|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Praca Anglia, Bristol
Cześć wizażanki
![]() Jestem tu nowa, założyłam konto, ponieważ wiem jak wiele Was tu jest i liczę na jakąś małą pomoc ![]() Otóż na okres wakacyjny chciałabym wyjechac razem z chłopakiem do Anglii do pracy. Oboje studiujemy, mamy wiele uprawnień, znamy doskonale język angielski. Kwestia mieszkania jest załatwiona, ponieważ mamy tam rodzinę. Codziennie przeglądam oferty i nie jest to takie łatwe, gdy zakres poszukiwań pracy obejmuje tylko jedno miasto ![]() Może Wy, drogie wizażanki, wiecie coś o jakiejś pracy, albo fajnych, dobrych stronach, gdzie jest dużo ogłoszeń na temat pracy w Bristolu? Może któraś z Was tam mieszka, pracuje? Pozdrawiam serdecznie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Praca Anglia, Bristol
Gdzie przeglądasz te oferty? Sprawdzasz na lokalnej stronie?
Ja wpisywałam adresy agencji w moim mieście i tam jeździłam, zapisując sie. Wysłano przez tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
W internecie na stronach typu polacy w Bristol, oraz na angielskich serwisach gumtree i tym podobnych
![]() Może podałabyś jakieś sprawdzone adresy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
indeed.co.uk, reed.co.uk - na tych stronach jest mnóstwo ogłoszeń o pracę w Bristolu
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:39.