Spotkanie z dziewczyną - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-06-24, 11:14   #1
magiistrant
Raczkowanie

Spotkanie z dziewczyną

Witam,
Z racji, że siedzi tutaj dużo kobiet mam dla was pytanie.
Mianowicie zastanawiam się na co Wy kobiety zwracacie uwagę przy spotkaniu z chłopakiem? Co dla was jest kluczowe co facet powinien mieć, cechy charakteru bo wiem, że każda ma swój inny ideał ale chciałbym Was się zapytać ogólnie jak na to patrzycie?

Pozdrawiam
magiistrant jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-24, 12:23   #2
kisielova
ReklaMO(D)żerca.

Dot.: Spotkanie z dziewczyną

myślę, że nie ma czegoś takiego jak "ogólne patrzenie" ale zdecydowana większość znanych mi kobiet nie lubi chamów, buraków, leni, facetów bez poczucia humoru, nadmiernie zapatrzonych w siebie i tych przyklejonych do mamusinej spódnicy.
kisielova jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-24, 12:32   #3
Elfir
Zakorzenienie

na pierwszy rzut oka facet nie powinien:
- być zaniedbany (tłuste włosy, brudne dłonie, poplamione, wymięte ubranie)
- cwaniakować i mówić co to nie on!
- przeklinać i mówić niegramatycznie

Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy.
T.Pratchett
Elfir jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-24, 12:39   #4
kisielova
ReklaMO(D)żerca.

Cytat:
Napisane przez Elfir Pokaż wiadomość
o tak, to skutecznie odstrasza. Jak facet włancza albo "szłem gdzieś" to u mnie był skreślony
kisielova jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-24, 12:41   #5
nereidadriada
Raczkowanie

Zgadzam się z dziewczynami wyżej.

Zwracam uwagę na wygląd:
- czy jest zadbany, dobrze ubrany (bynajmniej nie chodzi o cenę ubrań)
- jakie sprawia ogólne wrażenie (czy jest spokojny, energiczny, radosny, zamknięty w sobie, kontaktowy) i jak ja się przy nim czuję
- sposób wysławiania się ;]
- czy jest kulturalny

Co by mnie na pewno odstraszyło?
- brak higieny
- chamstwo, brak kultury
- brak szacunku do mnie i innych
- skrajny egoizm, narcyzm
nereidadriada jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-24, 12:42   #6
magiistrant
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kisielova Pokaż wiadomość
myślę, że nie ma czegoś takiego jak "ogólne patrzenie" ale zdecydowana większość znanych mi kobiet nie lubi chamów, buraków, leni, facetów bez poczucia humoru, nadmiernie zapatrzonych w siebie i tych przyklejonych do mamusinej spódnicy.

Chodzi mi na pierwszym spotkaniu od razu z charakteru biorą pod uwagę no i wiadomo wygląd Chodzi o to, że poznałem już ja na ognisku parę dni temu. Ona pierwsza przysiadła się do mnie jak smażyłem kiełbaski xd myślałem, że przyszła tylko w po to bo dobre miejsce miałem. Zaczęła rozmowę od totalnych pierdół. Później się duuzo bardziej rozkręciliśmy się w rozmowie swobodnie nam się gadało ale później matka po nią przyjechała. Zaprosiłem ją na fejsie i pomyślałem sobie tylko jako kumpela bo wszystko spoko było ale Ona do mnie napisała dzisiaj i pytała czy idę do nich na kolejne ognisko oczywiście się zgodziłem. Popisaliśmy jeszcze troche pożartowaliśmy dosyć długo gadaliśmy i nie wiem co o tym wszystkim myśleć wydaje się spoko dziewczyną i może jak sama zaproponowała kolejnego grilla to może być coś na rzeczy ;D Jak myślicie ?
Stary 2015-06-24, 12:56   #7
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Jak wyżej.

I zęby - sorry, ktoś "bez zęba na przedzie" nie byłby przeze mnie nawet brany pod uwagę. No chyba, że od razu by wyjaśnił, że jutro mu wstawiają, a wybił wskutek nieszczęśliwego wypadku, a nie że mu wyleciał, bo zaniedbał.

A reszta wychodzi w tzw. praniu. Facet może być misterem świata, a i tak może nie być "chemii".
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-24, 13:02   #8
magiistrant
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Doris1981 Pokaż wiadomość
Jak wyżej.

I zęby - sorry, ktoś "bez zęba na przedzie" nie byłby przeze mnie nawet brany pod uwagę. No chyba, że od razu by wyjaśnił, że jutro mu wstawiają, a wybił wskutek nieszczęśliwego wypadku, a nie że mu wyleciał, bo zaniedbał.

