|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Odżywka
jakie polecacie odżywki prostujące włosy w przystępnej cenie?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odżywka
Szczerze mówiąc dla mnie one wszystkie nic nie dają poza obciążeniem włosów. Taki pic na wodę.
Wysłane poprzez Sony Xperia Z2.
Każdy problem da się rozwiązać, o ile ma się odpowiednio duży plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapuścić włosy? FAQ2- dekoloryzacja, kąpiel rozjaśniająca, likwidacja odcieni, numery farb |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Szczerze, to ja się już nacięłam na te cudowne preparaty na prostowanie i na loki.... u mnie paradoksalnie efekt prostych włosów (no, w miarę 😉
![]() Jeśli chodzi o "prostowanie" to jeszcze nie wynalazłam nigdzie takiego cudu.... te wszystkie mgiełki i odżywki są moim zdaniem bardziej wspomagaczami, ale bez prostownicy raczej sie nie obejdzie.... Ja przed prostowanie pryskam je troszke mgiełką z Mariona, dosyć tania,a włosy zdecydowanie lepiej się prostuje,ale to tak z własnego doświadczenia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Podobno laminowanie włosów jest dobre na proste włosy, ale wyczytałam to tylko w Internecie, sama mam proste naturalnie, więc głowy nie dam.
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Moja siostra ma Spray firmy Loton, ale szczerze daje on efekt na 2 może 3 godz. Wydaje mi się, że żadne odżywki nie pomogą. Można spróbować laminacji. Trzyma ona kilka tygodni. Ale zależy od rodzaju włosów. Jest dobra i skuteczna.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Również uważam, że takie odżywki nic nie pomagają... Kiedys stosowałam mase takich specyfików a efekt był praktycznie zerowy więc nie ma co marnować pieniędzy. Co mi na prawdę pomogło to Focus Zagęszczanie Włosów od firmy Luciano i dopiero po tym włosy zaczęły jakoś wyglądać
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Co ma zagęszczanie do prostowania włosów?
Wysłane poprzez Sony Xperia Z2.
Każdy problem da się rozwiązać, o ile ma się odpowiednio duży plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapuścić włosy? FAQ2- dekoloryzacja, kąpiel rozjaśniająca, likwidacja odcieni, numery farb |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
mi pomagają odżywki np przy rozczesywaniu więc nie wiem co ci obciążają
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Ja nigdy nie używałam odżywek. Dobry szampon to podstawa.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Odżywka to podstawa! Szampon nie zrobi tego samego co odyżwka a dobra pielęgnacja to jeszcze maska, olejowanie itp.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:43.