|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Opinia o Leśnym Dworze w Karpaczu
W następny weekend wybieramy się do Karpacza trochę odpocząć, czy ktoś był Gościńcu Leśny Dwór w Karpaczu? Jakie warunki itp? Bo mają wolne pokoje ale w internecie nie ma o nich za bardzo opinii. Będę wdzięczna za info, albo o inne propozycje noclegowe w Karpaczu
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Opinia o Leśnym Dworze w Karpaczu
Niestety nie byłam tam, ale 2 tygodnie temu byłam tydzień w "Pokoje Bardzo Gościnne". Mieliśmy mini apartament za 35zl od osoby z osobnym wejściem, ale nie wiem od kiedy tam się sezon zaczyna bo wtedy wszystko bardzo drożeje.
2 lata temu na weekend majowy byliśmy w "Neptun" w domkach, 40 zl/ osoba. Domki 2 piętrowe, każde piętro ma osobne wejście. Oba miejsca mają spory teren wokoło na opalanie, grilla itp. Oba polecam ![]() ![]() Jak tam będziesz idź na obiadek do "Wiszące Tarasy" mają boski widok z tarasu, smacznie i rozsądne ceny. Jest też "Wrzosówka", to taki bar/ stołówka, nic poza menu nie zamówisz ale mają smacznie. Ja upodobałam sobie tarasy, mój luby jako, że lubi proste dania typu schabowy wolał Wrzosówkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Moja koleżanka była z mężem tam jakiś tydzień temu - zachwycona. Wszędzie w miarę blisko a dodatkowo pokoje są naprawdę CZYSTE. Trzeba mieć swoje ręczniki ale cała reszta - czyściutka, ładnie poukładana, generalnie nie ma się do czego przyczepić. Ani grama kurzu i codzienne sprzątanie. Pościel nowa, ładnie pachnąca... Zachwycona była bo w sumie za tą cenę nie spodziewała się czegoś super (nie wiem ile nocleg kosztował, ale bardzo tanio) a jednak!
My też z TŻ wybieramy się w sierpniu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Ja tam byłam. Chętnie bym tam wróciła, ale jest tyle jeszcze pięknych miejsc do zwiedzenia... Panuje tam pozytywna atmosfera, no i jest czysto, to jest najważniejsze. Ja wolę jeść na mieście, ale jak ktoś lubi mieć jedzenie na miejscu to będzie zadowolony bo tam jest pizzeria. W Leśnym robią teraz sylwestra w stylu "Wielki Gatsby", to może być fajne
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:45.