|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
flirtowanie
Hej.Mam pytanie czy uwazacie flirtowanie jesli jest sie w zwiazku za cos naturalnego?Czy moze nie?A teraz konkretniej...Jestem ze swoim TŻ od prawie trzech lat za trzy miesiace bierzemy slub.Ostanio zrobilam hmm taka jakby prowokacje bo powiedzialam : Ja wiem ze Ty lubisz kobiety, ich towarzystwo i flirtowac z nimi a on na to : "No tak zgadza sie ale to przeciez normalne, nic zlego przeciez nie robie.Zawsze lepiej sie dogadywalem z kobietami" a ja sie poczulam jakby mi ktos dal w twarz.Fakt naleze do osob zazdrosnych ale on chyba przesadza?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: flirtowanie
Ty chyba przesadzasz.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Rada na przyszłość: nie pytaj jak nie umiesz poradzić sobie z odpowiedzią
![]() A co do Twojego pytania: zleży gdzie leży Twoja granica pomiędzy miłą rozmową a flilrtem
![]() |
#4 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jesteś z facetem trzy lata, bierzesz z nim ślub, a nie przegadałaś z nim ogólnych zasad dotyczących funkcjonowania wszego związku? Przez ten czas nie zorientowałaś się jakie on ma do tego podejście? Jednym taki niewinny flirt przeszkadza, inny nie. Wszystko zależy od danej pary i ich ustaleń na ten temat. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Oboje pracujemy z ludzmi jak ze mna jakis facet probuje flirtowac to go zbywam szybko bo uwazam ze mam faceta i nie powinnam.A on przyznal sie ze prawi komplementy swoim klientkom tyle ze mi nie.Chocbym nie wiem jak sie odstawila to i tak nie skomplementuje
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
plum plum
|
Cytat:
Podbijam pytanie Flashdance- czy Wy umiecie ze sobą rozmawiać na poważne tematy?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
No chyba potrafimy skoro przygotowujemy wesele.W tej kwestii jest mnostwo powaznych tematow.On ogolnie uwaza ze ja przesadzam z chorobliwa zazdroscia
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Flashdance ma rację, trochę późno, a nie pytanie o coś bo nie wiadomo czy sobie z odpowiedzią poradzi to głupota i sztuczne udawanie, że nie ma problemu
![]() ---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- zależy chyba jakie jest to flirtowanie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
wiem napewno ze jest przesadnie mily nawet kiedy nie musi.Np ma do wyboru w sklepie kupic cos u faceta albo u kobiety to napewno wybierze kobiete itp i do tego bedzie sie wdzieczyl i w oczy zagladal
Edytowane przez removerka Czas edycji: 2015-06-16 o 20:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
Widzę, że już 2 lata temu zakładałaś wątek o swojej chorobliwej zazdrości. Nic się nie zmieniło?
Właśnie dlatego, że już o tym pisałaś, śmiem wątpić, że to "wdzięczenie i zaglądanie w oczy" rzeczywiście ma miejsce. Sporo pracy przed Wami, a tu za trzy miesiące ślub. Ups. Edytowane przez 201607111028 Czas edycji: 2015-06-16 o 20:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
taka mała złośliwość
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
A ja chyba za pozno sie "obudzilam" ze mi nie odpowiada takie zachowanie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
plum plum
|
nie obraź się, ale mając na myśli "poważne rozmowy" miałam na myśli poważne tematy, jak wierność, granice w związku, definicję lojalności, wspólne ustalenia co nam wolno wobec innych itp. a nie pierdy w rodzaju smaku tortu i piosenki na pierwszy taniec. Sorki, ale wesele to jeden dzień, a Wy zapomnieliście tak jakby omówić resztę życia.
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
czy ja wiem za późno
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Ty tak uważasz, ale Twój narzeczony ma na ten temat inne zdanie. Powiedział Ci wyraźnie, że tak robi bo nie widzi w tym nic złego. Jesteś z nim 3 lata i dopiero teraz się o tym dowiedziałaś? Czy wiedziałaś już wcześniej ale Ci to nie przeszkadzało? Cytat:
Zdecydowania tak. Takie sprawy powinny być obgadane zanim zacznie się wybierać sukienkę i tort weselny. Edytowane przez Flashdance Czas edycji: 2015-06-16 o 20:41 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Rozmawialismy na poczatku zwiazku na takie tematy.Ogolnie mamy zasade ze to co robi ktores z nas to ta druga osoba ma prawo postapic tak samo.Oboje nie jestesmy w stanie wybaczyc zdrady |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
plum plum
|
czyli Ty też masz prawo flirtować?
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no dobrze, ale ustaliliście, czym jest dla Was zdrada? seks, pocałunek, taniec na imprezie, wspólna kawa, komplement, spojrzenie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Inna sprawa czy on rzeczywiście flirtuje na każdym kroku. To że jest miły dla innych kobiet nie oznacza flirtu. To że się do którejś uśmiechnie nie oznacza flirtu. Mam kolegów którzy do prawie każdej znajomej mówią "kotku" lub "skarbie", a witają się przytulaskiem i buziakiem w policzek. Ale w życiu nie wzięłabym tego za flirt, oni po prostu mają taki styl bycia i robią to bez żadnych podtekstów. Edytowane przez Flashdance Czas edycji: 2015-06-16 o 21:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:13.