|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Wakacje 2015 - dla mam z dzieckiem
Witam
![]() Zakładam nowy wątek - wakacja dla samotnych Mam Mam 4-letniego syna, i przy poszukiwaniu miejsca na wakacje okazało się ze musze zapłacić za niego jak za druga osobe dorosła ![]() Może znacie miejsca przyjazne samotnym matką, a może ktos tez wybiera sie w sierpniu nad polskie morze ze swoją pociechą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Wakacje 2015 - dla mam z dzieckiem
Mamy
![]() jeżeli szukacie miejsca bezpiecznego, gdzie o Was zadbają tak, że nareszcie odpoczniecie wraz ze swoim maluszkiem nie musząc martwić się o czystość, sprzątanie - gotowanie bla bla to polecam Wam z całego serca stronkę http://www.zlotystandard.info/ tutaj znajdziecie hotele i zajazdy, pensjonaty tylko takie, które maja specjalny certyfikat jakości. Ja skorzystałam i jestem bardzo zadowolona, znalazłam świetną miejscówkę na lato i zimę i naprawde o to chodziło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Pragnę podzielić się moją opinią na temat ekwos http://ekwos.com.pl/ do którego serdecznie zapraszam. Teren ekwosu jest idealny do spaceru z dziećmi, alejki są przystosowane do wózków. Można podziwiać różnorodne zwierzęta które wypasają się w mini-zoo. Konie, kozy, owieczki a nawet paw. Na każdej zagrodzie jest informacja o danym zwierzęciu, więc podczas spaceru można się dowiedzieć czegoś ciekawego. Słyszałam opinię o bardzo dobrym serze kozim wytarzanym przez szefa kuchni. Na miejscu można również zakupić mleko kozie czy wiejskie jajka. To wszystko czeka na podróżujących zaledwie 30 km od Warszawy. Moja opinia o tym miejscy jest bardzo pozytywna. Na pewno jeszcze nie raz tu wrócimy żeby wypróbować inne atrakcje oferowane prze ekwos.
Mam dziecko 4 letnie z które absolutnie nic nie płaciliśmy więc dziwą mnie takie praktyki aby za dziecko płacić jak za osobę dorosłą. za 4 dniowy pobyt dla całej rodziny z pełnym wyżywieniem zapłaciliśmy tylko 499 zł. Edytowane przez olgaantyga Czas edycji: 2015-05-15 o 10:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Ja się wybieram.
Ale zwariowałam z tym roku kompletnie, bo planuję namiot. O ile ktoś mnie zawiezie, bo mam całą Polskę do przejechania. ![]() Ceny kosmos. Pokój od 50zł. Za dziecko zwykle są zniżki, ale przy dwóch osobach rzadko obowiązują, więc płacisz dwa razy cenę dorosłą. Tak to działa w większości miejsc w sezonie. Zwłaszcza nad morzem. Tak więc kieruję się na pole namiotowe w Chłapowie, gdzie za siebie i dziecko zapłacę maks 20zł i drugie tyle za samochód i namiot. Co z tego wyjdzie zobaczymy. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
pod namiot? super pomysł
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Hej,
Nad morzem ciężko znaleźć hotel w sezonie który oferuje możliwość noclegu z dzieckiem bezpłatnie - jeszcze z mniejszym to tak, ale starszym - gorzej. Polecam góry. To kierunek niezbyt chętnie odwiedzany w sezonie letnim, a góry zwłaszcza niskie to wspaniała sprawa dla rodzin z dziećmi - taką propozycją mogą być Bieszczady, Beskidy. My drugi raz z rzędu jedziemy do hotelu klimczok (www.klimczok.pl/pakiety-pobytowe/wakacje-w-gorach) gdzie nasza córka 4 letnia śpi i je bezpłatnie - nad morzem na pewno nie znajdziesz w hotelu 4* pełnej bezpłatnej oferty. Super miejsce, przy szlaku na Klimczok, plac zabaw, sala zabaw, świetna kuchnia góralska. Cena bardzo dobra jak na hotel 4g. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:15.