Wesele Dębica i okolice - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Ceremonia i tradycja ślubna, weselna

Notka

Ceremonia i tradycja ślubna, weselna W tym miejscu możesz podzielić się widzą, jak zaplanować ceremonię ślubną. Na co zwrócić uwagę przy szukaniu sali weselnej. Przypomnieć tradycje weselne.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-11-06, 20:14   #1
monizab2
Przyczajenie

Wesele Dębica i okolice

Szukamy jakiegoś dobrego lokalu weselnego, kucharki i jakiegoś zespołu godnego polecenia? Prosimy o pomoc.
monizab2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-07, 07:00   #2
lipus89
Rozeznanie

Dot.: Wesele Dębica i okolice

Wejdź na wątek Podkarpackich PM, napewno znajdziesz tam jakieś przydatne informacje
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post30363365

lipus89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-07, 11:12   #3
Malgos_12
Zakorzenienie

na tym wątku niestety mało osób z okolic Dębicy... a ja mieszkam blisko my urządzamy wesele w hotelu Ines w Sędziszowie (koło E4); słyszałam też dużo dobrego o tym nowym dworku w Skrzyszowie, a w ogóle jaki termin?
Zespół Reflex, oni są z okolic Dębicy, strony niestety nie mają, a terminy na 2012 chyba i tak już dawno zajęte. Raczej nie polecam Lord-a w Dębicy, moja koleżanka miała tam wesele, nie było najgorzej, ale właścicielka wiele obiecywała i niestety się nie wywiązała, jak będziesz miała jakieś pytania, to oczywiście zapraszamy na wątek Podkarpackich Panien Młodych, albo możesz pisać do mnie.

Edytowane przez Malgos_12
Czas edycji: 2011-11-08 o 11:29
Malgos_12 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-08, 20:10   #4
monizab2
Przyczajenie

Chcielibyśmy w okresie letnim oprócz czerwca bo w czerwcu sesje będę mięć. Raczej wybieramy domy weselne ze względu na koszty.
Stary 2011-11-08, 21:39   #5
monizab2
Przyczajenie

Chcielibyśmy w 2013 w okresie wakacyjnym, a najbardziej w lipcu. Szukamy domów weselnych ze względu na koszty a restauracjach drożej wyjdzie. O lordzie tez słyszałam, że przereklamowany.
Stary 2011-11-09, 12:09   #6
Malgos_12
Zakorzenienie

A ile będziesz miała osób? Bo czasem wcale wiele więcej nie wychodzi w restauracji, a przy domu weselnym wiadomo więcej załatwień. Chociaż rozumiem, że czasem nawet niewielkie koszty robią różnice, ale tak dla porównania ja płacę 140zł i mam w tym 7 różnych mięs na obiad, potem 3 ciepłe dania, ciasta jednak chciałam osobno, bo wolę pieczone. Jeśli chodzi o domy weselne to niestety się nie orientuję. Okres wakacyjny jest jednym z najbardziej obleganych i najdroższych, ale myślę, że jeszcze coś znajdziecie.
a tak z czystej ciekawości ile mniej więcej wyjdzie was na osobę, kiedy podliczysz z kucharką, obsługą, salą i te wszystkie rzeczy jak naczynia itd?
Stary 2011-11-09, 16:57   #7
Madzia1207
Przyczajenie

Gości około 140 będzie. W Żyrakowie w 2013r. za wynajęcie domu weselnego od poniedziałku do poniedziałku kosztuje 3000zł plus opłata za prąd lub 110 za osobę tylko nie wiem dokładnie co w tej cenie jest. A ile wyjdzie z kucharką obsługa to nie wiem jeszcze dopiero się orientujemy. W gre wchodzi jeszcze catering. Dlatego chcemy się zorientować jak ile na osobę wyjdzie z kucharką, a jak z cateringiem bo w restauracji drożej na pewno , ale tą opcje też sprawdzimy.
Madzia1207 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-11-09, 17:08   #8
Malgos_12
Zakorzenienie

jeśli 110zł za osobę, to rzeczywiście przelicz sobie wszystko bo zobacz jeśli ja płacę 140zł za osobę i tak na serio o nic nie muszę się martwić... przychodzisz na wesele jak gość, uczestniczyłam w przygotowaniach do wielu wesel, więc wiem jak to wygląda... ja nawet jako gość byłam padnięta na weselu, bo cały tydzień trzeba było pomagać więc nie chcę myśleć co było z rodziną młodej pary. Koniecznie sobie porównaj, bo może się okazać, że na prawdę nie będzie wielkiej różnicy w cenie, a mnóstwo czasu zaoszczędzicie, a w jakich restauracjach byłaś popytać??
Stary 2012-11-21, 08:53   #9
Anullkaaaaaaa
Przyczajenie

Witam was moje drogie przez przypadek zobaczyłam ten temat i bardzo mnie zaciekawił , gdyż sama miałam wesele w lordzie . Pani wlascicielka z lorda to przemila pomocna pani , doradzila mi wszystko od orkiestry po ciasta itp . Obiecala przystrojenie sali w cenie i tak bylo . reszta wszystko ok , ogolnie jestem bardzo zadowolona ze wybralam ten lokal a nie inny , a troszke w tym roku rowniez "obskoczyłam" imprez , Zespol lola band jest bardzo fajny jeszcze z Mielca byl jakis dobry tylko teraz zapomnialam nazwy ... new porter super tylko cena troszke duza...

Pozdrawiam
Anullkaaaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-09-23, 13:17   #10
Beata6
Przyczajenie

Witam !
Jeżeli jakaś para jest zainteresowana urządzeniem wesela w Camparii, Góra Motyczna to właśnie zwolniło się miejsce na 11 czerwca 2016 !
Jak coś to pisać
Beata6 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-09-30, 17:15   #11
Caroline2705
Przyczajenie

Witam, znalazłam na youtube zespół Reflex? czy któraś słyszała na żywo ? była na weselu, na którym grał ten zespół? jak wychodzi cenowo ? bo nigdzie nie jest napisane
Caroline2705 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-09-30, 21:05   #12
Malgos_12
Zakorzenienie

Reflex? Z Debicy prawda? Podrzuc link to zobacze twarze... bo jesli to ci sami to grali u mnie i polowie rodziny na weselach

.....Przepraszam za literowki i brak polskich liter......
Stary 2015-10-01, 08:27   #13
Caroline2705
Przyczajenie

Tak, z Dębicy https://www.youtube.com/watch?v=AZn2wVcY648
Caroline2705 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-10-01, 08:33   #14
Malgos_12
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Caroline2705 Pokaż wiadomość
To znam
ja zamawialam ich ponad rok wczesniej bo mieli tyle grania. Bylismy bardzo zadowoleni. Graja duzo typowo weselnych piosenek a na tym mi zalezalo ale repertuar maja szeroki. Grali na wielu weselach w mojej rodzinie i dlatego wiedzialam co biore, choc powiem ci ze oczywiscie w zaleznosci od rodzaju gosci, na jednym mnostwo ludzi ciagle sie bawilo a na innym ciut mniej ale opinie ogolnie pozytywne.
co do ceny to nie pomoge bo mialam wtyki, bo moj tato pracuje z jednym z tych panow i mialam maly rabat ale ogolnie byli bardzo przystepni cenowo

.....Przepraszam za literowki i brak polskich liter......
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Ceremonia i tradycja ślubna, weselna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości