|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 1
|
ja i mój ex.
witam
![]() Mam dwadzie¶cia lat, w swoim ¿yciu (jak teraz zrozumia³am) prze¿y³am jedno prawdziwe uczucie. Wszystko zaczê³o siê niepozornie, znamy siê od urodzenia, koñczyli¶my jedn± podstawówkê, jednak nasze drogi zesz³y siê ca³kiem niedawno. To ja napisa³am pierwsz z pro¶b± o spotkanie. Tak siê sta³o, rozmawiali¶my ze sob± piêæ miesiêcy zanim oficjalnie zaczêlismy byc razem. Na pocz±tku wszystko by³o cudowne i kolorwoe, dzialala sila zakochania- problemow brak. Jednak rutyna i codzienne problemy niszczyly nasz zwiazek. Czulam sie nieakceptowana przez jego rodzicow, doszlo do klotni , po ktorej przestalam odwiedzac go w jego domu. Cala sytuacja byla dziwna, w koncu nasz zwiazek po dwoch latach sie zakonczyl -z mojej inicjatywy. On strasznie cierpial, plakal, blagal.. Chcial wrocic, ja bylam obojetna. przez caly ten czas niebycia razem wysylal sygnaly, ze dalej mysli. Ja po roku rozpoczelam nowy zwiazek, w ktorym jak sie okazuje bylam nieszczesliwa... Po 1,5 roku niebycia razem zrozumialam, ze naprawde go kocham, odeszlam od drugiego partnera z nadzieja, ze milosc Krystiana jest dalej zywa. Okazalo sie, ze on dopiero po 1,5 roku zaczynal o mnie zapominac- spotykal sie z kims. Piszemy i spotykamy sie caly czas. Ale trzyma mnie z okropnym dystatnsem, mowi ze nie jest gotowy na milosc, ze nic mi nie obiecuje, ze nie ufa.. Z drugiej strony powiedzial ze kocha, ja tez to czuje. ale powiedzial ze nie bedziemy razem, ze to wygaslo i koniec. Co mam robic? czy warto walczyc dalej, czy po prostu odpuscic? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 970
|
Dot.: ja i mój ex.
Zostaw go w spokoju. Nie wysz³o Wam z jakich¶ powodów, one przeciez magicznie nie znikn±. Nie mieszaj ch³opakowi w g³owie wiêcej.
Wys³ane z iPhone za pomoc± Tapatalk
To, ¿e siê do Ciebie u¶miecham, wcale nie musi oznaczaæ, ¿e Ciê lubiê. Mogê, na przyk³ad, wyobra¿aæ sobie, ¿e stoisz w p³omieniach ![]() Ma³a Mi "Dobrze jest umieæ odró¿niaæ ¿ycie od procesu powolnego umierania." |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 534
|
Dot.: ja i mój ex.
Wydaje mi siê, ¿e mocno namiesza³a¶ mu w g³owie... Z jednej strony zostawi³a¶ na 1,5 roku i on przez ten czas próbowa³ leczyæ rany. Teraz wracasz i tak jakby je rozdrapujesz. Facet Ciê kocha³, ale czy kocha nadal ? Je¶li zdecydujesz siê ci±gn±æ tê znajomo¶æ wied¼, ¿e bêdzie ciê¿ko. Ch³opak ma z³amane serce i zawsze bêdzie pamiêtaæ to co siê miêdzy Wami wydarzy³o... Nie wiem nawet co mam Ci doradzaæ. Je¶li czujesz, ¿e to rzeczywi¶cie "to", to staraj siê - b±d¼ cierpliwa i walcz o jego zaufanie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:02.