|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Jaki jestem typ kolorystyczny? Jesień?
Jakim typem kolorystycznym jestem dołaczam zdjecie włosy mam naturalne takie jak na zdjeciu czyli hmm ciemny blond z odcieniami "myszymi", oczy hmm zielono szare takie jasne bardzo, cera bardzo blada hmmm nie wiem wydaje mi sie ze jesien lub lato ale nie mam pojecia. Bo np. w bezu wygladam blado dlatego nosze bordo i czerwien, zielen, a niebieski tez nie pasuje
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: Jaki jestem typ kolorystyczny? Jesień?
Na tym zdjęciu trudno ocenić (nie jest w świetle dziennym prawda?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Hej! Ja mam podobnie - wlosy zimny ciemny braz, twarz jasna oliwka (kiedys opalona na chlodna oliwke ale sie "wybielilam"
![]() ![]() ![]() linki: http://www.republika.pl/mysza330/URO...E_OD_TYPU.html Pozdrawiam ![]()
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Znalazlam jeszcze jeden opis: http://kobieta.gazeta.pl/kobieta/1,53741,70697.html
PZDR ![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
raczej jestem jednak jesien bo w niebieskim jest mi brzydko wiec zima ani latem nie jestem a w czerwieni ladnie, acha jestem bardzo blada bez rumiencow, opalam sie hmm na bezowo ale czesto mam oparzenia, oprawa oczu niewidoczna, usta tez
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
jesteś typowym latem i to bez 2 zdań
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
piszesz, że Ci w niebieskich niedobrze-wszystko sie zgadza! zależy jaki niebieski.....jak ktos jeszcze chce sie dowiedzieć jakim jest typem i jak sie ma "nosic" służę pomocą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Ponawiam pytanie: czy podkład który miałaś na tym zdjęciu bardzo rózni sie od twojego naturalnego koloru skory?
PS. Piszesz ze jesteś Jesienią, ale to jest niemożliwe, skoro masz mysi odcień włosów. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Hej Jozefine, wiesz ja mam z tym drobny kłopot bo też nie wiem czy dobrze określiłam siebie jako lato. Można się z Toba jakoś skontaktować? Pomogłabyś mi??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
jak ktoś chce żebym pomogła określic typ urody i kolory odpowiednie to moje gg 2521096 albo mail martynika2@poczta.onet.pl
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:05.