![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() Artystyczna Alternatywa w Krakowie
Witam Was drogie dziewuszki
![]() Załozyłam ten wątek, gdyż potrzebuję jakichkolwiek informacji na temat szkoły Artystyczna Alternatywa w Krakowie - interesuje mnie kierunek wizaż i stylizacja. Bardzo proszę o odpowiedzi na forum lub mailem, jeśli ktoś miał kontakt z tą szkołą. Zależy mi na czasie. Pozdrawiam ![]() ![]() Edytowane przez berruska Czas edycji: 2005-10-17 o 09:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Artystyczna Alternatywa w Krakowie
Żadna z Was nie słyszała? Naprawdę potrzebuje informacji i to jak najszybciej
![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Rozumiem ze chcesz info od uczacych sie? Bo takie podstawowe informacje są na ich www (kiedys przypadkiem trafiłam), nie jest to jakaś znana szkoła (nigdy o niej nie słyszałam.. Wiem tylko ze uczy tam bardzo fajna choreograf i projektantka w jednym, która znam i polecam. A na jaki kierunek chciałaś tam isc?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Pisałam w pierwszej wiadomości - kierunek wizaż i stylizacja
![]() wiem, ze nie jest to znana szkoła, ale ponoc dobra...problem właśnie w tym, że nie moge znaleźc nikogo kto by się tam uczył. A jak nazywa sie ta projektantka? ![]() Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Sara Damm
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Aniu a nie wiesz nic o tej szkole? Ile jest osob w grupach np? Czy ogolnie warto?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
nic a nic, trafiłam kiedys na ich strone przypadkiem, szkoda ze nie wiedziałam wczesniej... Jakiws 2 tyg temu minęlam się z ta Sara na ulicy, jesli ją jeszcze spotkam to zapytam.
A osobiscie polecam szkołe FAM (makijazu i charakteryzacji) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Podbijam stary wątek bo teraz ja interesuję się tą szkołą
![]() *I odrazu proszę chyba o przeniesienie na forum wizaż ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
podbijam wątek
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Podbijam znowu.
W zeszły piątek miałam okazję wystąpić w roli modelki podczas sesji zdjęciowej. Makijaż robiły dziewczyny z Artystycznej Alternatywy. Było to dla mnie bardzo ciekawe, ponieważ sama jestem zainteresowana tą szkolą Muszę przyznać, że: a)rzeczywiście było całkiem sporo kosmetyków Kryolan zapewnionych przez szkołę b) dziewczyny naprawdę potrafiły malować i były strasznie sympatyczne. makijaże wyszły ślicznie, kolorowo, z pomysłem (stylistyka zdjęć miała nawiązywać do kultury hippisowskiej i...wiosny ![]() to było moje pierwsze spotkanie z ta szkołą i jestem pozytywnie nastawiona pozdrawiam ![]()
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Podnoszę
![]() Może ktoś wie coś więcej o ich studium kreowania wizerunku? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
![]()
Albo chociaż o warsztatach stylizacji stroju?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Najbliższe będą organizowane w maju…
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
Ja się zapisałam na kreowanie wizerunku
![]() Za ponad tydzień zaczynam także dam ciekawskim znać jak wrażenia ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
Hej!
minęło już kilka lat, może znajdą się dziewczyny, które uczestniczyły w zajęciach tej szkoły? Może powiecie czy jest warto? Pozdrawiam! Ani |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
Byłam niedawno na kursie stylizacji i nie polecam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
A ja byłam wczoraj na CRACOW FASHION AWARDS i to na dodatek na backstage'u, więc myślę, że szkoła daje nowe możliwości i kierunek kreowanie wizerunku szczerze polecam !!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
ja też myślałam.....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
a ja się właśnie zapisałam do tej szkoły ;] zobaczymy w październiku
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
a ja mam problem z wybraniem szkoły od jutra już zaczynają sie wykłady w beauty art w krakowie jednak chciałabym się jeszcze zapoznać z programem i szkołą artystyczna alternatywa niestety ich strona nie działa :/ i nawet nie wiem jakie sa opłatty.. czy możecie mi cos doradzić??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Przyczajenie
|
opłaty wyglądają następująco wpisowe 300 zł bodajże do polowy września są za 200 zł ja się zapisałam na zaoczne i tj co dwa tygodnie w sb i nd i płacę co miesiąc 400 zł a stronka działa przynajmniej mi ;p http://www.art.krakow.pl/index2.php?strona=program
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
up up podbijam
![]() jakies informacje/wrazenia ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
nikt , nic?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Przyczajenie
|
hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
nela18 a powiedz mi , szkola zapewnia jakies przybory,kosmetyki ? Czy wszytsko trzeba miec swoje ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Przyczajenie
|
Tak szkoła zapewnia kosmetyki (cienie , podkłady , bazy itd ) z tym że one zostają w szkole nie dostajesz ich na własność . Szkoła też posiada różnego rodzaju lokówki prostownice gofrownice, farby do malowania twarzy . W sumie to za nasze wpisowe ponoć są kupowane wszystkie przybory .. Nie powiem że jest to tania szkoła , ale bardzo dobra . /jedynie co trzeba to na pewno swoje pędzle najlepiej od razy zestaw i potem taki drobne rzeczy niedorgie typu grzebień(3/4zł) ;d, puszek do twarzy(4/5 zł) , pelerynka (10 zł). Największy minus jak dla mnie to to że szkoła nie daje legitymacji niestety gdybym wiedziała o tym prędzej pewnie zaczęłabym sobie jaką szkołe dodatkową żeby mieć legitke.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Przyczajenie
|
Hej,
ja skończyłam tą szkołę w 2005r, profil wizaż i stylizacja wtedy stylizacji uczyła jeszcze Sara Dam teraz wiem że zmienili bo weszłam na ich stronę która też jest zmieniona...Może trochę się rozwinęli przez te lata...ciekawe...Ja osobiście żałuję że się zdecydowałam na tą szkołę...Jeżeli chcesz pracować profesjonalnie i wyjść z bardzo dobrą wiedza i od razu pracować w tym zawodzie to nie z tą szkołą....Bardziej to jest na zasadzie pomalujmy się nawzajem będzie fajnie tak samo poczeszmy a stylizacja to też zabawa...w dodatku dostajesz tylko dyplom w języku polski i angielskim i żadnego innego papierka...Jakbym wtedy miała taką wiedzę jak teraz to napewno bym ich ominęła szerokim łukiem a teraz mogę tylko żałować....Jak ktoś ma jeszcze jakieś pytania to mogę pomóc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny.
Może trochę późno ale chciałam Wam powiedzieć, że bardzo polecam szkołę Beatu Art. Ja akurat uczęszczam do tej szkoły w Warszawie i jestem zachwycona ![]() Osobiście bardzo polecam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Przyczajenie
|
leelu2 a co byś w takim razie polecała? Jaką szkołę? W wakacje zrobiłam dwutygodniowy kurs wizażu 1 i 2 stopnia i... nie czuję się na siłach, żeby samodzielnie malować modelki etc. podczas sesji. Artystyczna Alternatywa wydaje się być baaardzo droga, ale w sumie wszystkie szkoły tego rodzaju kosztuja podobnie. Myślałam, żeby popracować gdzieś za darmo, podczepić się pod jakąś makijażystkę, wizażystkę, ale nie jest łatwo znaleźć chętną... Wysłałam parę maili do wizażystek, które wiem, że coś tam w miarę ciekawego robią. Albo ne odpowiadają, albo piszą, że nie potrzebują pomocy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Przyczajenie
|
Hej !
Mam kilka pytań co do tej szkoły zamierzam udać się do niej .. ![]() ![]() Jak wyglądają: -Grafik zajęć -egzaminy ![]() -zajęcia PROSZĘ WAS BARDZO O Odpowiedz ! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:12.