![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() co nas wkurza?
Dzisiaj po kolejnym spieciu z sasiadka <kobieta w srednim wieku, zyjaca zyciem sasiadow>, ktora ochrzanila mnie za to ze osmielilam sie zaparkowac samochod na JEJ miejscu, postanowilam zalozyc watek, abysmy mogly wyzalic sie, wykrzyczec <glosno
![]() zapraszam ![]()
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: co nas wkurza?
moja przyszywana tesciowa obludna,falszywa, raz mowi tak a raz tak,nie cierpie takich ludzi
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Ogolnie to mnie wkurza nietolerancja wzgledem pewnych osob, cynizm, brak empatii w ludziach
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
no, nareszcie watek, na jaki czekałam..
Co mnie wkurza? To śmieszne, ale jakos prawie wszystkie tego typu sprawy skumulowały się w jednej osobie ![]() hmm zaczynam wyliczanie: - NIE CIERPIE kiedy ktoś mi mówi: "ooo masz zadbane dłonie, to znaczy że nic w domu nie robisz (sprzątanie, zmywanie naczyń) - a może to po prostu oznacza że DBAM O SIEBIE?? - wkurza mnie, jesli ktoś zabiera mi czas, prosząc o "przysługę", a mógłby to zrobic sam, bez większysz problemów (przykład: "Zepsuł mi sie telefon, nie chce sie włączyć... weźźźź przyjedź, co??" - mimo że sie uczyłam przed sesją, pojechałam. Na PIERWSZEJ stronie istrukcji obsługi było napisane, co robić w takiej sytuacji) - wkurza mnie, jesli ktoś nie słucha mojego "NIE!". Przykład: ktoś: chodź ze mną do sklepu ja: nie mogę, bo.. (zajeta byłam) ktoś: no weźźźźźź, nie bądź taka, chodź ze mną ja: serio, nie mogę ktoś: no chodź!!! ja: nie, bo nie mam czasu, juz byś w tym czasie zdążyła wrócić z tego sklepu ktoś: no chodź ze mną!! ja: kurfa mac! nie mam czasu!!! ktoś: ale nie musisz sie tak denerwowac! wystarczy powiedziec normalnie.. taaa wystarczy.. - wkurza mnie, kiedy ktos krytykuje mnie za coś, co jest ode mnie niezalezne ("A ty nie mozesz kończyc tych zajęć wcześniej?? przeciez to beznadziejna sprawa jest, nie mozesz sie przylożyc i przesunąć tych wykłądów? no i co ja teraz zrobie??" - tak, oczywiscie, pójde do wykłądowcy i powiem, żeby przesunął wykłady bo moja przyjaciólka ma ochotę sie ze mną spotkać akurat w tym momencie) - nienawidze jesli ktos sie spóźnia, i nie widzi w tym nic złego. (umówione byłśmy na 19. godz. 19:45 dzwonie do niej, odbiera: "a ja własnie bede brać kąpiel, przyjdę przed 21, przecież nic sie nie stanie jesli poczekasz jeszcze trochę") - wkurza mnie, jesli ktoś jest rozrzutny, wydaje kasę na głupoty a za kilka dni przychodzi po pożyczke (jestem studentką i nie śpię na kasie) i tych pieniędzy nie oddaje!!! - wkurza mnie, jesli ktoś mnie ciagle kontroluje, np smsy typu: "gdzie jestes?", "co robisz?" jak na razie tyle ![]()
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() to tak z aktualnych rzeczy ![]() ogolnie wkurza mnie zaklamanie, wieczne marudzenie, nieslownosc... i chwilowo paskudna pogoda za oknem ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
mowisz - masz
![]() a co do tesciowych to tez mam problem... Taki troche przewrotny, i pewnie powiecie ze szukam dziury w calym ![]() mnie denerwuje to, ze moja tesciowa nie utrzymuje kontaktu ani ze mna, ani z moim mezem. Po prostu. Dzwoni tylko w tedy, kiedy cos sie stalo. Po prostu olewka ![]() EDIT: TERAZ TO MAZ MNIE WKURZYL :-/
Edytowane przez *sloneczko* Czas edycji: 2008-10-05 o 18:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
fajny wątek ogolnie duuzo rzeczy mnie wkurza ;p np:
- jak ktos chrapie ![]() - kiedy nie mam humoru i ktos sie pyta: co sie stalo? nic. powiedz nic no ale powiedz nic!!! no poooowiedz pooooowiedz powiedzzzzzzz.... ![]() - kiedy ide ulicą i ktos dmucha mi dymem z papierosa w twarz - kiedy ludzie robią sie strasznie mili gdy czegos chca a jak ja o cos prosze to akurat nie maja czasu/ sa strasznie zmeczeni itd.. - kiedy ktos czyms stuka - kiedy ktos ukladajac sztucce do obiadu ociera widelcem o noz, ten dzwiek dziala na mnie jak na niektorych 'piszczenie' styropianu ![]() - kiedy jade autobusem a jakas para obok mnie co trzy sekundy cie caluje i cmoka mi nad uchem - kiedy jakis obcy człowiek mnie dotyka, np styka sie kolanem w autobusie - kiedy na kazdym forum czytam jaki to duzy biust jest przerażliwie niewygodny i obwisły... ![]() - opinie w stylu: nienawidze Niemcow/Żydów/Czarnych - chamstwo i pogarda kiedy ma sie nad kims przewage [moj pierwszy egzamin na prawko;p] - ekspedientki w sklepie z niezadowolona mina ze ktos osmielil sie cos kupic - 'slodkie idiotki' piszczace po kazdym, nawet kiepskim, tekscie faceta to takie najwazneijsze rzeczy ktore akurat mi sie przypomnialy ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
- etykietkowanie, szufladkowanie ludzi - włażenie z butami do czyjegoś życia osobistego, obgadywanie i plotkowanie - zwłaszcza przez jedną pannę z mojego roku (w sumie od wczoraj umężowioną): "ten taki, ta taka, ona tego, on tamto, oni siamto" i to jej częste naśmiewanie się z innych ludzi,- czasem moja matka i jej kwocza miłość, aż mnie wręcz momentami obraża swoją nadopiekuńczością:rolleye yes:, zupełnie jakby we mnie nie wierzyła,- babka z którą miałam zajęcia praktyczne w zeszłym roku, dobrze, że już nas nie uczy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
biurokracja w urzedach
![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
![]() na wyliczankach zapewne jest.
