|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Torba - bagaż podręczny
Cześć dziewczyny! Zastanawiam się nad zakupem tej torby:http://www.balladine.com/kategorie,t...k-3882-47238-p . Szukam czegoś odpowiedniego na bagaż podręczny do samolotu, ale nie chcę, aby była to walizka, bo gdy mam ze sobą też duży, rejestrowany bagaż, to trochę ciężko jest mi się ze wszystkim zabrać. Co myślicie o tej torbie. Bardzo mi się podoba wizualnie, ale nieco martwi mnie brak długiego paska. Widziałyście może coś fajnego w podobnej cenie (lub taniej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Torba - bagaż podręczny
Cytat:
Torba ładna, ale raczej do samochodu, a nie do podróży komunikacją zorganizowaną. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Mam walizkę z 4 kółkami, ale oddaje ją zazwyczaj do luku bagażowego. Szukam czegoś do czego mogę spakować kolejne 10 kg dozwolone w bagażu podręcznym. Wiem, że to dużo, ale liczyłam że zarzucę tą torbę na ramię (wydaje mi się że rączki są wystarczająco długie). Ostatnio zabrałam ze sobą pożyczony na tą okazję plecak, ale jestem dość drobną osobą i chyba nie było to dla mnie najlepsze wyjście, więc szukam alternatywy
![]()
![]() |
#4 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Dzięki za propozycje. Chyba rzeczywiście bardziej wzięłam pod uwagę walory estetyczne niż praktyczne
![]() ![]()
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
powiem Ci z doświadczenia. uparlam się na świetną torbę podróżna. wydałam sporo i kupiłam Guess. piękna jest. i wszystko super ale do czasu. na lotnisku zepsuły się pociągi na terminal i musiałam całe lotnisko prawie przebiec (niemałe) z 10kg torba na ramieniu. jak ja marzyłam wtedy o małej walizce na kółkach. po tej przygodzie poleciałam do tk maxx i kupiłam sobie walizeczke tam. lekka, trwała i nie zamienię jej na żadną torbę
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:04.