|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Gość weselny
Co prawda nie staje na ślubnym kobiercu ale zostałam zaproszona jako osoba towarzysząca. Partner będzie miał garnitur w ten deseń http://sklep.giacomo.pl/materialy/bl...ski_slub_4.jpg
I teraz pojawia się pytanie jaki kolor sukienki będzie pasował? Jakie buty? http://www.sukienkimm.pl/sukienki/mi...1440-4109.html co myślicie o takim kolorze ? Doradźcie coś ![]()
"Problem nadwrażliwców polega właśnie na tym, że mogliby istnieć w wielu wersjach, ale życie jest tylko jedno i zmusza do tego, żeby byli przede wszystkim tymi, za których biorą ich inni." M.M. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Gość weselny
ja wyznaje przekonanie ze para gosci weselnych to nie ken i barbie z jednej serii ze maja do siebie pasować.
spotkalam sie z dobieraniem krawata do sukienki ale zeby sukienke do garniaka to nowość idz w tym czym wygladasz ładnie, przywoicie odpowiednio do sytuacji i bedzie Ci wygodnie. sukienka z załącznika mi sie nie podoba za bardzo. ale ogolnie na wesele moze byc, widuje gosci weselnych w takich kreacjach ![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Też słyszałam, że teraz się tak nie dobiera strojów. Garnitur mi się bardzo podoba.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Zamiana koncepcji
![]() ![]() ![]() ![]()
"Problem nadwrażliwców polega właśnie na tym, że mogliby istnieć w wielu wersjach, ale życie jest tylko jedno i zmusza do tego, żeby byli przede wszystkim tymi, za których biorą ich inni." M.M. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
nikt nie będzie zwracał uwagi czy masz buty pod kolor jego krawata.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
To wesele a nie stypa!
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() butów moze nie dostrzeże ale sukienka to raczej duża powierzchnia... dla mnie pod kolor to tancerze mogą być, a w grochy to juz w ogole w jakiegos rockandrolla... ale kazdy idzie w tym co lubi. aczkolwiek dobrac kiecke pod garniak to szuka. ewentualnie pana w czarnym puscic to kazda bedzie pasowała;D
![]() |
![]() |
#11 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Właśnie taki był pierwotny plan ale stwierdził, że spłonie w nim i dlatego niebieski ![]() A, że wyróżniamy się tak czy siak to strój tylko to depełni ![]() No ale nie myślę, żeby to było czymś nieodpowiednim. Wręcz przeciwieństwo bieli ![]() Będziemy się wyróżniać i mamy tego świadomość ![]() Ale powiem Wam misja z ta kiecką.. P S - przemyślałam każdą z Waszych uwag ![]()
"Problem nadwrażliwców polega właśnie na tym, że mogliby istnieć w wielu wersjach, ale życie jest tylko jedno i zmusza do tego, żeby byli przede wszystkim tymi, za których biorą ich inni." M.M. ![]() Edytowane przez BunnyBunny Czas edycji: 2015-07-04 o 21:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:31.