|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Femi Fertil
Witam kochane staraczki! piszę z zapytaniem, czy któraś z Was stosowała tego suplementu diety, który rzekomo wspomaga zajście w ciąże? jakie są wasze opinie na temat tego leku? czekam na jakiekolwiek wiadomosci, gdyz nie wiem czy sie na niego zdecydowac.
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Femi Fertil
mam do sprzedania 3 opakowania Femifertil, wysylka z UK. W jednym opakowaniu brakuje 5 tabletek, termin waznosci 04.2013., kupione zostaly ok. 2 miesiecy temu. Zaczelam brac tabletki ale zostalam skierowana na HSG a moj polski lekarz kazal mi brac dalej Luteine a ze nie mozna mieszac Femifertilu z hormonami wiec postanowilam odstawic na ten jeden cykl. I stal sie cud, w cyklu w ktorym mialam badanie HSg zaszlam w ciaze, jestem w 6 tygodniu ciazy, po 2 i pol roku staran
![]() Tabletki kosztowaly 134 zl, sprzedam za 20 funtow z wysylka. moj email anetta76@o2.pl
![]() |
#3 |
Branzoletka
|
Up! Szkoda, że nikt więcej nie może nic napisać o tych tabletkach
![]() Też czytałam o nich,że pomagają ale opinie wizażanek byłyby dla mnie bardziej wiarygodne ![]() W sumie ja mam regularne cykle 30-34 dniowe i owulacje które czuje intensywnie ale czy jajeczka są jakościowo dobre ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
hej dziewczyny ja zdecydowalam sie na kupno femifertil ,a moze jednak pomoze !
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
podbijam, moze ktos jeszcze mial do czyniania z tymi tabletkami? wedlug opini na ich stronie internetowej są cudowne...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Ja stosowałam i udało się
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Lepiej zapytać lekarza o opinię .
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
zakaz handlu
Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2013-02-09 o 08:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Jestem po pierwszym opakowaniu. Zauważyłam wiekszą chęć na przytulasy. Wiecej śluzu płodnego. Test na owulacje przepiękni pozytywny. Jedyna wada to wymiotować mi się chce po nim. Ale biorę na noc i jest ok.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:34.