|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
lise-kotta
|
NIE ZNAM REGULAMINU Armani Lasting Silk oraz flakony/odlewki perfum LIPIEC
PROSZĘ MODERACJĘ O ZAMKNIĘCIE WĄTKU
Witam w nowym wątku! ![]() Przy wymiankach kieruję się regulaminem. Zdjęcia są z czerwca/lipca, ale proszę zwracać uwagę tylko na ten wpis, gdyż tylko on będzie aktualizowany. Mój wish na samym dole postu. Fotki są bardzo dobrej jakości, proszę kliknąć na obrazek by go powiększyć ![]() Wymienię podkład Giorgio Armani Lasting Silk kolor 4 - użyty 4-5 razy po jednej "pompce", bo jest bardzo wydajny. Kolor super, idealny dla bladziochów, ale teraz złapało mnie słońce ( ![]() FLAKONY o różnym stopniu zużycia (podaję pojemności wyjściowe, zużycie na zdjęciach): Na pomarańczowo rezerwacja Na szaro wysłane Po udanej wymianie usuwam z wątku Jil Sander Sport for Women (dezodorant, zostało około 50% ze 150ml) FCUK 3 FOR HER (zapach bardzo podobny do Viva La Juicy) - 100ml Jean Paul Gaultier Ma Dame EDT - 50ml NIE MA Jovan White Musk - 30ml ZARA White - 30ml Coty Vanilla Fields - 11ml ![]() wymienię hurtem lub pojedynczo - chętnie na odlewki o mniejszej pojemności odlewki o różnym stopniu zużycia : Narciso Rodriguez For Her EDT Rochas Aquawoman (unikat!) Sonia Rykiel pomarańczowy "sweterek" (unikat!) Hermes L'ambre des Merveilles Diesel Green Feminine Chanel Allure Sensuelle ![]() próbki o różnym stopniu zużycia (najchętniej hurtem za jedną odlewkę): Blvgari Mon Jasmin Noir L'eau Exquise Chloe Love Story Givenchy Play Intense For Her Marc Jacobs Dot Jimmy Choo Flash Issey Miyake L'eau d'Issey Irie Post Scriptum (nisza) Kenzo Parfum d'Ete Sophie Nerval Moschus Wild Love Nina Ricci L'Air du Temps Van Cleef & Arples Oriens Thierry Mugler Innocent Bottega Veneta Essence Aromatique ![]() Tutaj lista moich zapachów, z których w zależności od zapachu + stopnia mojej desperacji jestem w stanie zrobić odlewki od 2ml do 15ml: http://www.fragrantica.pl/uzytkownicy/7302/ oprócz tego na wymianę mam: MAYBELLINE MASTER DUO EYELINER - black lacquer eyeliner w płynie ze specjalnym aplikatorem, który ułatwia zrobienie bardzo cienkiej lub bardzo grubej kreski. Otwarty i użyty raz. Okazało się że mimo najszczerszych chęci nie potrafię używać eyelinerów Piękna i lśniąca czerń. ![]() WOW ROOT COVER UP - kolor platynowy specjalistyczny puder do pokrywania odrostów! w Polsce z tego co wiem niedostępny, kupiony przeze mnie w styczniu za 40 euro, użyty raz (zużycie widoczne na zdjęciu). Tutaj link do instruktażu na YT: https://www.youtube.com/watch?v=i8poerufG-s ![]() CZEGO SZUKAM? - każdej ilości La Prairie Midnight Rain - każdej ilości Marc Jacobs Cotton - dużej ilości Demeter Tomato - każdej ilości Nina Ricci Les Belles de Ricci (zielona) + wszystko co figowe + wszystko z liśćmi pomidora lub bzem lub marcepanem + wszystko z dużą ilością piżma + nietypowe świeżaki najchętniej z niszy + zapachy kwiatowo-drzewno-piżmowe bez paczuli
Edytowane przez liselotta Czas edycji: 2015-07-05 o 17:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Armani Lasting Silk oraz flakony/odlewki perfum
Coty Vanilla Fields - 11ml
Blvgari Mon Jasmin Noir L'eau Exquise Issey Miyake L'eau d'Issey Van Cleef & Arples Oriens Thierry Mugler Innocent Bottega Veneta Essence Aromatique Jovan White Musk - 30ml ZARA White - 30ml Rochas Aquawoman (unikat!) Sonia Rykiel pomarańczowy "sweterek" (unikat!) Hermes L'ambre des Merveilles Diesel Green Feminine Chanel Allure Sensuelle Blvgari Mon Jasmin Noir L'eau Exquise Chloe Love Story Givenchy Play Intense For Her Marc Jacobs Dot Jimmy Choo Flash interesuja mnie jeszcze jakies odlewki z fragrantica cos u mnie? ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Czy znajdziesz coś w moim wątku za: - ZARA White - 30ml?
#4 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za Giorgio Armani Lasting Silk oraz próbki Chloe Love Story i Marc Jacobs Dot?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:58.