|
Notka |
|
Zwierzęta domowe - wiZOOż Forum dla miłośników zwierząt domowych. Szukasz porady w temacie psów, kotów, żółwi, chomików itp.? Forum wiZOOż to miejsce dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
niemowle psie nie je
Hej.Mam kolejny problem z moim pieskiem. Idzie mu 2 tydz,a od wczoraj mam wrazenie ze nic nie je. Matka po cc, ma pokarm. Piesek był ruchliwy, a teraz caly czas spi. Jak suczka go zostawi to płacze po pewnym czasie. Wzięłam go na wagę i od wczoraj nic nie przybrał ani nie spadła mu waga. Próbowalam go na siłę przystawić,ale bez skutku. Co robic?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: niemowle psie nie je
iść z nim do weterynarza. Z takim maluszkiem nie ma co czekać, aż mu się polepszy, bo może tego nie dożyć... :/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
No właśnie chyba nie potrzebnie narobiłam paniki. Dziś rano chciałam jechać z nim do weterynarza,ale podkusilo mnie wziecie go na wage i niemal przez noc podwoil swoja. Jutro jeszcze go zwaze, choc niepokoi mnie ze nie je,ale może ja tego nie widze. Objawów odwodnienia tez nie ma. Martwi mnie tylko ta jego mniejsza ruchliwosc,ale suczka na antybiotyku wiec moze to z tego powodu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Nie chcę Cię martwić, ale miałam ten sam problem - jakbym czytała o swojej sytuacji
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- Cytat:
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
No jasne tak jak dziewczyny piszą, pojedziesz do weterynarza i masz pewność - ja bym nie mogła spać spokojnie. Jeżeli jest to taki maluszek i jeszcze na antybiotykach to moim zdaniem powinnaś konsultować wszelkie zmiany takie jak nie jedzenie czy brak ruchu. To, że przybrała na wadze to jeszcze o niczym nie świadczy, bo to zbyt krótki okres byś mogła oceniać po wadze czy wszystko jest ok
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:46.