PoloMarket, czyli co lubicie tam kupować? - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-03-24, 08:46   #1
Tereskaa
Zakorzenienie

PoloMarket, czyli co lubicie tam kupować?

Zakładam ten wątek, bo ostatnio PoloMarket się stara, ma sporo promocji, a także sporo swoich produktów. Ja osobiście lubię migdały za 2,99 z Polo

Jem mniej, bramy raju są wąskie

Tereskaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-24, 09:14   #2
Sarrai
Wtajemniczenie

Dot.: PoloMarket, czyli co lubicie tam kupować?

Cytat:
Napisane przez Tereskaa Pokaż wiadomość
Zakładam ten wątek, bo ostatnio PoloMarket się stara, ma sporo promocji, a także sporo swoich produktów. Ja osobiście lubię migdały za 2,99 z Polo
Ja nie przepadam za tym sklepem ot.. taki zwykły supersam, ceny nie powalają, nie mają tam zbyt wiele własnych produktów, nie to co lidl albo biedronka ale jest jedna rzecz, dla której dreptam do polomarketu - a mianowicie: pasta z makreli jest w takim czerwonym opakowaniu jak pasztecik, z wyglądu przypomina trochę paprykarz szczeciński, ale jednak to nie to.. mmmm pasta z makreli z polo - mogłabym ją jeść i jeść i jeść na okrągło, pyszna i niskokaloryczna i tania (coś powyzej złotówki)
Sarrai jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-24, 09:19   #3
Tereskaa
Zakorzenienie

to muszę spróbować tej pasty

Stary 2010-03-24, 10:08   #4
xxSHINeexx
Wtajemniczenie

Uwielbiam Polo. Mam do niego dosc blisko. Maja tanie soki/napoje. Ostatnio ciagle tam biegam po owoce bo sa tansze niz w innych sklepach i.. Maja arbuzy, na ktore mam w ostatnim czasie wieeelka chcice Chyba za chwile skocze po wiecej
xxSHINeexx jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-24, 10:13   #5
Tereskaa
Zakorzenienie

A ostatnio fajnie zrobili z tym, że można wziąć ileś produktów, a zapłacić za jeden mniej Zastanawiam się nad tymi jogurtami z Danona "Ale owoc", gdzie można wziąć 4 a zapłacić za 3 ciekawe czy są warte swojej ceny

Stary 2010-03-24, 11:39   #6
ulinkaaa
Zakorzenienie

Nie lubie tego sklepu, jedyne co maja dobre to promocje na napoje.
w nicości za oknem, gdy budzą się mgły...
ulinkaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-24, 13:18   #7
Madaleinee
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Tereskaa Pokaż wiadomość
A ostatnio fajnie zrobili z tym, że można wziąć ileś produktów, a zapłacić za jeden mniej Zastanawiam się nad tymi jogurtami z Danona "Ale owoc", gdzie można wziąć 4 a zapłacić za 3 ciekawe czy są warte swojej ceny
jadłam brzoskwinia-wanilia- pyszności

a co do samego sklepu, to czasem wpadam jak mam po drodze ale większe spożywcze zakupy robię gdzie indziej.

Madaleinee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-24, 16:20   #8
myszenka87
Rozeznanie

Ja z Polo Marketu uwielbiam napój energetyczny "kitte" jasno niebieski(wersja light) i serki topione w plasterkach.
myszenka87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-24, 16:20   #9
mix1205
Raczkowanie

a ja lubię chałwę z Polo no i cena bardzo niska Mmmmmmmmmmm
mix1205 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-24, 16:44   #10
Tereskaa
Zakorzenienie

Mają fajne ptasie mleczko na wagę

Stary 2010-03-24, 18:06   #11
malwowa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mix1205 Pokaż wiadomość
a ja lubię chałwę z Polo no i cena bardzo niska Mmmmmmmmmmm

a jaka to chałwa? w jakiej cenie?
malwowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-24, 18:40   #12
marysienka
Zadomowienie

zapiekanki z pieczarkami, mniam
Stary 2010-03-24, 19:20   #13
jussi89
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez xxSHINeexx Pokaż wiadomość
Uwielbiam Polo. Mam do niego dosc blisko. Maja tanie soki/napoje. Ostatnio ciagle tam biegam po owoce bo sa tansze niz w innych sklepach i.. Maja arbuzy, na ktore mam w ostatnim czasie wieeelka chcice Chyba za chwile skocze po wiecej
Shinee, też jestem z Lubina i codziennie biegam tam na zakupy bo mam blisko:P ciekawe czy cie gdzies widziałam :p zależy które Polo bo są 2:P
jussi89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-26, 13:28   #14
jaszczur-ka
Raczkowanie

