|
Notka |
|
Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Krawcowa na Śląsku
Witam drogie panie,
Szukam dobrej i taniej krawcowej, która by podjęła się uszycia sukni ślubnej na kwiecień tego roku. Najlepiej by to była krawcowa sprawdzona, która oferuje profesjonalne usługi, dobry materiał itp. No wiadomo, każda z nas marzy o wspaniałej sukni ślubnej. Krawcowa mile widziana najlepiej z okolic Będzina. Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Krawcowa na Śląsku
Dołączę się do wątku, jakby co prosze o przesłanie namiarów na priv.
Z tym, że j potzrebuję tylko uszyć coś takeigo jak na zdjęciu ![]() Chyba, ze wiecie gdzie bolerko w takim stylu mozna kupić?
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Witam,
również dołączam się do wątku. Niestety nie jestem w stanie zamieścić tutaj fotki mojej sukienki. Chciałam zapytać czy macie może jakieś opinie na temat salonu mody ślubnej w Sosnowcu przy ul. Modrzejowskiej 20, właścicielka ma 3 salony i szyje wszystko co ma na zdjęciu- podobno.... Proszę o ewentualne info na pw Dzięki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Zawsze myślałam, że kupno sukni ślubnej wiąże się z dużym wydatkiem. Miałam to szczęście, że wybrałam właściwą pracownię. Pani Kasia Nonckiewicz jest mistrzynią w każdym calu. Moja suknia ślubna była jak z bajki nawet o takiej nie marzyłam. Koleżanki zazdrościły mi takiej drogiej sukni i to był mój luksus, bo nie wierzyły że zapłaciła za nią tak niedużo. Suknia uszyta była bardzo starannie.
![]() Zainteresowanym mogę udostępnić namiary pracowni. Mój mail to nataszka27@gazeta.pl |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
nataszka270 mogła by Cię prosić o namiary na Panią Kasię Nonckiewicz?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:13.