|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
co Ona czuje ??
Nie wiem co mam myśleć,więc od początku kilka suchych faktów:
-znamy się ponad 3 lata przez internet (spotkania 4 były bez sexsu) -Ona mężatka ja w separacji -rozmawiamy co dzień po kilka godzin czasem do świtu przez neta (mąż jej za granicą) co dzień przez tel też gadamy _wie że ją kocham -Ona odpowiada że ,lubi, -czasem jak poważnie zaczynamy rozmawiać odpowiada że to nie takie proste -przez kamerkę da się czasem namówić by się przebrać w coś sexsi nawet rozebrać a na spotkaniu ciężko buziaka wyrwać i przytulić -(żeby nie było nie zależy mi by ją przelecieć napisałem to ostatnie by wszystko naświetlić ,kocham ją i oczywistym jest że jej pragnę ale pragnę jako kobietę z która chcę spędzić życie nie zaliczyć) -ogólnie na spotkanie reaguje pytaniem ''po co'' ale zawsze przychodzi jest jeszcze wiele niezrozumiałych dla mnie jej zachowań ale to by książke napisał ,prosze o pomoc kobiet bo to Wy panie tylko możecie odgadnąć co w jej głowie siedzi. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: co Ona czuje ??
Ma męża i go nie zostawi. Ciebie traktuje jak rozrywkę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Edytowane przez 201803290936 Czas edycji: 2015-08-12 o 01:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
[1=ce453443562697063682673 4dc4cc81c1d23e519_62b0fbf 266bee;52384458]Ma męża i go nie zostawi. Ciebie traktuje jak rozrywkę.[/QUOTE]
Tak to wygląda
Postanowienie: jeździć, latać, zwiedzać za grosze! ![]() 2016: Berlin, Monachium, Erfurt, Budapeszt, Chicago, Nowy Jork Podróże 2015: Praga, Bolonia, Oslo, Rodos, Kijów, Kos Podróże 2014: Wiedeń, Bratysława, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Paryż K&K
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
[1=ce453443562697063682673 4dc4cc81c1d23e519_62b0fbf 266bee;52384458]Ma męża i go nie zostawi. Ciebie traktuje jak rozrywkę.[/QUOTE]
Na nieszczęście autora, zgadzam się z tym. 'Związek' z kimś, kto jest w związku (yhh... ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2015-08-12 o 08:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Jesteś dla niej odskocznią, poprawiaczem humoru, podnosicielem samooceny...trudno powiedzieć, jednak nietrudno zgadnąć, że na próżno łudzisz się, że kiedykolwiek cokolwiek między Wami poważnego zaistnieje.Odpuść po prostu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Nic z tego nie będzie. Powiedziała Ci to wprost (,,odpowiada ze lubi" ) .
Obstawiam ze pani się trochę się nudzi, trochę chce też się dowartościować i zabawić. I to by było na tyle. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Ma męża, ale flirtuje z kolesiem w internecie, a nawet rozbiera się przed kamerką? No ładnie, nie ma jak wierna żonka... Powinieneś odpuścić, już 3 lata zmarnowałeś, a przecież kobieta podkreśla, że tylko Cię lubi.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Tragedia dla mnie,to chyba troll bo normalny człowiek serio zarywa do mezatki ?I TO W SEPARACJI?
Człowieku za grosz honoru nie masz,wspolczuje waszym zonom/ mężom , wyrabiacie taki cyrk ze hej. Jak moze Ci nie przeszkadzac ze rozbiera sie dla Ciebie jakas baba mająca meza rodzine dzieci ?? Coz,chyba jestem z zzaswiatow,dla mnie moralnosc tego człowieka nie istnieje kompletnie.. PS:Widziales ja 4 razy i mowisz,ze kochasz? Ty masz powazne zaburzenia chyba i kompletny brak wiedzy na temat milosci i o co w tym w ogole chodzi. Ty co najwyzej mozesz być nią ZAUROCZONY, gdzie tu do milosci ......
<3 Edytowane przez Clemence Czas edycji: 2015-08-12 o 09:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Satysfakcję, ze podoba się jakiemuś facetowi.
Tylko tyle. Clemence - tak piszesz, jakbyś wczoraj się urodziła i nigdy w życiu nie mignął ci przed oczyma filmik w sieci "sesja gorącej mamuśki", czy "żonka na wakacjach" ![]()
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Autor nigdzie nie pisał, że ona ma dzieci. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
.
|
Cytat:
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:32.