|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Wakacje 2015 !
Cześć i czołem .
Razem z koleżanką planujemy wyjechać gdzieś na wakacje , ale nie wiemy gdzie . Chcemy troszkę zwiedzać , poopalać się a także popływać . Jakiś tani nocleg . Chcemy jechać na tydzień. Gdzie proponujecie ., Mieszkam w województwie wielkopolskim . Pozdrawiam i serdecznie dziękuję za odpowiedzi , które mam nadzieję że prześlecie . ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ash nazg durbatulûk
|
Dot.: Wakacje 2015 !
Hm, mogę Ci powiedzieć o miejscu, którego nie polecam: Łeba. Turystów jak mrówek, pełno tandety, na plaży nie wiadomo, gdzie nogi postawić, a do tego strasznie drogo. Jednak są atrakcje w Łebie i w pobliżu, więc ten, kto ceni sobie wyłącznie zwiedzanie, będzie zadowolony, ten, kto opala się na plaży cały tydzień - nie.
Swoją drogą, napisałeś chyba posta w nieodpowiednim dziale. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
A co byś poleciła mi ? Ps. Tak wiem , ale zastanawiałam się w jakim dziale to pytanie powinnam umieścić . |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Ja tam w tym roku chciałabym po prostu gdzieś się polenić.
Zawsze jeżdżę w góry, gdzie nachodzę się jak szalona, a później nie mogę się ruszyć. W tym roku może pojadę nad Bałtyk? Na waszym miejscu, poszukałabym jakiegoś fajnego hotelu, np. na Hotele.pl, najlepiej ze spa i tam zarezerwowałabym sobie od razu pobyt. Teraz można liczyć na duże rabaty, bo jest poza sezonem, poza tym pojawiają się oferty first minute. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Zasadnicza kwestia: Polska czy zagranica?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
mOLDerator
|
No właśnie, ale jeśli jesteś z południa Polski to stosunkowo blisko masz do Chorwacji, np. na Istrię. Chcecie jechać własnym samochodem czy lecieć samolotem/jechać pociągiem? Za mało szczegółów podałaś.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#8 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Moja siostra w zeszłym roku była w Egipcie hotel Aquamarine polecam
![]()
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
W ogólnym rozrachunku wyszło mi, że bardziej opłaca się pojechać na wakacje za granicę. Np. Bałkany sa w miarę tanie a piękna pogoda jest gwarantowana. Ja na przykład w tym roku miałam jechać nad polskie morze, ale ceny mnie przeraziły. Są strony porównujące i szukające super okazji w biurach podróży, ja na przykład korzystam z Ostatnie Bilety. Można sobie rpzeliczyć jak to wszystko wygląda.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
BAN stały
|
Mi się marzy wyjazd do Paryża. Z tego co czytałam i oglądałam zdjęcia jest tam naprawdę pięknie. Znalazłam ciekawe zestawienie najciekawszych atrakcji w Paryżu - xxx - od wieży Eiffla, aż po Pola Elizejskie. Ktoś z was był niedawno w Paryżu?
Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2015-12-09 o 12:16 Powód: Link. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Byłem i polecam odwiedzić Kaszuby, kto nie był ten niech żałuje lub ruszy się i w drogę. Co do miejsca wypoczynku godne polecenia jest www.choszczogrod.kaszuby.pl tani nocleg w domkach położonych nad jeziorem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
a może ktoś wypowie się na temat Jury?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
BAN stały
|
na temat Jury się nie wypowiem, ale na temat Bałtyku tak. najlepsze miejscowości Kołobrzeg i Ustka, nie duże i nie małe, cudowny klimat, najładniejsze plaże, tam też są bardzo ładne hotele, mój ulubiony Hotel Lubicz w Ustce, jeśli chcecie namiary to tutaj: xxx. Ogólnie wolę mniejsze miejscowości Kołobrzeg i Ustka są na wakacje najlepsze
Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2015-09-24 o 17:24 Powód: Link. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:03.