|
Notka |
|
Szkoła i edukacja Szkoła i edukacja, to forum dla osób, które chcą się uczyć. Tu dowiesz się wszystkiego o szkołach, uczelniach, kursach. Na forum NIE odrabiamy prac domowych! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
II LO-zmiana szkoły
Hej! Jestem w klasie II LO o profilu z rozszerzona biologia, j.polskim i j.angielskim. Chciałabym sie przenieść na profil z j.polskim, historia i wosem. Wydawało mi sie, ze różnice programowe sa nie do nadrobienia przez wakacje czy w czasie klasy maturalnej, wiec byłam przygotowana na to, ze stracę rok. Dzwoniłam do szkoły, która mnie interesuje-sekretarka powiedziała, ze jest to niemożliwe i jak rada sie zgodzi to moge złożyć podanie o przyjęcie do 3 kl. Był ktoś moze w podobnej sytuacji? Czy powtórzenie tego roku z innymi przedmiotami jest faktycznie niemożliwe? Myslalam o tym, zeby jechac na rozmowę z dyrektorem, ale ze do tej szkoły mam 1,5 godz. drogi, nie chce jechac na darmo. Z gory dziekuje za odpowiedzi.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: II LO-zmiana szkoły
Przygotowanie się do matury z historii i wosu w ciągu roku jest możliwe.
Inna sprawa, że jak Ci naprawdę zależy, to chyba te 1,5h nie powinno być przeszkodą nie do przejścia, nawet żeby się dowiedzieć, że nic z tego. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:34.