![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() 8 kg w 62 dni
Witam Was !
Od jutra mam zamiar zrzucić 8kg. Daje sobie czas do 4 lipca (jest to data mojego ślubu). W tym dniu mam zamiar wyglądać jak najpiękniej a dzieje się przeciwnie. Nawet wagi nie mogę utrzymać.... Przy wzroście 167 ważę 71 kg. Jak dojdę do 65 i tak będę zadowolona ale cel to: 62 kg ![]() Zakupiłam już wspomagacz ThermLine Fast i krem antycelulitowy z Tołpy. A może akurat coś pomogą ![]() Jestem osobą, która nie może obejść się bez słodyczy więc nie wykreślam ich całkowicie ze swojej diety ale bardzo ograniczam. Jeśli któraś z Was zaczyna dietkę po majówce zapraszam do podzielenia się informacją w komentarzach. Jeśli macie jakieś sugestie, ciekawe przepisy na pyszne dietetyczne jedzonko lub ćwiczenia również zapraszam do podzielenia się pomysłami. 03.05.2015 Start: Waga 71 kg W biuście: 94 cm W talii: 82 cm W biodrach: 105 cm W udzie: 59 cm
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: 8 kg w 62 dni
Hej
![]() Życzę powodzenia w gubieniu kg ![]() Myślałaś już nad jakąś formą ćwiczeń? ![]() Sama ważę obecnie 71 kg, ale chce wrócić do wagi, w której czułam się najlepiej czyli 65 kg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
hejka
ja też walczę i walczę i ciągle porażka ![]() od dzisiaj postanowiłam się wziąć za siebie... ztym, że daję sobie czas do urlopu czyli 11 lipca ![]() ![]() Do zrzucenia ok 10 kg wzrost 159 waga 67 ![]() powodzonka ![]() na śniadanko zjadłam "sałatkę" ogórek, pomidor, rzodkiewka + serek wiejski ![]() a nie wiem czy niejedzenie po 18 to dobry pomysł.. no chyba, że idziesz spac ok 21. Kolację lekką powinno się zjeść ok 3 h przed snem.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny !!!
A znalazłam ćwiczenia które przypadły mi do gustu: przysiady, brzuszki itp Taki pakiet ![]() Kładę się spać po 22:00. Jak za późno zjem to też mi ciężko zasnąć więc tak 18:00-18:30 to optymalny czas na kolacje. Dzisiaj zjadłam owsianke z suszonymi owocami i wypiłam kawe... bez niej też nie mogę żyć hehe ![]()
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() za to zawsze jem śniadanie... ja ostatnio ćwiczę coś takiego filmiki np. z tej serii https://www.youtube.com/watch?v=SO0aKPbxIJo https://www.youtube.com/watch?v=YvGXXB__syA |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A Ty pracujesz? Uczysz się? ![]() ![]() neska też mam urlop w lipcu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
no to dziewczyny-bierzemy się za siebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
ja też mogę dołączyć?
![]() ![]() ![]() co prawda 8 kg to dla mnie trochę za dużo, 4 mi wystarczą ![]() tylko szkoda że te 4 najgorzej zgubić ![]() i co prawda urlopu na lipiec nie paluje ale we może we wrześniu się uda gdzieś wyskoczyć ![]()
I'm the Fitness Fairy. I've just sprinkled motivation dust on you. Now go and move your ass! This sh.it is expensive! ![]() Edytowane przez Grapefrutka Czas edycji: 2015-05-04 o 15:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jedynie brak mi samozaparcia przed slodkim ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | ||
Zakorzenienie
|
uwaga chwalę się
![]() przetrwałam dzień bez słodyczy ![]() ---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ---------- Cytat:
ale wiem też, że to kwestia przyzwyczajenia kubków smakowych ![]() Herbaty nie słodzę od lat i teraz nie napiłabym się już słodkiej. Liczę na to, zę jak wytrwam bez słodyczy jak najdłużej to potem nie będą mi już tak smakować ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ---------- Cytat:
![]() ![]() to powinna być moja motywacja ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No wlasnie slodkie to zmora tym bardziej jak pracuje sie w miejscu gdzie ma sie je na wyciagniecie reki ![]() ![]() Tez myslalam o tym jak jechalam do pracy godzine temu, ze coraz cieplej wiec trzeba bedzie zaczac odslaniac co nie co ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
A sukienka? Bo schudniesz 8kg, a sukienka będzie za duża, nikt jej dzień przed ślubem przecież nie zwęzi...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
właśnie konsumuję śniadanko- jogurt naturalny, do którego wrzuciłam borówki amerykańskie ![]() ---------- Dopisano o 07:36 ---------- Poprzedni post napisano o 07:35 ---------- Cytat:
![]() mnie sukienka spadała, która 2 tyg wcześniej leżała na mnie idealnie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też schudłam między odbiorem sukienki, a ślubem, ale to rzędu 2kg i to ze stresu, a nie 8kg. ---------- Dopisano o 07:58 ---------- Poprzedni post napisano o 07:53 ---------- A gdzie źródło węglowodanów złożonych? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
No właśnie zależy w jakim salonie, stąd pytam co z sukienką
![]() Moją sukienkę zaczęli szyć dopiero 3 tygodnie przed ślubem ![]() Ale np. inna PMka ślubująca 30.08, pierwszą przymiarkę miała już w styczniu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
a węglowodany złożone będą raczej dzisiaj do obiadu. jestem na urlopie wiec nie potrzebuję jakiegoś powera od rana...
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Nawet jak się jest na urlopie, to są potrzebne od rana
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Lamelka
![]() Ucze się i pracuje ![]() Co do sukni to jeszcze nie odebrałam a 5.06 mam pierwszą przymiarkę także mam nadzieje że schudnę do tego czasu około 5kg ![]() Też muszę się pochwalić bo od 18:00 nic nie zjadłam i ćwiczyłam godzinke z Mel B, może nie tak szybko jak ona ale i tak jestem z siebie dumna ![]()
"Marzę o cofnięciu czasu. Chciałbym wrócić na pewne rozstaje dróg w swoim życiu, jeszcze raz przeczytać uważnie napisy na drogowskazach i pójść w innym kierunku." J.L. Wiśniewski Edytowane przez Kryspi66 Czas edycji: 2015-05-05 o 08:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Ja tez dołącze
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Jeśli chodzisz spać o 21 to okej, ale jak później, to po co się głodzić od 18?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Powiem Ci, że nawet głodu nie czułam. Wypiłam herbatke miętową i było ok. Może tabletki działają ![]()
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Ale nie chodzi o to, żeby nie czuć głodu, jeść tabletki i nic nie jeść, bo tylko sobie metabolizm rozwalisz. Schudniesz 8kg do ślubu, a potem przytyjesz 15.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Ale nie chcesz bo co? I czemu po 18? Przecież to już jest dawno obalony mit z tym niejedzeniem po 18:00.
TRZEBA jeść po 18, chyba że idziesz spać o 21. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Kładę się po 22:00 więc najpóźniej staram się zjeść ostatni posiłek max o 18:30. Na wieczór mam zawsze największy apetyt a jak się najem przed snem to później nie mogę spać i źle się czuję.
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
Dotka ma rację, nie chodzi o to, żeby najeść się przed snem, bo gwarantuję, że jak zjesz o 19 to nie będziesz czuła się przejedzona. Czyli generalnie głodna jesteś ale nie jesz, bo nie.
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lekka kolacja na 3h przed snem nie sprawia problemów z zaśnięciem. Ba, białkowy lekki posiłek można zjeść nawet godzinę przed snem, |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:17.