|
Notka |
|
Druty, igła i szydełko Forum dla miłośników drutów, szydełka i igły. Tu dowiesz się jak ozdobić spodnie, na jaki kolor pofarbować koszulkę oraz jak uratować zniszczony sweter. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Przedłużanie spodni
Kupiłam sobie dżinsy. Niestety, jestem bardzo niska, więc były za długie. Zaniosłam je krawcowej do skrócenia, ale okazało się, ze obcięła je za bardzo i są za krótkie. Znacie może jakieś metody, żeby przedłużone spodnie wyglądały fajnie/ Może jakieś fotki?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Przedłużanie spodni
moze mankiet? jest to dosc modne, ale nie wiem czy tak sie da
![]() Skorzystaj z wyszukiwarki chyba byly juz te tematy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny odświeżam wątek Quietly (mam nadzieję, ze mi głowy nie urwie
![]() Mam ten sam problem, tyle ze z materiałowymi czarnymi spodniami na kant. "Łatwiej kijek pocieńkowac niż go później pogrubasić". A może jednak da radę trochę te spodnie podługasić, co? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
To poważna sprawa jak są w kancik
![]() Napisz może czy chcesz je nosić jako poważne spodnie czy raczej sportowe. Ja moje wycieruski obciełam 3 razy i za trzecim przedobrzyłam, oczywiście jak wszystkie spodnie które noszę obciełam je sobie tak bylejak nierówno nożyczkami i się fajnie wystrzępiły, teraz przyszywam od spodu cienką wełenkę w kolorze zgniła zieleń. Jak skończę to wstawię zdjęcie jak to zrobiłam. Spróbuj może podgięcie wypruć, spryskać wodą i rozprasuj dół od lewej strony. Problem rozwiąrze też nie zakładanie takich spodni do butów na obcasie ![]() Nie wiem jak Ty, ale ja bym je nosiła takie strzępiaste do adidasków ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
![]()
no właśnie ten kancik
![]() ![]() ![]() a gdyby doszyć to odcięte, co? albo taśma klejąca, korektor, spinacze ![]() a moze jednak trzeba porzucic mysl o szpilkach i pomykac w butkach na płaskim obcasie??? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
to zrób z nich rybaczki za łydke
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
ale ja mam ksywe nogi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
heh dobre ale nie widziałam chłopka-jełopka nigdy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
nie, takie zwykłe, nie za cieńkie nie za grube, jesienne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:27.