![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Pomoże ktoś ?
[Jestem tutaj pierwszy raz i mam problem z facetem którego poznałam tydzien temu . Znajomosc zaczeła sie przez internet ( wiem wiem takie znajomosci sa bez sensu ale znowu sie skusiłam .) Rozmawialismy sporo ze soba a ze bardzo dobrze nam sie pisało flirtowało itp to zaprosił mnie na randke/spotkanie... gra w zespole na gitarze , zaprosił mnie najpierw na probe przed koncertem fajnie nam sie rozmawiało poznałam jego najlepszego przyjaciela po probie zabrał mnie do siebie do domu ogladalismy film duzo rozmawialismy potem zaszło cos miedzy nami .. przespałam sie z nim a to pewnie dlatego ze oboje tego bardzo chcielismy bo nie sypialismy dosc czesto z kims ( ja 8 mies bez sexu) było nam cudownie duzo całowania przytulania itp...na drugi dzien napisal do mnie ze było cudownie ze czuł sie dobrze i ze pasujemy do siebie bo lubimy to samo itp , poiwedziałam mu to samo ze było super i nagle powiedział cos co mnie zszokowało : Tylko sie we mnie nie zakochuj wiec odpowiedziałam mu ze po pierwszym razie sie nie zakochuje tak łatwo i co on sobie mysl? A ten ze no ok oczywiscie ze nie ale mogłbym potem złamac Ci serce i byłby problem ... wiec mu powiedziałąm ze nie ma takiej opcji (zanim poszlismy do łozka na randce moiwłam mu ze miałam jeden raz przygode z facetem ale po tym to on sie zakochał a ja nie chciałam tego wiecej robic on miał podoba sytuacje tez miał kogos z kim to robił ale nie chciał sie wiazac a ona sie zakochała i to było na wakacjach i przez odległosc nie chiał tego robic ) No ale jak sie domyslacie zakochałam sie zaraz jak powiedział zebym tego nie robiła...zawsze wychodzi odwrotnie;/ do tej pory duzo rozmawiamy po nocach przez komunikator mieszkamy od siebie ok 50 km ale nie o to chodzi jestem ciekawa czy jemu na mnie zalezy? czy sie zakochał a moze boi sie tego ze ja go odrzuce jak tamtego faceta? przedwczoraj wysyłalismy sobie duzo zdjec z wakacji rodzinne itp wkroczylismy na temat sexu i przyznam ze zaczełam troche o moim byłym nawijac jak to z nim kiedys było itp ... potem zapytał czy chce zdjecia z wakacji jego zobaczyc i wysłał mi zdjecia z kolegami a tam bardzo ładna jego kolezanka i rawie wszedzie ona na planie - jakby nie mogł wysłac bez niej tylko siebie a na dwoch ona a on gdzies z tyłu i zapytał i co ktore Ci sie podoba najbardziej? Zmieszalam sie i odpowiedziałam ze wszystkie nie wspominajac nic o dziewczynie ... kiedy tak rozmawialismy powiedział dobra musze konczyc bo wychodze z kolega na dyskoteke pozegnałam sie z nim normlanie jeszcze zyczyłam mu udanej zabawy ale wkurzyło mnie to strasznie byłam okropnie zazdrosna ( moze chciał to własnie osiagnac) na drugi dzien po imprezie wcale sie do niego nie odzywałam tylko siedziałam na portalu randkowych i akurat on tez siedział nie odzywał sie do mnie tak samo jakby czekał czy sie odezwe ... Nagle napisał : Czemu nie spisz ? wiec mowie ze rozmawiam sobie , a ten z kim? :D a ja ze z ludzmi, a ten a ja siedze i nie mozesz sie do mnie odezwac nie napiszesz? odpowiedziałąm ze go nie zauwazyłam ze był zalogowany a ten i jak tam wyrwałas juz kogos? jest ktos ciekawy? odpowiedziałam ze rozni a on jacy rózni? przemilczałam to pytanie a on pytaja Cie o sex? czy Ci to proponuja? mowie ze roznie a ten a co im odpowiadasz? mowie ze nic. a ten rozumiem ide spac bo jestem zmeczony. i tak sie skonczyła rozmowa nie wiem co mam o tym myslec czy jemu na mnie zalezy czy nie?
Edytowane przez Nieznaszmnie222 Czas edycji: 2015-10-09 o 16:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Pomoże ktoś ?
Cytat:
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
dodam jeszcze ze jak rozmawialismy o randkach ze swoimi byłymi to mowilsmy sobie jakie kto miał pomysły na randki poiwedziałam ze moj ex zrobił dla mnie randke na dachu i było super on powiedział mi ze kolacja ze swiecami to jego ulubiona forma i ze ma nawet zdjecia jego pomysłu ale mi nie pokaze bo sie jeszcze zakocham odpowiedziała ze wcale g o to nie prosze i ze chyba za bardzo sobie pochlebia i poiwedziałam ze predzej on sie zakocha a on odpowiediał to samo wiec mu napisałam ze wcale sobie nie pochlebiam i to sama prawda a on taka pewna? a ja ze tak a czemu miałabym nie byc? a on dobrze bo ja siebie tez jestem pewnien a po tym tekscie oznajmił mi ze wychodzi z kolega na dyskoteke
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Często wspomina o tym, żebyś się nie zakochała, więc kto wie, może on wpadł jak śliwka w kompot. Ewentualnie wypytuje o to, czy sypiasz z innymi, bo chciałby być pępkiem Twojego świata (albo boi się chorób przenoszonych drogą płciową, w końcu nigdy nic nie wiadomo
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Przecież od razu widac, za on nie chce stalego zwiazku, tylko żebys sie z nim kilka razy przespała. Olej go i tyle. Ile razy sie z nim spotkałaś?
