|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Tańszy odpowiednik Hypnose Lancome
Ponieważ to co jedni nazywają pogrubieniem i wydłużeniem rzęs lub teatralym efektem a inni ten sam efekt po tuszu X uważają za całkiem przeciętny, postanowiłam zadać pytanie o tusz na zasadzie porównania. Otóż jakiś czas byłam fanką i używałam tuszu Hypnose firmy Lancome. Zresztą nadal jestem jego fanką. Niestety z braku kasy nie pozwolę sobie tym razem na zakupienie tak drogiego tuszu, przy tylu innych potrzebach, w tym naturalnie kosmetycznych . Czy znacie tańszy tusz, który dałby ten sam efekt co Hypnose? I tu pytanie do dziewczyn, które znają Hypnose oraz tusz Lash Revolution Nivea, czy mogę liczyć na zbliżony efekt po tym drugim?
Podsumowując, co podobało mi się w Hypnose i czego oczekuję od nowego tuszu: 1) Głęboka czerń 2) Pogrubienie i wydłużenie 3) Miękkość rzęs po pomalowaniu (nie cierpię, gdy rzęsy są bardzo sztywne) 4) Piękne rozdzielenie rzęs Pięknie proszę o odpowiedź |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
![]()
Podobny efekt uzyskuje przy tuszu Estee Lauder More Than Mascara kolor Rich Black 01,moze jedynie mniej pogrubia ale kiedy sie nalozy 2-3 warstwy efekt jest podobny.Tuszu Nivea nie znam wiem,ze EL nie jest nizsza polka ale mozna kupic tez miniaturki na Allegro w calkiem rozsadnych cenach.
Zadowlona tez jestem z tuszu Rimmela Endless Lenght & Lift,tylko ze istotne jest jakie masz rzesy bo mimo wszystko kazda opinia o tuszu bedzie bardzo subiektywna ze wzgledu na kondycje rzes. Mam nadzieje,ze choc troszke pomoglam ![]() ![]() Poza tym kolorowka NIVEA nie jest dostepna w PL wiec na dobra sprawe niewiadomo ile osob ma mozliwosc zakupu i przetestowania tego tuszu ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Tańszy odpowiednik Hypnose Lancome
Dzięki za odpowiedź
![]() ![]() Załączam zdjęcie rzęs po Hypnose |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Dot.: Tańszy odpowiednik Hypnose Lancome
Podbijam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:05.