|
Notka |
|
Emigrantki Emigrantki to forum dla "zagranicznych" Wizażanek. Wejdź, poznaj rodaczki, wymień się opiniami i swoim doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Poszukuję osoby chetnej na wyjazd do Norwegii w celu pracy.
.
Edytowane przez Silent90 Czas edycji: 2015-05-26 o 23:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Poszukuję osoby chetnej na wyjazd do Norwegii w celu pracy.
Radzę uważać, jakiś czas temu był już podobny wątek i dziewczyny ostrzegały przed tym, że mogą to być oszuści, którzy chcą wywieźć kobiety za granicę. Nie dziwi was to, że facet pisze na babskim forum zamiast szukać innego kumpla albo dać ogłoszenie wśród facetów? Nie, bo oni potrzebują kobiet i to jest niebezpieczne... Ostrzegam. To dziwny przypadek, wysyp podobnych wątków o takiej samej rzadkiej sytuacji...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
I właśnie wiele ogłoszeń o pracę jest fałszywych i polega na wyłudzaniu danych albo oszukiwaniu ludzi. I tak, wciąż uważam, że takie ogłoszenie jak Twoje może być fałszywe i wolę ostrzec osoby, które nie mają pojęcia o tym, jak obcy ludzie potrafią żerować na ludzkiej naiwności.
Jeśli uważasz, że piszę głupoty, bo w niebezpiecznych czasach nawołuję kobiety do ostrożności, to jesteś po prostu ignorantem i nie miałabym nigdy ochoty z kimś takim współpracować czy wyjeżdżać za granicę. Są oszuści i trzeba na nich uważać. Nie czuję się absolutnie winna urażania kogokolwiek, a jak chcesz wrzucać jakieś filmiki to dla mnie mogą one relacjonować nawet wyprawę na biegun - Twoja sprawa, mnie to ani ziębi ani grzeje. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wizażowy Kot Igor
|
Silent,
nie ma się co oburzać, serio. Ostrożności nigdy nie za wiele a niedawno pojawił się tutaj mocno podejrzany post z propozycją jeszcze bardziej podejrzanego wyjazdu do Hiszpanii. Daleka jestem od oskarżania Cię o niecne zamiary, może i jesteś jak najuczciwszą osobą, ale i Ty zrozum, że ludzie mają prawo podchodzić nieufnie do takich propozycji. Przecież Cię nie znają, więc nie dziw się.
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
Masakra, przychodzi jakiś nowy obcy użytkownik na forum, nie zna mnie kompletnie a obraża :/ Co za brak kultury...
Czy rozumiesz ignorancie, że niedawno pojawił się tutaj bardzo podobny, podejrzany wątek, który mógł być autorstwa jakiegoś oszusta? A Twój jest kolejny z propozycją wyjazdu za granicę z nieznanym mężczyzną co może być odebrane jako zagrożenie? Ja z dobrej woli ostrzegam kobiety w podejrzanej sytuacji, a Ty biadolisz, że czujesz się urażony, no proszę Cię, pomyśl trochę, wystarczyłoby wyjaśnić jakoś swoje zamiary i je uwiarygodnić, a nie od razu mnie atakować... Nie wiem też skąd wymyśliłeś jakieś bajki typu że zostałam skrzywdzona przez faceta, oszukana albo że jadę po facetach... Może zamiast emigrować powinieneś zostać w kraju, zrobiłbyś karierę jako bajkopisarz. Edytowane przez fbf4f81e41525779832788cd71e9a6a506251643_6580de17ecce4 Czas edycji: 2015-05-24 o 17:18 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
.
Edytowane przez Silent90 Czas edycji: 2015-05-26 o 23:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Sorry, ale mnie się od razu zapaliła czerwona jak przeczytałam pierwszego posta. I od razu uprzedzę, że nigdy nie zostałam oszukana, bo po prostu nie dopuściłam do tego. A takie propozycje są mocno podejrzane. Same odpowiedzi autora niegrzeczne, pełne oburzenia. Ktoś niewinny nie miota się aż tak. Pewnie zaraz i na mnie naskoczy, ale co tam.
Pracy dziewczyny szukajcie tylko w sprawdzonych miejscach. Autor nie opisał co to za praca... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:06.