|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Nadmiar tkanki tłuszczowej mnie zaatakował!
Próbowałam wielu diet, które okazywały się nieskuteczne, nie mniej wynikało to raczej z braku czasu na przygotowywanie posiłków z diety opracowanej przez dietetyka (a wydałam na niego kupę kasy:
![]() ![]() ![]() wzrost - 169 waga - 66kg wiek - 30lat Niestety lubię jeść... co ja mówię, ja KOCHAM jeść ![]() Bardzo proszę o pomoc i wskazówki jak utrzymać dietę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nadmiar tkanki tłuszczowej mnie zaatakował!
Nadmiar tkanki cię zaatakował? To mój oddaj i zaatakuj go też.
![]()
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Och, żeby to było takie proste
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Mnie się wydaje, że najgorszą rzeczą jest zmuszanie się do diety i samo używanie słowa dieta
![]() ![]() ![]() Edytowane przez tubisiowy_klem Czas edycji: 2015-08-13 o 09:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
A czy orientuje się ktoś może jak to jest z tym endomondo? Czy to rzeczywista liczba spalonych kalorii?
tubisiowy_klem - właśnie to jest najtrudniejsze: pozytywne nastawienie ![]() Ale udało mi się odstawić słodycze - bez tego okazało się żyć można! 64,7kg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Cudna Gryzelda! Dobrze znam Twój ból. Jeśli chodzi o tych kanapowców pałaszujących pizzę. Mam na to sposób - ja zawsze wyobrażałem sobie siebie jako osobę bardzo otyłą, ledwo ruszającą się, ropiejącą. Te nieprzyjemne myśli łączyłem z widokiem pizzy. Na prawdę pomaga! haha
Zastanów się tak naprawdę czy i czemu chcesz zgubić kilogramy. Brak odpowiedniej motywacji wewnętrznej wynika głównie z braku stawionego wyraźnie celu! ![]() Jeśli chodzi o kalorie liczone w Endomondo, jest to liczba orientacyjna, zbliżona do tego ile faktycznie spalasz. Liczba kalorii spalanych w trakcie ćwiczenia jest głównie uzależniona od obecnej wagi (często aktualizuj profil endomondo), pulsu oraz czasu aktywności fizycznej. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:18.