|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: w kwietniu pozbędę się kolorówki za konkrety, zapraszam
Cos u mnie za lumiere?
|
|
|
|
#6 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej, to znowu ja po Lumiere
Co prawda nic nie dodałam do wątku, więc pewnie na nic się znów nie skusisz, ale jak szukasz jasnych pudrów, mam Rimmela 100 Ivory (chyba najjaśniejszy odcień) http://www.ceneo.pl/28660015. Użyłam go kilkanaście razy, ale ubytku nie widać, jak to w tych produktach zwykle bywa.
|
|
|
|
#7 |
|
:)
|
Witaj znajdziesz coś u mnie za
szczoteczkę do twarzy szminki w kręcę zoeva i ewentualnie mat Chocholate ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- Wydaje mi się ze raczej lekko różowy ale jest jasny. ---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- Tak. rozświetlacza lovely wypiekami musniety kilka razy. róż lovely wypiekami musniety kilka razy. cienie Inglot Integra w odcieniach zieleni używane kilka razy. kulki bazujące avon Używane nie wiele. kilka różnych próbek podkładów mineralnych tylko zeschwatowane próbka różu mineralnego swatchowana ---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- Aaa i jeszcze miałabym jajko a'la beauty blender nowe oczywiście ---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- Ok zapraszam Edytowane przez karollajna85 Czas edycji: 2015-04-12 o 22:18 |
|
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
Hej. niestety nic nie znalazłam
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
hej
coś za Lumiere?
|
|
|
|
#11 |
|
x
|
Hej, coś u mnie za Pierre Rene, Skin Balance Cover 20 champagne, zużycie max. 1/4
Jeśli w wątku nic nie znajdziesz to poza mam różowy płyn micelarny z garniera. Link do mojego wątku: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post49598932 Jeśli Ci wygodniej odpisz u siebie
|
|
|
|
#12 |
|
Zadomowienie
|
Hej! Chętnie przygarnęłabym Chocolat Mat, tylko trochę mało go w zamian za cały podkład Pur Minerals... A może posiadasz jeszcze dodatkowo coś z mojej listy życzeń
? Pozdrawiam!
|
#14 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam taki nawilżający włosy i skórę głowy szampon http://skarbysyberii.pl/pl/102-love2...007211546.html, dość sławny w blogosferze
, ale nie wiem czy coś takiego cię interesuje ![]() ALBO przypomniałam sobie, że mam taki leczniczy szampon http://www.bangla.babyonline.pl/opin...cja-siarczkowa, tylko estetycznie prezentuje się tak sobie, bo etykieta namokła i ją zdrapałam
Edytowane przez phideaux Czas edycji: 2015-04-13 o 20:54 |
|
|
|
#15 |
|
Zadomowienie
|
No szkoda... Sypkich minerałów akurat nie potrzebuję. Może więc innym razem
|
#16 |
|
Wtajemniczenie
|
A o którym szamponie mówisz? I o których odlewkach?
Szampon rosyjski zużycie oceniam na 1/4, mineralny był użyty w niewielkiej ilości więc jest go więcej. Olejek alverde również mogę oddać, tylko pytanie, ile chcesz rzeczy za Lumiere? Bo mi się podoba jeszcze Lily Lolo, puder mineralny Flawless Matte.Kiedyś Cię jeszcze interesował suchy szampon batiste, nie wiem, czy dalej? W oryginalnych opakowaniach do pielęgnacji włosów mogę oddać np odżywkę Sesa albo Alverde cytrynowa. Aha i sprawdziłam ten olejek Alverde i gwoli uczciwości dodaję, że ma datę ważności do końca maja jakby co. Edytowane przez phideaux Czas edycji: 2015-04-13 o 22:30 |
|
|
|
#17 |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
Hej, przepraszam że nie odpisalam. Zastanawiałam się przez chwilę i mi się zapomniało
Jednak nic u Ciebie nie wypatrzyłam może następnym razem się nam udaŚlę z fołna |
|
|
|
#18 |
|
|
nie flakony najchetniej za flakony.
U ciebie najbardziej to zalezało mi na tej szczotce do twarzy. A czy Ty za nią samą nic nie wybierzesz u mnie? ---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ---------- ile masaki zostało ? jaka pojemność wyjściowa? ---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ---------- Mało tego Matta jest. Ewentu alnie interesowała by mnie szczoteczka i odlewki estee lauder i zara oriental. |
|
|
|
#19 |
|
Wtajemniczenie
|
Odżywkę brzoza wolałabym sobie zostawić, mogę wymienić cytrynę.
Nie, olejów raczej nie szukam. |
|
|
|
#20 |
|
|
bez masaki.
szczotka odlewka zary i odlewka EL za YR MdB ---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ---------- elixir chciałabym oddać za Rihanna Reb'l Fleur MdB moge oddać |
|
|
|
#21 |
|
Wtajemniczenie
|
Olejek musztardowy Dabur do włosów i skóry głowy by Ci pasował?
Więc tak podsumowując byłoby- szampon rosyjski, podkład Lumiere, olejek Alverde, odżywka cytrynowa i odlewka oleju z mojej strony ZA podkład Lumiere i puder Lily Lo. |
|
|
|
#22 |
|
Wtajemniczenie
|
No ja ze swojej strony też oferuję dużo kosmetyków, fakt, że niepełnowymiarowych, ale nie z wielkimi ubytkami. I pisałam, że interesuje mnie także Lily Lo.
No, to trudno
|
|
|
|
#23 |
|
|
i jak?
---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- obra wiec czekam |
|
|
|
#24 |
|
Naczelna wampirzyca
Przekupka: 41 pkt / 100% pozyt.
|
Hej, wybacz, że nie odpisywałam do tej pory, dopiero wracam do życia, ostatnio strasznie zabiegana jestem
Powiedz mi, czy za te rzeczy co chciałaś ode mnie zgodziłabyś się oddać te lakiery i ozdoby?: - WIP sherbet - Flormar do zdobień z cienkim pędzelkiem NA09 - Pablo color, top coat z drobinami - Eveline mini max 782 - Essence Snow White 06 SLEEPY - Rimmel pękający 020 silver clash - Wibo So Matte - Wibo nasty & cool - jaki to odcień? - My secret - jaki to odcień? - wszystkie ozdoby prócz nitek Wszystkie te wyżej wymienione lakiery są świeże i mokre? ![]() Wspominałaś też coś o dołożeniu lakierów spoza wątku Obecnie szukam głównie takich kolorów:1. Szafranowy 2. Z brązów, beżów - kawowy/orzechowy/mlecznej czekolady (ciepły i nie za ciemny odcień) 3. Yves Rocher - Nabłyszczający bezbarwny lakier do paznokci - nowy 4. Yves Rocher - Wygładzająca baza do paznokci - nowa 5. Yves Rocher - Przyspieszacz schnięcia lakieru do paznokci - nowy 6. Truskawkowy, ale nie wściekły 7. Z jaśniejszych niebieskich - błękit królewski/lapis-lazuli/lazurowy/modry/turkusowy 8. Z fioletowych - fiołkowy/wrzosowy - też nie za ciemne 9. Z zielonych - zgniła zieleń, oliwkowy, butelkowy, szmaragdowy, pistacjowy, morski, malachitowy 9a. Z żółtych - jakiś nie wściekły, jaśniejszy, ale bardzo zgaszony 10. Z nail-art interesuje mnie prawie wszystko 11. Interesuje mnie prawie każdy lakier piaskowy ![]() 12. Z ozdób do paznokci - najchętniej brokaty, kwiatki lub inne wzorki do nalepiania, plastry miodu, króliczki Playboya, koniczynki, figury geometryczne, piegi/jety, cyrkonie małe i duże 13. Szukam też rozcieńczalnika do lakierów (lub chociaż odlewki) Co do firm to jakoś szczególnie do tego wagi nie przywiązuję, bo mam u siebie lakiery i drogie i takie kupione za 2-3 zł No i zajrzyj do mojej wish jeszcze, a nuż byś coś miała i może udałoby się nam sklecić większą wymiankę. Pozdrawiam i czekam na odp. |
|
|
|
#25 |
|
|
na chwilę obecną się wstrzymam, może niebawem będą w Biedrze te szczotki
jak nie to się odezwę o ile będziesz ją jeszcze miała.Pozdrawiam
|
|
|
|
#26 |
|
Naczelna wampirzyca
Przekupka: 41 pkt / 100% pozyt.
|
A na ile tak realnie wyceniłabyś te wszystkie kolory, które wypisałam + butelkową zieleń?
To wtedy bym myślała co bym na pewno mogła oddać |
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:35.

Co prawda nic nie dodałam do wątku, więc pewnie na nic się znów nie skusisz, ale jak szukasz jasnych pudrów, mam Rimmela 100 Ivory (chyba najjaśniejszy odcień)

, ale nie wiem czy coś takiego cię interesuje
Jednak nic u Ciebie nie wypatrzyłam
może następnym razem się nam uda