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Większość z wymienionych rzeczy plus:
-kiedy ktoś ma katar i cały czas siąka, a kiedy pytam, czy chce chusteczkę to odmawia iii... siąka dalej ;/ - moja sąsiadka z pierwszego piętra która opowiada mojej babci bajeczki o mnie i czepia się o wszystko - np. że zapalam światło na dole na klatce kiedy idę rano z psem (a jeszcze ciemno jest) i aż 5 lamp się świeci, a ONA za to płaci (sprawdziłam! stała opłata za światło na klatce jest wliczona w czynsz nawet, jakby świeciło się 24/h). |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() a mnie wkurza palenie na przystankach wrrrrrrr ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
Dzisiaj wkurza mnie wszystko.
A najbardziej nieodpowiedzialni debile popisujący się za kółkiem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() mnie denerwuja gnojki, chlopaczki, ktorzy pozyczyli samochod od tatusia/mamusi i pokazuja jacy to sa wielcy... ![]() smiac mi sie zawsze chce, bo takiego delikwenta prawie zza kierownicy nie widac ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
dzis, w chwili obecniej to mnie max wnerwia TZ
![]() |
#16 |
Konto usunięte
|
........... a mnie wkurza jak mi ludzie nachalnie patrzą do koszyka w supermarkecie.
Powaznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
Wkurza mnie jak ktoś zadaje bezsensowne pytania na ktore zna odpowiedź. Moja siostra tak ma. Nie wiem po co to robi, naprawde mysle nad tym 22 lata i nie wiem.
Wkurza mnie kiedy ktoś mnie na siłe raczy swoim światopoglądem, poglądami na pewne sprawy, mimo że wie, że nasze wzajemne różnia się znacząco, próbuje mi wmowić tam jakieś swoje racje. Wkurza mnie kiedy ktoś ma do mnie pretensje o rzeczy niezależne ode mnie. To, że pracuje w takim miejscu, że ciągle mam kontakt z ludźmi, nie upowaznia nikogo do wyładowywania na mnie swoich frustracji tylko dlatego że akurat tam jestem. Wkurza mnie UŁ gdzie załatwienie czegokolwiek graniczy z cudem, ze wszystkim jest problem, o wszystko trzeba pisać podania i nigdy nikogo nie ma w podanych godzinach. Różne rzeczy mnie wkurzaja myślę że to będzie mój ulubiony wątek... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
wkurza mnie ignorancja względem wyszukiwarki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
jeszcze cos:
starsze panie, ktore nie zdarza wsiasc do autobusu, a juz wrzeszcza, "jaka ta dziesiejsza mlodziez nie wychowana" ITP... czlowiek takiej baby nie zdarzy zauwazyc, ale uslyszy..
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Konto usunięte
|
A mnie najbardziej wkurza to, że po niedzieli jak na złość zawsze przychodzi poniedziałek i trzeba rano wstać
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
wkurza mnie gdy ktoś ma duże mniemanie o sobie... nie dlatego że jakoś uważam że faktycznie jest cool i zazdroszczę ale dlatego że cool jest każdy a ten kto się wywyższa tak naprawde wywołuje w ludziach zły smak tylko i wyłącznie...
kretyni za kierownicą, ludzie bez wyobraźni którzy nie powinni mieć prawa jazdy... gdy sąsiadka puka o 8 rano w sobotę żeby poplotkować... głupawe teksty robotników na budowie i innych mało inteligentnych panów śliniących się na wszystko co się rusza byleby miało w dowodzie wpisane 'kobieta'... zły wzrok moherów w autobusie gdy zajmuję miejsce tam gdzie sobie upatrzyły a parę kroków dalej jest wolne... aaa i jak trzymam się rurki w busie i ktoś mi się opiera o rękę...
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
to, ze jutro musze wstac o 6 i ten weekend byl zdecydowanie za krotki
![]()
![]() |
#23 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() jeszcze strasznie mnie wkurza jak ktos mowi: "heloooooł" ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#25 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
no ale co to ma do rzeczy ?
![]()
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() |
#28 |
Konto usunięte
|
- uciekające autobusy, ostatnio, kurde, dwa przegapiłam, masakra
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
Taka jedna flondra-falszywa do bolu.Przyklad:idziemy z tesciami na spacerek,gadka szmatka ona przesadnie szczebiocze-i tak-usmiech ma przyklejony do twarzy gdy tylko tescie sie odwroca usmiech znika.Obgadala bardzo chamsko moja osobe(nie znajac mnie)do obcych sobie ludz(widziala je poraz 2)-----> to byli moj znajomi.Taka wielka dama a na uroczysty obiad swiateczny przyszla w klapkach
![]() Wnerwia mnie jak ekspedientki zuja i mlaszcza guma-brak wychowania ![]() ostatnio TZ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Szkoła :/ Nic mi tak ostatnio nie psuje humoru jak powroty do domu o 16 :/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:03.