|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Max Factor lasting performance, xperienc(kolor)
Właśnie zastanawiałam się nad zakupem Max Factor Lasting Performance bo dużo o nim czytałam na wizazu i forach.
Jednak nie wiem jaki odcień mam wybrać cere mam mieszana/normalna kremowa nie za ciemna nie za jasna. Teraz idzie zima i nie chce zeby wybrany kolor wygladal na mojej twarzy jak maska. Byłam wczoraj w Rossmanie, ale tam nie było 'półki' przeznaczonej na kosmetyki z Max Factora dla tego nie moglam zobaczeć tych odcieni na żywo. Był Rimmel , Lore'al... Co mnie zdziwiło bo w gazetce Rossmana był na promocji podkład Max Factor Xperienc. Który też mnie zainteresował po przeczytanych recenzjach na KWC. W natturze też sprawdzałam ale tego podkładu ani nic innego z Max Factor nie było. Który kolor z własnego doświadczenia proponujecie na chłodne zimowe dni? (kremowa cera) Testowaliście może już podkład Max Factor Xperienc? I nie wiecie dlaczego w rossmanie ani w naturze nie ma kosmetyków z Max Factora , chociaż są w gazetce? Może stoją gdzieś na jakichś innych półkach ? Jak jest u was w sklepach z kosmetykami Max Factora? I ile by mniej wiecej teraz kosztował? Bo na allegro coś się boje kupować nie chce kupić nieoryginalnego. I czy serio ciemnieje na twarzy? Myśle nad kolorem 106 Natural Beige znalazłam paletke z odcieniami. (załącznik) PS. Jeżeli umieściłam temat w złym dziale to sory. Edytowane przez natrixx Czas edycji: 2010-10-22 o 11:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Max Factor lasting performance, xperienc(kolor)
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Dot.: Max Factor lasting performance, xperienc(kolor)
kwc i wyszukiwarka
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:46.