|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Apis
Drogie Wizażanki, czy możecie mi pomóc i powiedzieć gdzie w Poznaniu dostanę kosmetyki tej firmy (Apis). Dziękiuję!
|
|
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Re: Apis
Nie wiem gdzie te kosmetyki są dostępne w Poznaniu, ale może napisz do firmy maila z pytaniem - polecam też zakupy w ich sklepie internetowym
http://www.apis.lco.pl/ - ceny są znacznie niższe niż w sklepach i opłaca się zamówić. W mojej okolicy pojawiły sie ich stoiska firmowe w pasażach centrów handlowych.
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Re: Apis
kosmetyki apis sa np w zielarni na ul. Mickiewicza
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
Nie chcę zakładać kolejnego wątku, więc podpinam się pod ten
![]() Może któraś z Was wie gdzie w KRAKOWIE dostanę kosmetyki Apis? Pamiętam, że kiedyś w Tesco na Kapelanka były, ale stoisko zostało przerobione na pasmanteryjne... ![]() Dziękuje za wszystkie informacje.
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Apis
http://www.apis.lco.pl/
napisac maila z pytaniem o sklepy. |
|
|
|
|
#6 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Napisałam, zanim zadałam pytanie tutaj. Niestety nie odpowiadają, dlatego też uaktualniłam ten post z pytaniem o Kraków. Nikt naprawdę nie wie??
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
np. w aptekach na zamowienie. w zielarniach
|
|
|
|
|
#8 |
|
Rozeznanie
|
Postaram się zlokalizować jakiś dobrze zaopatrzony sklepik zielarski, a potem o tym napisze. Może komuś się to przyda.
|
|
#9 |
|
Rozeznanie
|
Witam,
firma Apis trochę mnie rozczarowała... Napisałam do nich grzecznego @ z prośbą o podanie miejsc gdzie można nabyć ich produkty, a oni mnie zlekceważyli... No trudno... Byłam dziś na Szewskiej w sklepie zielarskim po lewej stronie jak się idzie w stronę rynku i znalazłam to czego szukałam (czarne błoto z morza martwego). Mają tam kosmetyki Apisa, nie jestem pewna tylko czy wszystkie. Pozdrawiam,
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
oastatnio właśnie pojawiło się kilka pozytywnych opinii o maseczce obok których nie można przejść obojętnie, niestety u mnie w mieście nigdzie ich nie widziałam, a zamawiac na ich stronie sie nie opłaca jednej maseczki, pozostaje zamowic w sklepie zielarskim, ale oni tez sobie ładnie narzucają ceny
![]() ale kusi maseczka kusi ![]() mam nadzieje że nie podrażnia ani nie wyszusza, może u kogoś wywołała jakąs reakcję niechcianą skóry?
|
|
|
#11 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Re: Apis
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Re: Apis
hmm własnie "złożyłam zamówienie"ale podziękuje niestety!
tam jest tylko opcja wysyłki kurierskiej za 35 zł!!!czyli maseczka wyjdzie mnie 50 zł!!!
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
ja zamowiłam wczoraj w sklepie zielarskim mam nadzieje że przywiozą i ta dobrą, bo tłumaczyłam pani że w słoiczku a ona że w tubce, ale powiedziałam czarne błoto z morza martwego, nie zapisała ale może weźmie dobrą
dziś wieczorem późnym mają mieć dostawę to wpadnę tam jutro rano i miejmy nadzieje że cena mnie nie zabije
|
|
|
#14 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
e-mailach w końcu się pojawiłoJa dostałam niedawno przesyłkę od nich: błotko + maseczka oczyszczająco-wygładzająca + przesyłka pocztą wyszło 35,30 zł. Pozdrawiam. |
||
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
kupiłam dzis Błotko z morza martwego zapłaciłam za nie 16,20zł mieli tez kremy, mydełko i inne maseczki
wszystkiego pełno pani obiecała że mi znajdzie całą oferte bo dali im takie ulotki, ale nie mogła znaleśc na zapleczu, a nie chcialam jej fatygować będzie testowanie podoba mi sie jego zapach że tez w takiej małej mieścince mają Apis ![]()
|
|
|
#16 |
|
BAN stały
|
Jeśli chodzi o Poznań, bo pojawił się tutaj również wątek innych miast to kosmetyki są dostępne w Centrum Szkoleniowym Corio na ul. Bosa 15, albo w ich sklepie internetowym /link/Pozdrawiam
Edytowane przez laisla Czas edycji: 2015-06-22 o 19:52 Powód: link |
|
|
|
|
#17 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I tylko przyjdź. Dotknij mnie czule, i przytul tak, abym zapomniała o wszystkim. Pocałuj tak, abym na przekór samej sobie poczuła się szczęśliwa. A wtedy pójdę za tobą na koniec świata. Ty i ja, trzy metry nad niebem ♥ A&F |
|
|
|
|
|
#18 |
|
niepolubiecie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:18.

e-mailach w końcu się pojawiło