|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Czy do niego napisać?
Hej dziewczyny. Proszę was o radę.
Byłam ostatnio z kolegą na grillu i byli tam jego koledzy. Spodobał mi się jeden z nich, nie znamy się dobrze, widzieliśmy się kilka razy. Jak go poznałam to pomyślałam, że to właśnie „ten” chłopak. Miło nam się rozmawiało. Dodam jeszcze, że nie mam jego numeru telefonu. Jak myślicie napisać do niego na fb? A jak tak to co miałabym napisać? Mam nadzieję, że coś mi podpowiecie. Z góry dziękuję za odpowiedzi. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Czy do niego napisać?
Hej, jeśli chcesz żeby coś z tego było to nie czekaj aż on sie odezwie tylko sama to zrób. Napisz zwykle "cześć, co tam słychać
![]() Zobaczysz czy nadal jest chętny na rozmowę Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Popieram. Nie zastanawiaj się, napisz!
![]() |
#4 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Najlepiej, że dobrze Ci się z nim rozmawiało na tym grillu i chciałabyś nawiązać z nim bliższą znajomość lub lepiej się z nim poznać. Możesz zaproponować mu jakiś spacer lub spotkanie w kawiarni w celu kontynuowania rozmowy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() ![]()
'Per aspera ad astra' ![]() Edytowane przez ilovesweets Czas edycji: 2016-08-22 o 18:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Jasne, odezwij się do niego.
![]()
![]() |
#7 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja przez takie odezwanie się jestem teraz z TYM facetem. Numeru też nie miałam, była wielka akcja z udziałem mojej luźnej znajomej, która była znajomą jego znajomego ![]() No, ale co innego miałam zrobić jak mi gość prawie miesiąc w głowie siedział. Z tym, że u mnie było tak, że on ode mnie numer wziął. Tylko źle zapisał jak się na pierwszej randce* okazało ![]() *randką on to nazwał, ja tam wybrałam się na luźne spotkanie ![]()
"(...) bo nieważne co w twym życiu się dzieje wiem, że człowiek jest lepszym gdy się śmieje(...)" Edytowane przez Belet Czas edycji: 2016-08-24 o 08:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:08.