|
Notka |
|
Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Wianek a suknia slubna
Hej,
jak myślicie,czy do takiej sukni będzie pasował delikatny wianek? Będę miała długie,pofalowane,blond wlosy,zastanawiam się nad welonem,wiankiem czy może bez niczego.Będę wdzięczna za wasze opinie
![]() ![]() Edytowane przez pearl126 Czas edycji: 2015-06-15 o 20:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wianek a suknia slubna
*blond
![]() moim zdaniem lepszy byłby welon.
![]() |
#3 |
lubi eks swojego męża
|
moim zdaniem tak naprawdę wszystkie opcje są dobre - co do wianka, to musiałby być taki w miarę "elegancki" wianek, znaczy bardziej z róż niż z rumianku. w wianku będziesz sprawiała bardziej dziewczęce i słowiańskie wrażenie. jak chcesz wyglądać, jak chcesz się czuć?
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Wg mnie o wiele bardziej pasuje welon. A jesli nie welon, zastanawiałabym się nad ozdobną, biżuteryjną opaską - ta suknia aż się prosi o taki elegancki dodatek
![]()
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Właśnie mam bardzo delikatna urodę,wyglądam bardzo młodo wiec zdecydowanie pasować będzie wianek. Tylko ślub ma dodatki czerwone, druhny będą miały czerwone sukienki. Myślę też nad bukietem białym/ecru,delikatnym wiec nie mam pojęcia jaki wianek miałby mieć kolor.Marzy mi się biało,bladorozowy,ecru, ale czy mój wizerunek nie będzie się gryzl z klasycznymi dodatkami czerwieni,druhny,wystrój sali itp.
![]() |
#6 | |
lubi eks swojego męża
|
Cytat:
optuję za wiankiem, w przeciwieństwie do welonu, bo osobiście nie lubię stylu glam - choć przy takiej sukience on się narzuca. lubię przełamywanie bogatych sukienek dodatkami nie z tej bajki. a wielokolorowe kwiaty proponuję żebyś się nie zgubiła - równocześnie, żebyś nie musiała przy delikatnej urodzie stroić się w czerwone róże, przy których zginiesz.
![]() |
![]() |
#7 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Witam, moim skromnym zdaniem do tej sukni nie pasuje wianek. Wedlug mnie do Twojej sukienki pasuje opaska, lub stroik, ewentualnie pojedynczy kwiat we wlosach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:48.