|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
rajstopy lub bielizna modelująca
Witam , wiem że to forum o modzie ale mój watek jest związany z ciuchami więc to chyba odpowiednie miejsce. Potrzebuję porady dotyczącej rajstop lub bilizny modelującej/wyszczuplającej, mam bardzo łądna czarną sukienkę, jest bardzo dopasowana, można pwiedziec że obcisła i chciałabym jakoś zamaskować brzuch i dać ładnieszy kształt tyłeczkowi dlatego pomyślałam o bieliźnie lub rajstpach tylko problem w tym że nie wiem czy mam zakupić jedno i drugie ? czy jedno wystraczy. No i drugi problem czy rajstopy nie będa się wałkowac na brzuchu , tzn czy nie będa obcisłe poniżej pępka a wyżej czy nie będzie się wylewać wszystko?? Czy są takie rajstopy z szerszym paskiem żeby nie odciskał sie bardzo na brzuchu ? Prosze o opinie jeśli któraś z Was używała kiedyś takich wyrobów
pozdrawiam |
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: rajstopy lub bielizna modelująca
Nie wiem , gdzie mieszkasz, ale myślę, że jak poszukasz to i u sibie znajdziesz te rajstopy. Firma Sanpellegrini typ rajstop brazif lift up . zaraz ci stronę podeslę, niestety nie mają wysyłkowo, tylko na miejscu i w sklapech w Polsce. Naprawdę warte wydanie 25 PLN
|
|
|
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: rajstopy lub bielizna modelująca
http://www.sanpellegrino.com.pl/bielizna77.html
Ta strona jest trochę dziwna. Musisz kliknąć w środek, otworzy sie drugie okno, potem w tym oknie kliknij w PRODUKTY. Wyskoczą napisy i kliknij w Sanpellegrino i potem Oferta Stała. Czerwonym kursorem w prawo i to trzecie bedą
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
a czy ktos mógłby i doradzić czy mam kupić bielizne modelującą i na to eszcze rajstopy tego typu czy same rajstopy wystraczą?? chodzi o to żeby mieć płaski brzuch cały a nie tylko do miejsca gdzie kończą sie rajstopy
|
|
|
|
|
#5 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: rajstopy lub bilizna modelująca
Wg mnie same rajstopy wystarczą. Jak tam dalej spojrzysz to jeszcze jest wariant slim 40 i te też miałam . Mam w talii około 64 i powiem ci, że to pierwsze rajstopy , które po założeniu scisnęły mnie jak nie przymierzając kombinerki, Maiałm od razu okołło 5 cm mniej, bo ta wysoka część majteczkowa to 100 -tka ścisle robiona i sciska niesamowicie. Naprawdę uważam, że mają swietme wyroby.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:50.