Wakacje 2015 - dla mam z dzieckiem - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Podróże, wakacje, wycieczki

Notka

Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-02-12, 09:44   #1
moniaf
Przyczajenie

Wakacje 2015 - dla mam z dzieckiem

Witam
Zakładam nowy wątek - wakacja dla samotnych Mam
Mam 4-letniego syna, i przy poszukiwaniu miejsca na wakacje okazało się ze musze zapłacić za niego jak za druga osobe dorosła
Może znacie miejsca przyjazne samotnym matką, a może ktos tez wybiera sie w sierpniu nad polskie morze ze swoją pociechą
moniaf jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-02-16, 12:18   #2
Kotulanka13
BAN stały

Dot.: Wakacje 2015 - dla mam z dzieckiem

Mamy
jeżeli szukacie miejsca bezpiecznego, gdzie o Was zadbają tak, że nareszcie odpoczniecie wraz ze swoim maluszkiem nie musząc martwić się o czystość, sprzątanie - gotowanie bla bla
to polecam Wam z całego serca stronkę http://www.zlotystandard.info/

tutaj znajdziecie hotele i zajazdy, pensjonaty tylko takie, które maja specjalny certyfikat jakości. Ja skorzystałam i jestem bardzo zadowolona, znalazłam świetną miejscówkę na lato i zimę i naprawde o to chodziło
Kotulanka13 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-15, 10:48   #3
olgaantyga
Przyczajenie

Pragnę podzielić się moją opinią na temat ekwos http://ekwos.com.pl/ do którego serdecznie zapraszam. Teren ekwosu jest idealny do spaceru z dziećmi, alejki są przystosowane do wózków. Można podziwiać różnorodne zwierzęta które wypasają się w mini-zoo. Konie, kozy, owieczki a nawet paw. Na każdej zagrodzie jest informacja o danym zwierzęciu, więc podczas spaceru można się dowiedzieć czegoś ciekawego. Słyszałam opinię o bardzo dobrym serze kozim wytarzanym przez szefa kuchni. Na miejscu można również zakupić mleko kozie czy wiejskie jajka. To wszystko czeka na podróżujących zaledwie 30 km od Warszawy. Moja opinia o tym miejscy jest bardzo pozytywna. Na pewno jeszcze nie raz tu wrócimy żeby wypróbować inne atrakcje oferowane prze ekwos.
Mam dziecko 4 letnie z które absolutnie nic nie płaciliśmy więc dziwą mnie takie praktyki aby za dziecko płacić jak za osobę dorosłą.
za 4 dniowy pobyt dla całej rodziny z pełnym wyżywieniem zapłaciliśmy tylko 499 zł.

Edytowane przez olgaantyga
Czas edycji: 2015-05-15 o 10:51
olgaantyga jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-18, 09:48   #4
kropka75
Zakorzenienie

Ja się wybieram.
Ale zwariowałam z tym roku kompletnie, bo planuję namiot.
O ile ktoś mnie zawiezie, bo mam całą Polskę do przejechania.

Ceny kosmos. Pokój od 50zł.
Za dziecko zwykle są zniżki, ale przy dwóch osobach rzadko obowiązują, więc płacisz dwa razy cenę dorosłą.
Tak to działa w większości miejsc w sezonie. Zwłaszcza nad morzem.

Tak więc kieruję się na pole namiotowe w Chłapowie, gdzie za siebie i dziecko zapłacę maks 20zł i drugie tyle za samochód i namiot.

Co z tego wyjdzie zobaczymy. Na razie tak sobie marzę.

"Masz świra to go hoduj."

kropka75 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-25, 19:06   #5
malczik
Raczkowanie

pod namiot? super pomysł na pewno dzieciaczki będa zachwycone, w kocu to taka przygoda. Ja rozglądam się za wakacjami za granicą. Wyczaiłam na stronie alfa staru, że za dziecko do lat 16 płaci się tylko 590 PLN, co wydaje mi się uczciwą ceną w zasięgu rodzica, który nie zarabia kokosów. Z drugiej strony, czy myślicie, że wyjazd z 6-latkiem do Turcji to dobry pomysł?
malczik jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-01, 22:05   #6
Katarzyna_kocham gory
Przyczajenie

Hej,

Nad morzem ciężko znaleźć hotel w sezonie który oferuje możliwość noclegu z dzieckiem bezpłatnie - jeszcze z mniejszym to tak, ale starszym - gorzej. Polecam góry. To kierunek niezbyt chętnie odwiedzany w sezonie letnim, a góry zwłaszcza niskie to wspaniała sprawa dla rodzin z dziećmi - taką propozycją mogą być Bieszczady, Beskidy. My drugi raz z rzędu jedziemy do hotelu klimczok (www.klimczok.pl/pakiety-pobytowe/wakacje-w-gorach) gdzie nasza córka 4 letnia śpi i je bezpłatnie - nad morzem na pewno nie znajdziesz w hotelu 4* pełnej bezpłatnej oferty. Super miejsce, przy szlaku na Klimczok, plac zabaw, sala zabaw, świetna kuchnia góralska. Cena bardzo dobra jak na hotel 4g.
Katarzyna_kocham gory jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości