|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
trudności z zajsciem w ciążę a przyjmowanie hormonów
mam 22lata. w ciągu ostanich 3 lat ok. 4-5 razy brałam postinor( czasem po 2 tabletki raz nawet 3 naraz;| ) jakies ponad 2 lata temu zaczelam brac pigułki antykoncepcyjne prez 1.5 roku, potem mialam przerwe poterm znów brałam ok pol roku i przestalam..
teraz bym chciala znowu ale koleznka zaczeła mnie straszyc ze tyle hormonów co przyjełam to moze wpłynac na przyszlosciowe zajscie w ciąże i lepiej zebym juz nie brala pigułek... juz sama nie wiem co o tym myslec bardzo prosze o pomoc |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: trudności z zajsciem w ciążę a przyjmowanie hormonów
czyli te 4-5 razy brania postinoru zdarzylo sie przed 20 rokiem zycia-jestem przerazona?!!przeciez to nie srodek antykoncepcyyjny.
nie palne ci wykladu nad głupotom takiego zachowania . kolezanek nie sluchaj tylko idz od lekarza i pogadaj ,zastanow sie na dalsza antykoncepcja. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
wiesz 4 razy w ciagu 3 lat to czy to znaczy ze to metoda antykoncypcji???? czyli by znaczylo ze w ciagu 3 lat współzyłam 4 razy:P sory ale nie
![]() a 4 wpadki w viagu 3 lat to nie sadze ze to cos starsznego... tyle |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a nie byla to w twoim przypadku metoda antykoncepcyjna?biorac pod uwage ze bylas bardzo mloda to dziwie sie. to ile razy wspolzylas to nie ma znaczenie i nie ejst tematem przechwalan. Cytat:
postinor to ostatecznosc , potęzna dawka i wstrzas dla organizmu chociaz moze twoj organizm przyzwyczail sie do tego. ale to przeciez twoja sprawa. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Tutaj muszę przyznać rację Pauli, niechodzi przecież ile razy współżyłaś, kogo to interesuje. Paula miała na myśli to, że brałaś tak mocne środki i tyle, a Ty się tutaj unosisz, przecież nikt źle dla Ciebie nie chce. Najlepsza byłaby tu wizyta u lekarza, na pewno doradzi coś na stałe, aby organizm nie przeżywał co jakiś czas terapii wstrząsowej. Pigułki to nie landrynki , powodzenia życzę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
ale ja sie wcale nie unosze... tak samo sadze ze to nie bylo rozsadne... no ale coz jak nie bralam pigulek a gumka pekla czy ine wypadki losowe lub zwykly brak czegos:P to coz stalo sie i trzeba bylo zażyc... a tearz chce po prostu wiedziec to co spytalam... ale racja najlepiej isc z tym do lekarza....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:16.