|
Notka |
|
Auto Marianna Lubisz auta i motocykle? Fascynuje cię motoryzacja? Dołącz do forum Auto Marianna, podziel się swoją pasją i wiedzą. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Romet E4 - polski samochód elektryczny - idealny dla kobiety?
Ma kosztować 6-7 tys. euro. Będzie dostępny na rynku już za kilka miesięcy. Najnowszy produkt Rometa, elektryczne auto – model E4 ma ogromną zaletę: jest niezwykle ekonomiczne. Koszt przejechania nim 100 km nie przekroczy 5 zł.
ZDJĘCIA: http://forsal.pl/artykuly/460265,rom...i_zdjecia.html Co myślicie o takim samochodzie? Jak dla mnie idealny do poruszania się po mieście! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Romet E4 - polski samochód elektryczny - idealny dla kobiety?
jedyne co za nim przemawia to niski koszt podróżowania
![]() chociaż gdyby był w innej kolorystyce zaprezentowany może bardziej by przykuł moją uwagę ... czarny? mocna czerwień ? żółty ... ale nie ten zielony tak zastanawiam, się gdzie oni widza tę dużą przestrzeń bagażową o której piszą w artykule ?
[...] twoje blizny są twoją siłą ------------------- Edytowane przez kaszkasz Czas edycji: 2010-10-22 o 18:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Jak na moje oko to strasznie paskudny
![]() Popieram kaszkasz,że jedyne co przemawia na jego korzyść to tanie podróżowanie... No i gdzie go "tankować"...? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
No jak już wymyślą coś co może zainteresować ze względu na niski koszt podróży to jest takie paskudne, że nie ma tego nawet do czego porównać
![]() A jak ktoś ma prawko zwykłe a na motorower nie ma uprawnień to nie pojedzie czy jak ?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
... choć nie Westwood
|
Pojedzie. Chodzi tylko o osoby, które nie mają prawka- że wystarczy na motorower.
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tym, że do pojemności 50 (czyli na motorower jakby nie patrzeć) masz uprawnienia w momencie odbioru dowodu osobistego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Za zachodnią granicą jeżdżą tymi paskudami inwalidzi po ścieżkach rowerowych, bądź po normalnych drogach (nie wiem czym się wówczas te pojazdy różnią), zawsze z nalepką na tylnej szybie, mówiącą o tym, że pojazd jedzie max. 40 km/h.
Jakby nie patrzeć, wygodniejsza wersja skutera, bo i zwierzaka weźmiesz i na głowę nie napada ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
słodki
![]() może polskie elektryczne samochody to krok w dobrą stronę ![]()
Wszystko ma swój czas, i jest wyznaczona godzina na wszystkie sprawy pod niebem. Edytowane przez kora777 Czas edycji: 2010-11-20 o 20:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Szkoda tylko, że stacji ładownia jest u nas tak mało. Jeśli chodzi o samochody elektryczne to najlepszym rozwiązaniem są hybrydy, które posiadają silnik spalinowy, służący tylko i wyłącznie do ładowania akumulatorów np. Fisker Karma. Spala śmieszne ilości paliwa i w razie pustego baku zawsze można skoczyć na stację z kanistrem :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:19.