|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Spotkanie z dziewczyną
Witam,
Z racji, że siedzi tutaj dużo kobiet ![]() Mianowicie zastanawiam się na co Wy kobiety zwracacie uwagę przy spotkaniu z chłopakiem? Co dla was jest kluczowe co facet powinien mieć, cechy charakteru bo wiem, że każda ma swój inny ideał ale chciałbym Was się zapytać ogólnie jak na to patrzycie? Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ReklaMO(D)żerca.
|
Dot.: Spotkanie z dziewczyną
myślę, że nie ma czegoś takiego jak "ogólne patrzenie" ale zdecydowana większość znanych mi kobiet nie lubi chamów, buraków, leni, facetów bez poczucia humoru, nadmiernie zapatrzonych w siebie i tych przyklejonych do mamusinej spódnicy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
na pierwszy rzut oka facet nie powinien:
- być zaniedbany (tłuste włosy, brudne dłonie, poplamione, wymięte ubranie) - cwaniakować i mówić co to nie on! - przeklinać i mówić niegramatycznie
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
ReklaMO(D)żerca.
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Zgadzam się z dziewczynami wyżej.
Zwracam uwagę na wygląd: - czy jest zadbany, dobrze ubrany (bynajmniej nie chodzi o cenę ubrań) - jakie sprawia ogólne wrażenie (czy jest spokojny, energiczny, radosny, zamknięty w sobie, kontaktowy) i jak ja się przy nim czuję - sposób wysławiania się ;] - czy jest kulturalny Co by mnie na pewno odstraszyło? - brak higieny - chamstwo, brak kultury - brak szacunku do mnie i innych - skrajny egoizm, narcyzm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Chodzi mi na pierwszym spotkaniu od razu z charakteru biorą pod uwagę no i wiadomo wygląd ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() I zęby - sorry, ktoś "bez zęba na przedzie" nie byłby przeze mnie nawet brany pod uwagę. No chyba, że od razu by wyjaśnił, że jutro mu wstawiają, a wybił wskutek nieszczęśliwego wypadku, a nie że mu wyleciał, bo zaniedbał. A reszta wychodzi w tzw. praniu. Facet może być misterem świata, a i tak może nie być "chemii". |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Skoro dziewczyna się pierwsza odzywa i pośrednio zaprasza do spotkania, to znak, że zdałeś wstępny egzamin
![]() Żebyś nie przesadził.. ![]() ---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ---------- Skoro dziewczyna się pierwsza odzywa i pośrednio zaprasza do spotkania, to znak, że zdałeś wstępny egzamin ![]() Żebyś nie przesadził.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
dziewczyna jest zainteresowana kontaktem z tobą. Czy to ma być kontakt czysto kumpelski czy jednak związkowy - to za wcześnie na takie wyrokowania. Na razie tylko fajnie się wam gadało.
Jak chcesz stworzyć z tą dziewczyną parę, to na ognisku zaproś ją na spacerek sam na sam. Gadając, ujmij ją za dłoń, skomplementuj. Jeśli nie będzie sprzeciwu, możesz ja objąć ramieniem. Kontakt fizyczny to przekroczenie granicy kumplostwa.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Poza tym co już wspomniane to ja lubię jak facet ładnie pachnie, męsko. Nie chodzi tu koniecznie o drogie perfumy ale żel pod prysznic tez daje efekt bo te męskie takie mocne ;-) nic tylko wciągać nosem zapach a potem jak poczuje coś takiego podobnego to od razu mam gościa przed oczami :-P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
magistrant - nick to stan faktyczny czy pobożne życzenie?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Do tego, co napisały dziewczyny dodałabym jeszcze niesprawdzanie fejsika co pięć sekund w trakcie rozmowy. I nie nawal się jak dzika świnia na tym ognichu, bo to skutecznie zniechęca.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
A z tym to problemu nawet bez dziewczyny nie mam, nie żyje fejsikiem ;D
Edytowane przez magiistrant Czas edycji: 2015-06-24 o 20:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:20.