|
Notka |
|
Dermatologia Forum dla osób, które interesują się dermatologią lub mają problemy ze skórą. Masz trądzik lub atopowe zapalenie skóry? Dołącz do nas, pomóż sobie i innym. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Dermatolog - Szczecin/Stargard Szczeciński
Witam wszystkie wizażanki
![]() Czy mogłybyście polecić dobrego dermatologa w Szczecinie lub Stargardzie Szczecińskim (NFZ lub prywatnie) ? Chodzę od ponad pół roku do dr. Błędowskiej, jest świetna, ale ostatnio długo czeka się na wizytę ![]() Moim problemem jest trądzik (od około 7-8 lat) Czy któraś z Was stosowała retinoidy doustnie, który dermatolog z w.w. miast Wam go przepisał? A. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Dermatolog - Szczecin/Stargard Szczeciński
Podobno pani Wesołowska jest dobra, wybieram się wkrótce do niej, z tym że też trzeba czekać na wizytę ponad miesiąc
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Tak słyszałam o niej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Odp: Dermatolog - Szczecin/Stargard Szczeciński
Właśnie miałam taką samą sytuację miałam zadzwonic po dwóch tygodniach a wizytę miałam umowiona po ponad miesiącu. Ale na szczęście już za dwa tygodnie będę u niej także jak chcesz mogę zdać relację
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
No pewnie! Daj znać, jakby co to się przypomnę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Odp: Dermatolog - Szczecin/Stargard Szczeciński
A więc tak
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Ok dziękuje, chyba sie zdecyduje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Czytałam, że różnie bierze za wizytę, podobno im jesteś dłużej u niej tym jest taniej, niestety jako świeży klient musiałam zapłacić aż 100zł, z tym że byłam u niej godzinę, widać było że chce mi wszystko dokładnie wytłumaczyć i nie spieszyła się do następnego pacjenta.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
![]()
Ja polecam panią Asię Bajerowicz ze Stargardu. Bardzo pomogła mi w walce z trądzikiem i to w krótkim czasie.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
odświeżam bo też szukam dobrego dermatologa na NFZ, chodzi mi o kontrole znamion
polecicie kogoś? ![]() ---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ---------- podobno doktor Wesołowska już nie przyjmuje na NFZ szukam lekarza ze Szczecina ![]()
'Ironia kiedy płacząc przez niego, tylko do Niego chciałabym się przytulić...' `Nawet w snach na Jego widok mam motylki w brzuchu. Co On takiego w sobie ma, że poszłabym za Nim na koniec świata?` 27.12.10 <3 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
BAN stały
|
może popatrz na http://www.rankinglekarzy.pl ja tak robiłam, że trochę czytałam w necie i troszkę bazowałam na opiniach znajomych! i się opłaciło!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
![]()
W rankingu lekarzy sami zainteresowani płacą żeby być wyżej i mieć lepsze opinie. Wg mnie warto patrzeć jeszcze na opinie przy wizytówkach Google+ Tam przynajmniej widać, kto personalnie dodał opinię i co napisał. Ja tak znalazłem dr Mączyńską w Szczecinie https://plus.google.com/113100650184500665808/about Opinie ma dobre i nie zawiodłem się.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
Dermatolog prywatna Jolanta Wesołowska.
Przyjmuje w tym nowym biurowcu na ul. Piastów 30 . tel. 5111 500 600 Bardzo polecam, chodze do niej od pół roku i praktycznie mój problem z trądzikiem został rozwiazany. Dermatolog jest troche droga, ale za ładną skórę, czasem warto zapłacić (szczególnie jeśli są efekty) ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:38.