|
Notka |
|
Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Suknia Ślubna Łódź - płatność w ratach?
Moje Kochane Babeczki !
Piszę do Was ponieważ jutro wybieram się na poszukiwania sukni ślubnej , co prawda ślub dopiero za rok ale teraz pełno wyprzedaży i mega okazje ! W związku z tym mam pytanie do kobitek z Łodzi, bo nie ukrywam , że w jednym z salonów spotkałam się z możliwością wpłacenia zaliczki 800 zł w ratach ( " 100 zł wpłaca Pani teraz , suknia jest już zaklepana, resztę musi Pani donieść w ratach w ciągu pół roku ") i nie ukrywam że taka forma najbardziej mi odpowiadała bo jednak nie każdego stać na wyjęcie z portfela kilku stów . . . To był salon Najna na Jaracza. Czy gdzieś jeszcze stosuje się taką formę zapłaty? Wiem, że w salonie Mona Lisa w M1 suknie są piękne ale zastanawiam się jak tam właśnie jest z cenami i jaka zaliczka, może któraś z Was coś wie w temacie? I ostatnia kwestia przy okazji - niestety mam duży biust , miseczka E , przez co rozmiar ubrania to 42/44 , czy myślicie że to będzie duży problem? Ogólnie planuję kupić suknię wiązaną z tyłu więc chodzi mi tylko o założenie jej i zobaczenie jak w niej wyglądam tak ogólnie, tylko problem w tym że w tych promocyjnych cenach są te egzemplarze z wieszaka i zastanawiam się czy w sformuowaniu " przeróbki" które są w cenie, jest też takie ewentualne dostosowanie kiecki na większy rozmiar? Z góry Wam dziękuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||
Konto usunięte
|
Dot.: Suknia Ślubna Łódź - płatność w ratach?
Cytat:
wydaje mi sie,ze wiekszosc salonow ogolnie pojdzie na zaliczke ![]() Cytat:
-ogolnie zatsanowilabym sie naa Twoim miejscu na kupieniu uzywanej sukni... pewnie bedzie troche w lepszym stanie niz salonowa, no i ubrana tylko raz przez jedna osobe a te salonowe sa jednak ciagle przymierzane i stan niekonieczniemusi byc najlepszy (jakies drobne uszkodzenia itp) |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
zielony stworek
|
Dot.: Suknia Ślubna Łódź - płatność w ratach?
Kupowałam w Venus koło Katedry
http://suknie-venus.pl/ i nie miałam problemu dogadać się co do płatności,byle zapłacić za suknię do momentu odbioru. Inna możliwość to wypożyczenie sukni (sama miałam rozmiar 46 i suknie mogli dla mnie uszyć na wypożyczenie), gdzie cena była niższa od tej na metce 1tys zł, no i oczywiście zakup używanej (w tym salonie jest też dział komisowy). Na Jaracza jest dużo salonów, polecam też ul. Zachodnią i salon Barbara ul. Więckowskiego https://pl-pl.facebook.com/suknie.barbara |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:00.