|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Opakowanie czekolady.
Witam!
Przyznam się od razu, że stworzyłem opakowanie czekolady na potrzeby pracy magisterskiej. Starałem się, aby wyglądało ono na tyle profesjonalnie na ile to możliwe. Brakuje mi tylko opinii na temat tego opakowania, link do mojego krótkiego (nie powinien zająć dłużej niż 7 minut) kwestionariusza jest tutaj: http://☠☠☠☠☠☠☠/forms/xRhekZhmoU Jeżeli ma Pan/Pani chwilę i ochotę, proszę serdecznie o wypełnienie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Raróg
|
Dot.: Opakowanie czekolady.
Rok temu byłaś "studentką V roku psychologii społecznej na Uniwersytecie Opolskim" a teraz "stworzyłeś"?
Ciekawi mnie temat pracy i czas takich studiów oraz Twoja faktyczna płeć...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
A może to para narzeczonych, kochanków, czy nawet rodzeństwo korzysta z jednego konta tutaj? Nie można?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Raróg
|
Można.
Ale to głupie nawet nie spojrzeć, co się wysłało. Poza tym pisze się, że się korzysta z czyjegoś konta, Ty byś chciała mieć na swoim jeszcze kogoś i to tak, żeby nikt o tym nie wiedział? I nie bij od razu pałą ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
A po co pisać i się wszystkim osławiać? Wystarczy, że znają swoje hasła, więc pewnie mają do siebie zaufanie. Skąd domysł, że jedno nie wie, co robi drugie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Raróg
|
Użytkownikom się pisze.
Z czystej grzeczności. Żeby nie było takich nieporozumień i braku tego minimum netowego brania na poważnie (już chciałam napisać "zaufania", ale nie przesadzajmy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:47.