Odnawiam, bo warto się wymieniać takimi doświadczeniami, zwłaszcza jak z kasą robi sie krucho...
Ja lubię w Polo kupować chusteczki nawilżane dla niemowląt, mają też niezły papier toaletowy, w promocji cena jest atrakcyjna.
Mają też dobre i tanie jabłka,
jeszcze cebula czosnkowa, taka biała, jest ok,
słodycze firmy Polotti oraz Delicante są smaczne o niedrogie...
jaszczur-ka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-26, 13:35   #15
pierniczkowa
Zadomowienie

ja rowniez pochwale slodycze Polotti (delicje, ciastka czekoladowe) i Delicante - sliczne i pyszne bombonierki maja Dobre są tez wafelki orzechowe ala prince polo xxl. chipsy tez niestety pyszne robia

i sciereczki z mikrofibry , foli spozywcza oraz papier do pieczenia (Major domus)
Stary 2011-11-26, 13:41   #16
lula_by
Raczkowanie

kiedyś były pyszne ogórki konserwowe z chilly, naprawdę ostre ale nie widać ich już
Stary 2011-11-26, 14:02   #17
Tereskaa
Zakorzenienie

Faktycznie, warto odświeżyć Kupiłam w Polo niedawno "Pasztet Mistrza Jana", był w promocji, a regularna cena to chyba 19,99 zł/kg. Ale pasztecik jest rewelacyjny, czuć i widać w nim mięso, jest dobrze doprawiony. Warto kupić choć kawałek dla urozmaicenia kanapeczek

Stary 2011-11-30, 11:26   #18
Mirka_
Raczkowanie

Ja rzadko chodzę do Polomarketu bo jest troszkę daleko i nie po drodze, ale jak już to zawsze mam tam co kupić...
Ostatnio odkryłam tam śmietanę, naprawdę dobra i gęsta - przynajmniej moim zdaniem, oraz Twaróg półtłusty - coś podobnego co w Biedronce sprzedają ale lepsze. Dziś wybrałam się specjalnie po ceraty świąteczne i wzięłam czerwoną - bo w sumie nie wiedziałam jaką inną wziąść, a teraz mnie męczy ta "animowana" że tak powiem, nie przygladałam się dokładnie ale na opakowaniu jest mały obrazek gdzie widać, że jest namalowany taki krajobraz jakby miasteczko świąteczne duzo śniegu i mikołaje na każdym kroku... inne też mi się podobały... jesli ktos kupił to czy mógłby zrobić zdjęcie i wkleić
Mirka_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-14, 21:52   #19
yogut
Raczkowanie

Są jeszcze hot chips solone cienkie. Bo widziałem, że były teraz w wersji grubo krojonej.
yogut jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-06-22, 20:25   #20
krylka
Przyczajenie

Polomarket - pojedyncze, dobre okazje :)

Bywam w większości polskich dużych sklepów tzw. sieciówek, ale coraz częściej zauważam, że po bardzo dobrych cenach można kupić produkty w Polomarkecie, sieciówce o polskim (!) kapitale.

Mówi się, że Biedronka najtańsza, ale czasami można się na tym nieźle przejechać. Kto skorzysta ten skorzysta. Zacznę...

Pepsi x 2 - 4,99 zł.
krylka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-22, 23:28   #21
Laura2112
Raróg

Send a message via Skype™ to Laura2112
Dot.: Polomarket - pojedyncze, dobre okazje :)

U mnie Polo zmienili na Milę i nie dostanę tam już niektórych ulubionych produktów, nawet groszku Bonduelle nie mają tylko jakieś dziadostwa, początek tych zmian to była istna bieda, półki świeciły pustkami, chłop mi do szpitala nawet chipsów nie przywiózł, bo nie mieli ; P Nie wiem, czy tak ciężko zatowarować sklep w krótkim czasie?
pe pe pe pe pe pe bla bla bla i *uj wie o co jej chodzi.

🌹14 lat z Wizaż.pl

Nie mogę chodzic, ale nie wolno mi prosic o pomoc...

