|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
co zrobić z niezdecydowanym chłopakiem?!
hej, mam nadzieję, że mi pomożecie, bo ja juz nie wiem co myślec ;c rok temu poznalam pewnego chlopaka poprzez mojego znajomego. spedzalismy ze sobą każda impreze, tanczylismy gadalismy i takie tam, dalsi znajomi pytali czy jesteśmy razem, a gdy mowilam że nie to byli zdziwieni, bo podobno wyglądalismy na pare. po wakacjach kontakt sie urawal i jakos w listopadzie znwou zaczelismy sie spotykac na imprezach i historia sie powtórzyła. chlopak nie wyglada na niesmialego, ale jego znajomi twierdzą, że w stosunku do mnie jest niesmialy, dlatego mnie nie podrywa , bo sie wstydzi. a ja juz sama nie wiem, gdyby faktycznie coś mial to chyba napisalby/ chciał sie spotkać, a nigdy nic takiego nie zaproponowal. czasem po pijaku dal cos lekko do zrozumienia, ale potem konczyl rozmowe. juz nie wiem czy mieć wgl jakąkolwiek nadzieje czy czekac az przejdzie i sie nie nakręcać. na wszystkich imprezach zostawial wszystko i tanczyll/ gadal ze mną tylko, a na ostatnich 2 mnie olal. pare osob twierdzi, że był zazdrosny, ale ja sama nie wiem. fakt, gadal ze mna zawsze po pijaku a na trzezwo tylko patrzyl, usmiechal sie i wlasnie na jednej z tych 'olanych' imprez byl trzezwy. no ale na drugiej juz nie. nie wiem co robic!! mam mętlik w głowie. przepraszam za skladnie , ale nie wiedzialam jak to napisac, mam nadzijee ze zrouzmiecie i pomożecie!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zadomowienie
|
Dot.: co zrobić z niezdecydowanym chłopakiem?!
Cytat:
Sama z nim pogadaj, jasno i konkretnie. Jak nadal nic nie bedzie szlo w oficjalnym kierunku, to daj spokoj. Aczkolwiek wiele wskazuje na to, ze moze cos z tego byc, bo jak dobrze zrozumialam, wcale Cie nie zraza jego zachowanie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Zeby byc ze soba, to wypada sie zdeklarowac. Tak flirtowac bez wiekszego sensu mozna latami. Pomijam fakt,ze "gonic kroliczka" to dzieci chca,a nie dojrzali emocjonalnie ludzie, wiec sorry ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
mhm
jak widzisz ani subtelne sygnaly nie zadzialaly ani tym bardziej calowania wszelakie, wiec pozostaje rozmowa wprost, a nie podrywania w nieskonczonosc. Jesli chcesz,aby sam to zrobil, to wlasciwie musialabys przestac na niego reagowac,ale jest wielce ryzykowne,bo moze uwierzyc,iz go olalas. Z mojej strony proponuje rozmowe wprost, jesli nie pojda za tym czyny, to olac, tez wprost. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Kobieta z klasą
|
Cytat:
![]() Popatrz na czyny, a nie na to co się komu wydaje. Czy między imprezami z alkoholem macie jakiś kontakt?
![]() |
![]() |
#12 |
Lenchester
|
Zaproś go na spacer/piwo/kino obojętnie :p bo może faktycznie jest nieśmiały i czeka na Twój ruch. A jak odmówi to niech się goni :p znajdziesz kogoś kto sam będzie za Tobą biegał
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:17.