|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Sukienka na komunię- ekspresowa rada
Dziewczyny, jutro idę na komunię bratanicy męża. Która sukienka i co do niej? Bardziej skłaniam się ku tej biało czarnej, ale co założyć na sukienkę? Proszę o ekspresowe rady
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sukienka na komunię- ekspresowa rada
Obie sukienki bardzo ładne, ale do tej miętowej te koralowe (?) buty mi nie pasują, tylko te jasne czółenka. Do czarno-białej sukienki też mi najbardziej pasują, choć peep-toe też OK. Czarny żakiet wygląda dobrze, płaszczyk też (jak będzie zimniej, tylko jakiś szaliczek/apaszka pod szyją, zamiast takiego zapinania się aż po samą szyję), z tym turkusowym też wygląda OK, najmniej mi się podoba z tym jasnym, bo jakoś tak mdło trochę.
Jakby było zimniej to bym spróbowała tę miętową sukienkę z płaszczykiem i jasne czółenka, jak za ciepło na płaszczyk, to czarno-białą sukienkę z czarnym lub turkusowym żakietem i wtedy albo czółenka, albo peep-toe.
- Ah elle aime bien ça les stratagemes! - Oui... - En fait, elle est un peu lache. Je crois que c'est pour ça que j'ai du mal a saisir son regard. Edytowane przez Veredise Czas edycji: 2015-05-16 o 14:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: Sukienka na komunię- ekspresowa rada
Podoba mi się zestaw biało-czarna sukienka + czarny żakiet + jasne lub peep toe buty.
Bardzo na nie biała sukienka + jasny żakiet, jest nudno, oraz miętowa + koralowe buty. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:01.