|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
35+ zrzucamy oponkę?
Hej!
Mam 35 lat i trawienie już nie jest tak ekspresowe jak kiedyś, skórka traci sprężystość, mniej się chce, ciężko po pracy zmotywować się do działania. Po prostu chce się schować przed światem pod bezpiecznym kocykiem na kanapie i przy Netflixie. Do tego... ostatnie 2 lata. Ugh były trudne. Izolacja, stres, niepewność. By nie rozpisywać się za bardzo... cóż, przybrałam na wadze i szukam sposobu by zrzucić oponkę i pczuć się lepiej ze sobą. Pomyślałam, że może tutaj na forum, tak jak wiele lat temu uda mi się odnaleźć motywację z kobietkami z podobnymi wyzwaniami - bo razem raźniej. Może znajdą się osoby co do mnie dołączą? ![]() ![]() ![]() Mój cel na start - zrzucić 5 kg ![]()
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: 35+ zrzucamy oponkę?
hej hej! trzydziestki, jesteście tam?
Wczoraj udało mi się pójść pobiegać - zrobiłam 3 km. Liczyłam na 5, ale kolka mi nie pozwoliła. Może dziś uda się jeszcze pójść i dobić do tej piątki.
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hej, zaprawszam na wątek na plotkowym: Ćwiczycie regularnie? Plotkowo-aktywnie, cz.2. Tam jest ruch i dziewczyny Cię wesprą w aktywnym trybie życia na bieżąco. ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Hej jestem Anita mam 27 lat . Też chce zgubić parę kilo i ujedrnic ciałko
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Diana 88
|
Może lepiej wybierz Zumbe na start. Dietę też warto zmienić ,a najlepiej zrezygnować z dużej ilości mięsa , panierki, białego chleba .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Ja jestem ciut mlodsza, ale polecam silke! od pol roku chodzę regularnie na CTG Gościnna i udało mi się zrzucić już 5 kg. Regularne treningi na bieżni, naprawdę przynoszą efekty. Warto się zmotywować i spróbować! Trzymam kciuki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:39.