|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Poszukuje daltonistów
Cześć,
poszukuje osób które cierpią na daltonizm by przybliżyli mi codzienne zmagania z tym zaburzeniem. Od zawsze intrygował mnie problem daltonizmu, co skłoniło mnie do napisania pracy licencjackiej na temat tego schorzenia. Chciałabym się skupić na grupie ludzi cierpiących na dichromatyzm. Moim celem jest ułatwienie Wam czytanie map, gdyż jak śmiem przypuszczać stosowana jest tam niezbyt korzystna dla Was skala barw. Liczę na Wasze wsparcie! ![]() Zachęcam Was do zaglądnięcia na moją stronę, którą powstała na potrzeby tej pracy! http://dichromatyzm.ugu.pl/ *Strona stworzona tylko i wyłącznie w celach naukowych!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Poszukuje daltonistów
Łeee, początkowo myślałem, że kogoś zabiłaś na czerwonym...
![]() PS. Czytanie map wyszło z mody jakieś 100 lat temu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Trochę kiepskie forum na takie badania naukowe, bo daltoniści to faceci.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Zapytaj na meskim forum, kobiety nie choruja na daltonizm.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Lol, nie wiedziałam, że jestem tak bardzo retro... teraz domyślam się, że chodzi o inwazję map w telefonach, ale czym według ciebie posługiwano się 10, 20 lat temu?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Kobiety chorują, mam w swoim mieście kobietę daltonistkę, córki jej kompletowały garderobę, kupowały farbę do włosów, elegancko chodzi ubrana, nie ma prawa jazdy, jakby sama nie powiedziała ludziom że jest daltonistką to nikt by nie wiedział, nie widać tego po niej, garderoba skompletowana tak że wszystko pasuje. Jaki ma dom? normalny jak wszyscy "nie daltoniści".
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:23.