|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() co zrobić,gdy on mi się podoba ? Zrobić pierwszy krok?
Witam ,
zacznę od tego,że mam 18lat a podoba mi sie 25 latek (nie chodzi mi tu o różnice wieku)tylko o to że nie wiem jak zwrócic na siebie uwagę .Widziałam go kilka razy (jest on znajomym mojej rodziny) i od razu cos mnie "pikło" na jego widok .Jest on prawdziwym facetem a nie takim dzieciaczkiem co ma 18-19 lat(gustuję w starszych facetach ,być może dlatego że są bardziej odpowiedzialni i poukladani).On chyba wie ze mi się podoba-choć nie mam tej pwności.. Postanowiłam zaprosić go na pewnym portalu ,ku memu zaskoczeniu przyjął to zaproszenie i w tym problem ze nie wiem co mam dalej robić ,nie chce wyjść na jakąś desperatkę która narzuca mu się ,ale tez nie chce zeby taki facet mi zniknął -bo nie jedna ma na niego chrapkę ![]() Macie jakieś pomysły co zrobić,aby coś poszło o krok dalej?? Może jakieś sposoby aby przykuć jego uwagę?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: co zrobić,gdy on mi się podoba ? Zrobić pierwszy krok?
Dziewczyno działaj.
Jak ja słyszę, że to facet powinien zagadać itp to mam wrażenie, że to średniowiecze i o rękę pyta się ojca wybranki. Wolisz nie zrobić nic i zaprzepaścić szansę na coś dalszego? Ja na twoim miejscu bym tak po prostu zagadał o czymkolwiek, a później jak się rozmowa będzie kleić to zaprosić na jakiś spacer itp. Także DZIAŁAJ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
lokalna gwiazda
|
Cytat:
![]() Wysil się bardziej. Może facet ma jakieś hobby, o którym można pogadać. Zadaj pytanie na jakiś temat, żeby jakiś dialog się zawiązał. Cokolwiek, ale nie dziecinne /wybacz/, słowne zaczepki, na które nie wiadomo co odpowiedzieć. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
On jest zawodowym żołnierzem .Co można napisać ,macie pomysły? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Nie chodzi o receptę ,lecz o to co napisać,może macie jakieś rady,łatwo wam idzie rozmowa i mogłybyście się podzielić tym co napisac
![]() Trudno przychodzi mi "ten pierwszy krok" ,potem daje rade .Tak jak mowie ten "pierwszy raz"jest najgorszy i dlatego napisałam tutaj z nadzieją że ktoś mi pomoże ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
"Hej. Znamy się bardzo luźno, ale chciałabym poznać twoje zdanie, ze względu na twój zawód. Rozmawiałam z koleżanką na temat służby wojskowej. Ona chciała iść do wojska, ale mam wrażenie, że ma zbyt wyidealizowane wyobrażenia o byciu żołnierzem. Czy mógłbyś mi napisać co żołnierze sądzą o kobietach-żołnierzach?"
I zacznij wypytywać o jego zawód.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Nie pisz do niego hej, co tam... ;]
Może mogłabyś się czegoś o nim dowiedzieć? Miałabyś jakiś punkt zaczepienia. Chociaż skoro zaprosiłaś go do znajomych.. to mógłby też coś zrobić. Może tam z nim pogadaj? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
A wiec sprobuje ,trzymajcie kciuki. Jezeli macie jakies jeszcze rady to piszcie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:51.