|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Sam nie wie, czego chce.
A więc tak - mam pewnego skomplikowanego kolegę, z którym nie wiem co mam począć. Poznałam go ponad pół roku temu, kiedy zalecał się do mojej przyjaciółki. Nie był on jednak w jej typie, a stwierdziła nawet, że pasowałabym do niego i przedstawiła nas sobie. Między nimi sytuacja się uspokoiła i relacja stanęła na kumpel-kumpela. Ja również zakolegowałam się z nim - wszyscy widywaliśmy się głównie w klubach, na ogniskach, domówkach. Pewnego razu, oboje trochę podchmieleni na domówce u znajomych, położyliśmy się razem spać. Nie skończyło się to jednak jedynie na leżeniu obok siebie
![]() ![]() Co myślicie o nim i o tej całej sytuacji? Co byście zrobiły z takim typem na moim miejscu? Nie ukrywam, że podoba mi się on i strasznie mnie do niego ciągnie... ![]()
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Sam nie wie, czego chce.
Zerwałabym z nim kontakt...facet nie traktuje Cię poważnie, nie zależy mu na Tobie, niestety
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
live your passion
|
Również zakończyłabym znajomość, bo nie ma co próbować być kumplami. Ty będziesz się męczyć, a on będzie wykorzystywać okazje. Widać, że trochę z niego "babiarz" skoro najpierw z Twoją przyjaciółką, potem zaraz z Tobą, a potem już kolejną. Kto wie ile ma takich dziewczyn do pogadania i pomiziania.
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Nie wmawiaj sobie autorko, że ten pan ma trudny charakter. On jest po prostu palantem, odpuść go sobie, bo zycie z takim typem to czysta udręką, wiem z doświadczenia; )
![]() |
#5 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
On jest skomplikowany? W którym miejscu?
To proste jak budowa cepa, pan jest podrywaczem i chętnie klei się do różnych dziewczyn, na dodatek kłamie (no bo przecież powiedział Ci, że ta relacja z Tobą to nie tylko zabawa). Co z tego, że Ci się podoba, skoro najwyraźniej nie traktuje Cię poważnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakby mu zależało, to by Cię nie unikał, a już na pewno nie unikałby spotkań. Cytat:
![]() Bo była jedną z wielu, a pan jest podrywaczem, który lubi sobie 'trochę tu, trochę tam' poflirtować? Poza tym jakie tracenie czasu? Napisanie kilku smsów, czy parę rozmów na fejsie, to nie zajmuje 10h dziennie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
Mi też się wydaje, że jemu po prostu na Tobie nie zależy i powinnaś dać sobie z nim spokój. Unika spotkań, dziwnie się zachowuje, zostawia Cię na jakimś festynie i idzie do innej dziewczyny. Po co masz się denerwować, lepiej odpuścić.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
chaos maker
|
Lubi sobie poprzytulać, pocałować i pomacać, ale nie szuka stałej relacji. Odpuść sobie.
"I didn't ask for this pain, it just came over me(...) I'm so suprised you want to dance with me now, I was just getting used to living life without you around." "Boję się (...), że on zniknie, wiesz,
ten ktoś, kogo pokocham całym sercem bladym, chociaż mówią, że go już nie mam." |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Szczerze mówiąc, czasami to trwało od samego rana - jak jechał do roboty - aż do, np: 3 w nocy, kiedy już szliśmy spać.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
BAN stały
|
Pewnie w jakimś stopniu mu się podobałaś, ale nie warto o nim myśleć i się zastanawiać, bo tylko jeszcze bardziej się wkręcasz i przejmujesz. Utnij kontakt i tyle, nie jest wart zainteresowania, bo pewnie dalej będzie Cie zwodził, całował a Ty bardziej się zaangażujesz a jemu może się znudzić i wtedy będziesz jeszcze bardziej cierpiała
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
ależ pan jest prostym jak cep podrywaczem.
I wierz mi - on dokładnie wie czego chce - obmacać, pociupciać bez odpowiedzialności to co wpadnie w oko. I konsekwentnie to realizuje
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett Edytowane przez Elfir Czas edycji: 2015-07-06 o 13:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:21.