A reszta wychodzi w tzw. praniu. Facet może być misterem świata, a i tak może nie być "chemii".
No to chyba wiadome, że jak bym miał wybite zęby z przodu to nawet siara było by mi iść haha. Ale ogólnie to jakoś włosy odpisuje i bedzie git nie stresuje sie tym bo już z nią gadałem i spoko sie z nią gada ;D
Stary 2015-06-24, 13:05   #9
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez magiistrant Pokaż wiadomość
No to chyba wiadome, że jak bym miał wybite zęby z przodu to nawet siara było by mi iść haha. Ale ogólnie to jakoś włosy odpisuje i bedzie git nie stresuje sie tym bo już z nią gadałem i spoko sie z nią gada ;D
Nie chodzi tylko o ubytki, ale też o to, aby były zadbane, czyste. Chociaż wiadomo, są środowiska, że i czarne uchodzą...
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-24, 13:46   #10
nereidadriada
Raczkowanie

Skoro dziewczyna się pierwsza odzywa i pośrednio zaprasza do spotkania, to znak, że zdałeś wstępny egzamin i wszystko na co ona zwraca uwagę na początku znajomości zagrało.
Żebyś nie przesadził.. Bądź sobą -skoro podeszła, podobasz się jej. (Tak bardzo wstępnie mogę to ocenić).

---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ----------

Skoro dziewczyna się pierwsza odzywa i pośrednio zaprasza do spotkania, to znak, że zdałeś wstępny egzamin i wszystko na co ona zwraca uwagę na początku znajomości zagrało.
Żebyś nie przesadził.. Bądź sobą -skoro podeszła, podobasz się jej. (Tak bardzo wstępnie mogę to ocenić).
nereidadriada jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-24, 13:46   #11
Elfir
Zakorzenienie

dziewczyna jest zainteresowana kontaktem z tobą. Czy to ma być kontakt czysto kumpelski czy jednak związkowy - to za wcześnie na takie wyrokowania. Na razie tylko fajnie się wam gadało.

Jak chcesz stworzyć z tą dziewczyną parę, to na ognisku zaproś ją na spacerek sam na sam. Gadając, ujmij ją za dłoń, skomplementuj. Jeśli nie będzie sprzeciwu, możesz ja objąć ramieniem.
Kontakt fizyczny to przekroczenie granicy kumplostwa.

Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy.
T.Pratchett
Stary 2015-06-24, 13:53   #12
tardisgirl60
Raczkowanie

Poza tym co już wspomniane to ja lubię jak facet ładnie pachnie, męsko. Nie chodzi tu koniecznie o drogie perfumy ale żel pod prysznic tez daje efekt bo te męskie takie mocne ;-) nic tylko wciągać nosem zapach a potem jak poczuje coś takiego podobnego to od razu mam gościa przed oczami :-P
tardisgirl60 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-24, 14:27   #13
magiistrant
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez tardisgirl60 Pokaż wiadomość
Poza tym co już wspomniane to ja lubię jak facet ładnie pachnie, męsko. Nie chodzi tu koniecznie o drogie perfumy ale żel pod prysznic tez daje efekt bo te męskie takie mocne ;-) nic tylko wciągać nosem zapach a potem jak poczuje coś takiego podobnego to od razu mam gościa przed oczami :-P
Haha no to wiadomo włoski na gumę sobie zrobię i popylam na grilla nieno swoją drogą narazie żadnej nadziei sobie w ogóle nie robie. Patrząc także na drugą strone jeżeli chodzi o od niej kumpli i koleżanki to na to ognisko wkręciła mnie moja kuzynka tzn. chodzi mi o pierwsze ognisko gdzie się poznaliśmy. Tamci ludzie to całkiem inny klimat z każdym da się tam swobodnie pogadać o totalnych pierdołach przylachać wiadomo Ja ogólnie jestem bardzo towarzyski i ona tak samo lubi na imprezki gdzieś wbić niekoniecznie na dyskoteki ją nie kręcą zbytnio mnie tak samo. Jeżeli chodzi o te dyskoteki to może i dobrze bo jak ostatnio byłem na jednej to te niektóre laski tak odpierdzielają, że sie na to patrzeć nie da. Na razie myślę czas pokaże Ale dziękuje za odpowiedzi ;D

Pozdrawiam
Stary 2015-06-24, 15:41   #14
Elfir
Zakorzenienie

magistrant - nick to stan faktyczny czy pobożne życzenie?

T.Pratchett
Stary 2015-06-24, 15:43   #15
magiistrant
Raczkowanie

Cytat:
magistrant - nick to stan faktyczny czy pobożne życzenie?
Przeznaczenie ;D
Stary 2015-06-24, 17:07   #16
201605051021
Konto usunięte

Cytat:
Sie zgadzam Ja jeszcze zawsze patrze na buty i zegarek - w sensie jego, nie swoje ot takie skrzywienie
201605051021 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-24, 18:11   #17
mushroomhunter
Zadomowienie

Do tego, co napisały dziewczyny dodałabym jeszcze niesprawdzanie fejsika co pięć sekund w trakcie rozmowy. I nie nawal się jak dzika świnia na tym ognichu, bo to skutecznie zniechęca.
mushroomhunter jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-24, 20:09   #18
magiistrant
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mushroomhunter Pokaż wiadomość
Do tego, co napisały dziewczyny dodałabym jeszcze niesprawdzanie fejsika co pięć sekund w trakcie rozmowy. I nie nawal się jak dzika świnia na tym ognichu, bo to skutecznie zniechęca.
A z tym to problemu nawet bez dziewczyny nie mam, nie żyje fejsikiem ;D

Edytowane przez magiistrant
Czas edycji: 2015-06-24 o 20:27
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości