|
|||||||
| Notka |
|
| Praca i biznes W tym miejscu rozmawiamy o pracy i biznesie. Jeśli szukasz pracy, planujesz ją zmienić lub prowadzisz własny biznes, to miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
atrakcja w salonie:-)
Dzień dobry
Chciałabym zapytać was o akwarium otóż, postanowiłam do mojego saloniku zakupić takie właśnie akwarium jako atrakcję dla klientów, a szczególnie takich, którzy przychodzą z dziećmi Sama z moją córką jeżdżę do dentysty, gdzie jest takie akwarium i zauważyłam, że masa dzieci stoi przed tym oto akwarium jak zahipnotyzowana i jest święty spokój idealna metoda dla mnie Czy znacie jakiś dobry sklep akwarystyczny, w którym mogłabym wszystko kompleksowo zakupić, łącznie z rybkami? U mnie w mieścinie nie ma takiego sklepu, więc zostaje Internet... Pomożecie? Z góry dziękuję;_)
|
|
|
|
|
#2 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: atrakcja w salonie:-)
Pomysł naprawdę godny naśladowców, takie rybki, kolorki i fajny klimacik akwarium rzeczywiście uspokoji dzieci, a nawet i dorosłych ;-), w sieci jest rzeczywiście dobra oferta takich sklepów z ofertą i tańszych i droższych wyposażeń i wszystkiego co musi być by akwarium fajnie wyglądało
|
|
|
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
Jak dla mnie super pomysł
! Pamiętam mojego okulistę właśnie przez pryzmat przepięknego akwarium. Oczywiście okulista też był super i znał się na rzeczy. Ale to akwarium było jego wizytówką.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Pomysł bardzo dobry. Pracowałam w firmie, w której w każdym pokoju było akwarium, wyglądało to bardzo estetycznie, przyciągało wzrok klienta, a na dzieciach robiło to pozytywne wrażenie i wzbudzało zainteresowanie.
Jeżeli chodzi o wyposażenie, to polecam Juwel
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
Pomysł bardzo fajny...rybki, a właściwie lekko szumiąca woda daje ukojenie, a poza tym uczy dziecko opieki nad zwierzątkiem.
Nie mniej nie wiem, czy uda Ci się znaleźć sklep akwarystyczny, który podejmie się wysyłki szklanego akwarium firmą kurierską (wiadomo jakie one są)...no chyba, że znajdziesz taki z własnym transportem...to Ci jeszcze żywe rybki dowiozą na miejsce
Edytowane przez ANNITA98 Czas edycji: 2015-05-22 o 14:46 |
|
|
|
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
Witaj, takie akwarium to super pomysł. Człowiek dzięki niemu czuje się znacznie spokojniej, dodatkowo w pokoju panuje dzięki temu harmonia. Jak będziesz zamawiała akwarium to może pomyśl od razu o zamówieniu całego zestawu: akwarium, oświetlenie, grzałka, filtr/pompka. Wtedy każdy z tych elementów jest dobrze dopasowany do wielkości akwarium.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Praca i biznes
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:15.

Chciałabym zapytać was o akwarium