Laura2112 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-23, 08:02   #22
delfix10
Zakorzenienie

ja nie lubię tego sklepu i tych ich pseudo promocji np filet z kurczaka za 9,90 ale nigdzie nie jest napisane że z kością i ze skórą
już nie raz się przejechałam na ich promocjach dlatego teraz już tam nie kupuję.
delfix10 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-23, 08:49   #23
ranibowdash
Przyczajenie

Ja w Polo kupuję praktycznie codziennie i nie narzekam - a leci już z 5 lat, od kiedy postawili ten sklep obok mnie. Warto faktycznie pamiętać, że robiąc tam zakupy wspieracie polską firmę i polski kapitał - nie jest tak w przypadku lidla czy biedronki. Promocje tez zdarzają się niezłe, więc nie można narzekać. Teraz mieli fajną akcję 'francuską', była także oferta na sezon grillowy... Jest naprawdę nieźle
ranibowdash jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-07-15, 12:38   #24
201604140952
Konto usunięte

.

Edytowane przez 201604140952
Czas edycji: 2016-04-13 o 22:13
201604140952 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-07-15, 20:02   #25
Tereskaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CaramelTea Pokaż wiadomość
Jeden z gorszych marketów, w jakich byłam. Ciasno, często brudno, pieczywo wypiekane na miejscu twarde jak kamień, warzyw i owoców nawet nie ma sensu kupować, bo w większości trafi się na coś zgniłego, oklapniętego, starego, nawet teraz, latem. U mnie w mieście mnóstwo jest polomarketów i jak akurat potrzebuję czegoś na szybko, to robię tam zakupy. Jednak staram się kupować tylko suche produkty, świeże omijam (no chyba, że naprawdę nie mam czasu iść do innego sklepu), bo już kilka razy kupiłam coś ładnie zapakowanego albo ładnego z zewnątrz, a wysuszonego czy wręcz zgniłego w środku. Widziałam też kiedyś na własne oczy jak pani przeklejała naklejki z datą ważności na dyniach... Spojrzałam z ciekawości i była przesunięta o dwa dni. Wiadomo, owoce, warzywa, pieczywo z supermarketów zwykle nie są najlepszej jakości, ale tylko w tym sklepie tak wiele razy zdarzyło mi się kupić coś, co nigdy nie powinno się znaleźć na półce.
W całej rozciągłości się z Tobą NIE zgodzę. Kupuję w Polo Markecie od lat i nigdy się nie zawiodłam. Warzywa i owoce zawsze świeże i dobrej jakości, dokładane jak się kończą. (kiepskiej jakości zazwyczaj są przecenione, więc każdy ma wybór czy chce ładne czy chce tanie). Bardzo lubię kupować na dziale mięsnym, mają smaczne "obłożenia" na chleb i wręcz rewelacyjne flaki, ale tylko te na wagę w korytkach, mimo, że kosztują 15 zł za kg ale są uczciwie zrobione. Miałam je na swoim weselu i goście do dziś je wspominają z cieknącą ślinką
Lubię też zerknąć do koszyka czy lodówki z kończącym się terminem ważności, można za pół ceny kupić wiele rzeczy, ale takich do zjedzenia na dziś. Lubię też kupować końcówki serów, tzn. te dupki po krojeniu sera czy nierówno ukrojone plasterki, za 9,90 zł można mieć doby i świeży serek na pizzę Nie polecam natomiast końcówek wędlin, nie są w lodówce, więc różnie z tym bywa.

Stary 2015-07-20, 09:16   #26
ranibowdash
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez CaramelTea Pokaż wiadomość
Jeden z gorszych marketów, w jakich byłam. Ciasno, często brudno, pieczywo wypiekane na miejscu twarde jak kamień, warzyw i owoców nawet nie ma sensu kupować, bo w większości trafi się na coś zgniłego, oklapniętego, starego, nawet teraz, latem. U mnie w mieście mnóstwo jest polomarketów i jak akurat potrzebuję czegoś na szybko, to robię tam zakupy. Jednak staram się kupować tylko suche produkty, świeże omijam (no chyba, że naprawdę nie mam czasu iść do innego sklepu), bo już kilka razy kupiłam coś ładnie zapakowanego albo ładnego z zewnątrz, a wysuszonego czy wręcz zgniłego w środku. Widziałam też kiedyś na własne oczy jak pani przeklejała naklejki z datą ważności na dyniach... Spojrzałam z ciekawości i była przesunięta o dwa dni. Wiadomo, owoce, warzywa, pieczywo z supermarketów zwykle nie są najlepszej jakości, ale tylko w tym sklepie tak wiele razy zdarzyło mi się kupić coś, co nigdy nie powinno się znaleźć na półce.
W mojej opinii Polo ma naprawdę dobre, świeże produkty. Jasne, w każdym sklepie zdarzają się wpadki, ale nie należy zbytnio generalizować.
ranibowdash jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości