|
Notka |
|
Techniczne forum Forum techniczne - obszar całe forum. Tutaj można zgłaszać uwagi techniczne, problemy dotyczące całego forum, problemy z hasłem i dostępem i inne… |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Odpowiedzi na forum
Witam jestem tu nowa i jeszcze nic nie mogę znaleźć,a irytują reklamy skaczące
![]() Proszę mi pomóc,chcę odpowiedzieć na wątki i nie widzę nigdzie możliwości . Czytałam o szamponie familijnym ,używam go ponad 50 lat chyba ,nie wiem kiedy rodzice go wprowadzili do naszej łazienki ![]() Czytam tu,że niektórym szkodzi ,wysusza i łupież,kochani pomóżcie mi odpisać na te wątki ,to nie wina szamponu ,a może być przyczyna częstego mycia włosów ,wody mocno chlorowanej lub twardej ,nie można oceniać " książki po okładce "nie widzę to możliwości wstawiania zdjęć ,pokazała bym jakie mam włosy i ile razy obcinanie na 10 cm ,po 8 latach mam ponownie za pośladki i gęste .Szampon familijny jest cudownym "lekiem " przy poceniu się ,używam go pod prysznicem zamiast innych żelów ,czy mydeł i sprawdziłam w każdych wodach ,wszędzie się sprawdza ,warunek do wszystkich szamponów : NIE MYJE SIĘ CZĘSTO WŁOSÓW . Rozumiem praca wygląd estetyka ,to zmusza ludzi do mycia ,ale to bardzo szkodzi ,szczotkowanie pomaga ,ale częste mycie szkodzi . Pozdrawiam i proszę o pomoc ,aby to forumowiczom przekazać |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Administrator
|
Dot.: Odpowiedzi na forum
Cytat:
Musisz być zalogowana ![]() po lewej stronie, na dole, przy każdym wątku znajdziesz przycisk " odpowiedz" ![]() Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2023-11-28 o 15:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Odpowiedzi na forum
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:10.