![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
"Ma piękne oczy, fajnie byłoby być z taką dziewczyną"
.
Edytowane przez DiablicaY Czas edycji: 2017-10-23 o 18:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Konto usunięte
|
Dot.: "Ma piękne oczy, fajnie byłoby być z taką dziewczyną"
Cytat:
Kazał Ci spier...? Miej nieco dumy i instynktu samozachowawczego i serio go posłuchaj. Widać, że on już tego nie chce i Cię nie szanuje. Teraz go naszły jakieś tam wyrzuty sumienia, ale co z tego? Mleko się rozlało. Edytowane przez 201803290936 Czas edycji: 2015-07-14 o 19:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a co do pogodzenia. mieliśmy wyjechać za granicę w październiku do mojej rodziny na stałe... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
Cóż tu dużo mówić. No głupie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
W czasie tej pierwszej rozmowy telefonicznej dokładnie Ci wyjaśnił, jaki jest jego stosunek do Ciebie. Zwolnij go z obowiązków - niech zajmie się Izą.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
zdobyłam się na odwagę i powiedziałam mu pierwszy raz, że to oficjalnie koniec i nie chcę go znać. on po tym zmiękł, zaczął przepraszać
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- Cytat:
Jasne, że da się zapomnieć i odkochać. Pojedziesz w nowe miejsce, poznasz ludzi, zaczniesz pracować, to nie będziesz nawet miała czasu rozpamiętywać. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Pewnie ładna kuzynka wpadła na kebab, a Twój chłopak dostał małpiego rozumu. Obawiałabym się, że on taki jest, po prostu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
wcale nie taka ładna... właśnie się zdziwiłam jak to zobaczyłam... on nigdy nawet z żadnymi laskami nie pisał, nikogo nie podrywał. noc przed moją operacją zachciało mu się rozmów z innymi...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ---------- Nie wiesz tego, czy nie pisał (chyba, że go ciągle sprawdzałaś i szpiegowałaś, ale to by świadczyło o tym, że ten związek od dawna był chory). |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ah i dodał oliwy do ognia. jak powiedziałam, że to koniec i bla bla bla, to on na to 'i bardzo mnie to cieszy' ---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- wstyd się przyznać, ale wchodziłam raz w miesiącu na jego FB [wiesz w haśle ulubiony piłkarz to nie wyszukana nazwa] ![]() ogólnie całe dnie w pracy i często dzwonił, a w pracy raczej piękności w jego wieku nie ma, a wręcz przeciwnie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Konto usunięte
|
Przestań dramatyzować. Co Ci niby odebrał? Bujałaś się z gościem na odległość parę lat, nie wyszło. Zdarza się. Zdrowie przez niego straciłaś, majątek, zabrał Ci płodne lata? Nie. I na pewno nie zdarzyło się NAGLE, ja tam nie wierzę w katastrofę, bo rozmowę zobaczyłaś. Bądź wobec siebie szczera i się zastanów ile było różnych dziwnych, niefajnych sytuacji między Wami. A nieco być musiało. Już nie mówiąc o tym, że zerowe zaufanie, szpiegowanie, włamywanie się na jego konto - to bardzo dużo i źle świadczy o tym jaki był ten związek...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ojej... Trzymaj sie! To po pierwsze! Po drugie to tak - ludzie po takich sytuacjach 'odkochuja sie' a tak naprawdę nabierają dystansu i choć to teraz brzmi głupio, to kiedyś będziesz sie dziwiła, czemu to tak przezywalas. Po trzecie - dobrze sie stało. Serio. Po samych jego tekstach można domniemywać, ze to nie jest ktoś o kogo warto walczyć. A nawet palcem kiwnąć. Po czwarte i ostatnie - chciałabyś tak dalej żyć? Z wewnętrzna potrzeba sprawdzania jego FB? Nie chodzi mi o żadne moralne aspekty takiego zachowania, tylko to, ze to musiało byc męczące. Tak jak na początku: trzymaj sie dzielnie. Kup litr lodów i dwie tabliczki czekolady albo idź pobiegać. Zrób cos dla siebie. I nie blagaj. Tacy ludzie nie sa tego warci. Uśmiech, głowa do góry i daj czasowi zrobic swoje. Trzymaj sie ciepło ![]()
![]() |
![]() |
#20 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Raczkowanie
|
"Ma piękne oczy, fajnie byłoby być z taką dziewczyną"
Cytat:
Hej hej... Spokojnie. To wszystko minie tylko nie rób nic teraz pod wpływem emocji. Daj sobie czas do 'za tydzien' i wtedy pomyślisz co dalej.
![]() |
![]() |
#22 |
Konto usunięte
|
Widywalas go co miesiąc. 12x5=60. Chcesz umrzeć przez typa, którego tyle razy widziałaś.
Edytowane przez 201604130936 Czas edycji: 2015-07-14 o 19:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Konto usunięte
|
powiedz mu, że go szpiegowałaś od miesięcy [lat?], to przestanie cię prosić o wybaczenie
![]() trochę szkoda, pasujecie do siebie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Dzięki za wsparcie i innym za szczyptę ironii i wyszydzania.
Warto znać opinię innych. Dziękuje temat można skasować lub wysłać w kosmos ![]() życzę Wam dużo miłości i mało cierpienia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Trafiłaś na kiepskiego faceta.
To normalne, że to boli. Musisz to teraz przeboleć i się pozbierać. To minie. Teraz Ci się wydaje, że świat się zawalił. Ale przecież coś robiłaś przez te 5 lat -jakoś wypełniałaś swój czas bez niego. Teraz musisz to robić przez cały czas. Jedź za granicę, jeśli tego chciałaś. Wszystko będzie nowe, będziesz miała inne zajęcia, szybciej zapomnisz. Dziwi mnie to, że z całej tej sytuacji skupiłaś się na "ładnych oczach", a nie na tym, jak Cię potraktował. Ciesz się, że zobaczyłaś jaki jest naprawdę teraz, a nie po wyjeździe. Wtedy mógłby być dopiero problem. Wiem, że teraz tego nie widzisz w tak pozytywnych barwach -i nic w tym dziwnego - ale naprawdę na dobre Ci to wyjdzie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Masz dopiero 19 lat! Całe życie przed sobą, a piszesz o jakimś umieraniu, przez faceta. Ja nie wiem czy to nawet związkiem można nazwać, serio ![]() Sprawdzałaś mu fb, nie ufałaś mu, odebrał Ci wszystko? Niby co? Jedyne te 5 lat marnego pseudo-związku.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No naprawdę jest kogo żałować, takich typów buraków masz na pęczki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
Zaraz... masz 19 lat, więc "związek" zaczął się w wieku 14. Toż to gimbaza, szczenięce zauroczenie i nic wiążącego, szczególnie, że widujecie się raz na ruski rok. Olej gościa, bo jest bucem, masz jeszcze całe życie na znalezienie kogoś poważnego. A stwierdzenie, że życie ci zmarnował miałoby sens, gdybyście byli kilkudziesięcioletnim małżeństwem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Konto usunięte
|
A niektórzy dziwią się jak mówię, że związki na taką odległość nie mają sensu. Może on dostaje małpiego rozumu na widok każdej laski, a Ty go nie znasz i tyle. Czasem w miesiąc da się kogoś poznać lepiej, niż Ty jego w 5 lat.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:16.