|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
czy to w ogóle ma sens?
Poznalam jakis czas temu fajnego faceta.Nie jest to moze "wow" gdyz nie jest do konca w moim typie, chociaz absolutnie nie chodzi o to, ze jest brzydki itd
W kazdym razie jest sympatyczny, baaardzo inteligentny i naprawde go lubie.Dosyc dlugo zabiegal o spotkanie ze mna, a po 1 chcial spotykac sie znowu i kontynuujemy ta znajomosc.Ja mam mniej czasu od niego, wiec sporo spotkan przekladam ale jakos sie nie zraza. Problem jest w tym, ze nie chce zaczac z nim dziwnej rozmowy zeby nie wyjsc na idiotke, nie wiem do konca jak on mnie traktuje, za krotko sie znamy ale ja go troche trzymam na dystans a z tego co mowil mozna wywnioskowac ze nie szuka przygod.Pierwsze nasze spotkanie potraktowalam jako czysto kolezenskie, on mowil ze to randka ( ok kwestia moze nazewnictwa wylacznie, gadal mi ze jest w takim wieku, ze chce sie ustatkowac i miec dzieci) Problem jest taki, ze nie wiem czy mam sie w to angazowac, on nie jest stad, jest cudzoziemcem, cala rodzine ma w swoim kraju , tak samo przyjaciol.Ma tu jakis kontrakt i sam nie wyk;lucza zostania ale tez nie wyklucza powrotu.I co ja wtedy zrobie jesli sie zaangazuje, zakocham itd a on stwierdzi, ze wraca do siebie? Mimo zebym chciala nie widze sie tam jednak z kilku przyczyn Wiem, ze moze zbyt daleko w przyszlosc wychodze, ale wole teraz niz jak sie to za bardzo rozwinie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: czy to w ogóle ma sens?
A rozważasz wyjazd do jego kraju?
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dot.: czy to w ogóle ma sens?
staram sie byc realistka, uwazam ze za wczesnie na takie dywagacje, bo raczej na razie trzymam go na dystans, za miesiac moze wyjsc ze sie mna znudzi i bedzie sie spotykac z inna.Tak czysto teoretycznie nie mam nic do jego kraju, jako nastolatka marzylam zeby tam mieszkac, ale nastolatki sa naiwne, teraz patrze na to z innej perspektywy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:01.