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Tylko raz to zrobilismy bylismy kompletnie nie przygotowani do tego wcale nie myslałam ze to tak sie potoczy .... ale było nam bardzo dobrze ... czasem widze jego przejawy zazdrosci nie wiem jak to okreslic i chce wywołac sam u mnie taka reakcje ... nie wiem moze sie myle
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Dlaczego tyle dziewczyn doszukuje się drugiego dna tam, gdzie go nie ma? Facet powiedział, że z jego strony nie możesz na nic liczyć i nie chce, żebyś się w nim zakochała. Przedstawił sprawę jasno, a skoro Ty nadal brniesz w tę znajomość, to pewnie uznał, że będziesz jeszcze miała ochotę na seks bez zobowiązań. Proste jak konstrukcja cepa.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
No własnie o z tym zakochiwaniem cały czas wyskakuje nie wiem czemu... czy to dlatego ze sam cos czuje? nie wiem
---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ---------- tylko raz przypadkowo nie planowałam tego on tez |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Wyłącznie dlatego, że liczy na seks z Tobą, ale nie ma ochoty się wiązać. Naprawdę tego nie widzisz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
a moze go jakos przetrzymac? nie wiem chciałabym zeby jemu zaczeło na mnie zalezec... ograniczyc kontakt?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Konto usunięte
|
Raczej mu nie zależy.
Nie rozumiem tego. Czemu ludzie widzą uczucia tam, gdzie powinno się dostrzegać ich wyraźny brak? ![]() Edytowane przez 201607111028 Czas edycji: 2015-10-09 o 17:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Serio zakochałaś się po tygodniu znajomości? I to dopiero w momencie gdy on Ci powiedział żebyś tego nie robiła ...
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
Czy tylko mnie dziwi, że autorka poznała faceta tydzień temu i już wielce zakochana?
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
otóz tak. cos w tym złego?
---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ---------- nie wiem czemu tak sie stało... w sumie to po tej nocy tak jakos wyszło... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
opowiadał mi duzo o sobie miał tylko 2 dziewczyny z jedna był 2 lata i rozstał sie niedawno przed wakacjami a z druga mial romans nie miał duzo kobiet .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
A Ty zawsze wierzysz w to co mówią Ci nieznajomi? Według mnie wszystkie sytuacje, które tutaj nam opisałaś jasno pokazują, że facet chce, żebyś była laską do seksu. A przed Tobą mógł mieć wiele kobiet.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Facet chce tylko i wyłącznie seksu. Nie doszukuj się tutaj żadnych innych treści. Zakomunikował "nie zakochuj się we mnie". Zapamiętaj. Żadne ograniczanie kontaktu nie pomoże
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
On ma 22 lata miał dziewczyne niedawno z nia zerwał byli 2 lata ze soba mam fb wszystko widziałam zdjecia daty itp z nia miał tez swoj pierwszy raz wszystko widziałam widziałam zdjecia daty posty niedawno z nia zerwał było widac ze nie jest jakims lovelasem z reszta jego jedynym atutem jest gra na instrumencie i gosciu ma spoko charakter natomiast miałam o wiele przystojniejszych faceow od niego nie jest jakis przystojny wiec pewnie nie miał duzo ---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ---------- ok dobra skoro chce tylko sexu to dlaczego chce codziennie ze mna rozmawiac ? dlaczego ma pretensje czemu sie interesuje co robie? dlaczego? czy w relacji d seksu nie chodzi tylko o to zeby zrobic sobie dobrze rozejsc sie i kazdy robi co chce? dlaczego interesuje go czy mam juz kogos? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Konto usunięte
|
Nie no, związek może się zacząć od seksu. Why not.
Ale facio Ci przecież powiedział, że masz się nie zakochiwać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Pyskatka
|
Moim zdaniem faktycznie chodzi mu tylko o relacje - seks , mialam kiedys podobna sytuacje (z tym , że nie przespałam sie z gościem) .
Natomiast te same teksty typu : tylko sie nie zakochaj , rozmowy głownie nawiazywal do seksu . I wiesz co? Odpuściłam... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=dorris23;53054999]Moim zdaniem faktycznie chodzi mu tylko o relacje - seks , mialam kiedys podobna sytuacje (z tym , że nie przespałam sie z gościem) .
Natomiast te same teksty typu : tylko sie nie zakochaj , rozmowy głownie nawiazywal do seksu . I wiesz co? Odpuściłam...[/QUOTE przykre to jest .... ---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ---------- Nie da rady go jakos w sobe rozkochac? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:30.