Wakacje 2015 ! - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Podróże, wakacje, wycieczki

Notka

Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-11-11, 17:35   #1
princess1996
Przyczajenie

Wakacje 2015 !

Cześć i czołem .
Razem z koleżanką planujemy wyjechać gdzieś na wakacje , ale nie wiemy gdzie . Chcemy troszkę zwiedzać , poopalać się a także popływać . Jakiś tani nocleg . Chcemy jechać na tydzień. Gdzie proponujecie .,
Mieszkam w województwie wielkopolskim .

Pozdrawiam i serdecznie dziękuję za odpowiedzi , które mam nadzieję że prześlecie .
princess1996 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-11-11, 20:43   #2
Karlie69
Ash nazg durbatulûk

Dot.: Wakacje 2015 !

Hm, mogę Ci powiedzieć o miejscu, którego nie polecam: Łeba. Turystów jak mrówek, pełno tandety, na plaży nie wiadomo, gdzie nogi postawić, a do tego strasznie drogo. Jednak są atrakcje w Łebie i w pobliżu, więc ten, kto ceni sobie wyłącznie zwiedzanie, będzie zadowolony, ten, kto opala się na plaży cały tydzień - nie.

Swoją drogą, napisałeś chyba posta w nieodpowiednim dziale.
Karlie69 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-11-12, 11:53   #3
princess1996
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Karlie69 Pokaż wiadomość
Hm, mogę Ci powiedzieć o miejscu, którego nie polecam: Łeba. Turystów jak mrówek, pełno tandety, na plaży nie wiadomo, gdzie nogi postawić, a do tego strasznie drogo. Jednak są atrakcje w Łebie i w pobliżu, więc ten, kto ceni sobie wyłącznie zwiedzanie, będzie zadowolony, ten, kto opala się na plaży cały tydzień - nie.

Swoją drogą, napisałeś chyba posta w nieodpowiednim dziale.

A co byś poleciła mi ?
Ps. Tak wiem , ale zastanawiałam się w jakim dziale to pytanie powinnam umieścić .
princess1996 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-11, 17:54   #4
benkowa123
Przyczajenie

Ja tam w tym roku chciałabym po prostu gdzieś się polenić.
Zawsze jeżdżę w góry, gdzie nachodzę się jak szalona, a później nie mogę się ruszyć. W tym roku może pojadę nad Bałtyk?
Na waszym miejscu, poszukałabym jakiegoś fajnego hotelu, np. na Hotele.pl, najlepiej ze spa i tam zarezerwowałabym sobie od razu pobyt.
Teraz można liczyć na duże rabaty, bo jest poza sezonem, poza tym pojawiają się oferty first minute.
benkowa123 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-20, 21:50   #5
red_blues
Raczkowanie

Zasadnicza kwestia: Polska czy zagranica?
red_blues jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-21, 09:38   #6
bernikula
mOLDerator

Cytat:
Napisane przez red_blues Pokaż wiadomość
Zasadnicza kwestia: Polska czy zagranica?
No właśnie, ale jeśli jesteś z południa Polski to stosunkowo blisko masz do Chorwacji, np. na Istrię. Chcecie jechać własnym samochodem czy lecieć samolotem/jechać pociągiem? Za mało szczegółów podałaś.

Insta
bernikula jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-21, 19:33   #7
asia0363
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez princess1996 Pokaż wiadomość
Cześć i czołem .
Razem z koleżanką planujemy wyjechać gdzieś na wakacje , ale nie wiemy gdzie . Chcemy troszkę zwiedzać , poopalać się a także popływać . Jakiś tani nocleg . Chcemy jechać na tydzień. Gdzie proponujecie .,
Mieszkam w województwie wielkopolskim .

Pozdrawiam i serdecznie dziękuję za odpowiedzi , które mam nadzieję że prześlecie .
O wiele łatwiej będzie, jeśli napiszesz, jaki masz mniej więcej budżet (do ilu złociszy na osobę), bo dla jednych tanio to 1000 zł, a dla innych to już drożyzna. Polska czy zagranica? Samolotem/pociągiem/samochodem/rowerem/pieszo? Z wyżywieniem czy bez? Z chęcią coś pomogę, ale muszę wiedzieć
Stary 2015-02-06, 15:40   #8
KARI1604
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez asia0363 Pokaż wiadomość
O wiele łatwiej będzie, jeśli napiszesz, jaki masz mniej więcej budżet (do ilu złociszy na osobę), bo dla jednych tanio to 1000 zł, a dla innych to już drożyzna. Polska czy zagranica? Samolotem/pociągiem/samochodem/rowerem/pieszo? Z wyżywieniem czy bez? Z chęcią coś pomogę, ale muszę wiedzieć
Dokładnie, koleżanka ma racje, powinnas podać więcej szczegółów, bo w zasadzie jedni doradzą Ci Kołobrzeg a inni Bali
KARI1604 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-02-06, 16:07   #9
Maciej691
Przyczajenie

Moja siostra w zeszłym roku była w Egipcie hotel Aquamarine polecam
Stary 2015-06-26, 08:11   #10
piktogram
Przyczajenie

W ogólnym rozrachunku wyszło mi, że bardziej opłaca się pojechać na wakacje za granicę. Np. Bałkany sa w miarę tanie a piękna pogoda jest gwarantowana. Ja na przykład w tym roku miałam jechać nad polskie morze, ale ceny mnie przeraziły. Są strony porównujące i szukające super okazji w biurach podróży, ja na przykład korzystam z Ostatnie Bilety. Można sobie rpzeliczyć jak to wszystko wygląda.
piktogram jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-07-08, 16:06   #11
weronikawroblewska
BAN stały

Mi się marzy wyjazd do Paryża. Z tego co czytałam i oglądałam zdjęcia jest tam naprawdę pięknie. Znalazłam ciekawe zestawienie najciekawszych atrakcji w Paryżu - xxx - od wieży Eiffla, aż po Pola Elizejskie. Ktoś z was był niedawno w Paryżu?

Edytowane przez Trzepotka
Czas edycji: 2015-12-09 o 12:16 Powód: Link.
weronikawroblewska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-07-20, 01:16   #12
bartt32224
Przyczajenie

Byłem i polecam odwiedzić Kaszuby, kto nie był ten niech żałuje lub ruszy się i w drogę. Co do miejsca wypoczynku godne polecenia jest www.choszczogrod.kaszuby.pl tani nocleg w domkach położonych nad jeziorem.
bartt32224 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-07-20, 19:36   #13
emi19sdz
Raczkowanie

a może ktoś wypowie się na temat Jury?
emi19sdz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-07-23, 13:35   #14
monika_lulo
BAN stały

na temat Jury się nie wypowiem, ale na temat Bałtyku tak. najlepsze miejscowości Kołobrzeg i Ustka, nie duże i nie małe, cudowny klimat, najładniejsze plaże, tam też są bardzo ładne hotele, mój ulubiony Hotel Lubicz w Ustce, jeśli chcecie namiary to tutaj: xxx. Ogólnie wolę mniejsze miejscowości Kołobrzeg i Ustka są na wakacje najlepsze

Edytowane przez Trzepotka
Czas edycji: 2015-09-24 o 17:24 Powód: Link.
monika_lulo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości