|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Winietki dla delegacji służbowej
Witajcie,
muszę zamówić winietki ale mam problem jak wpisać delegację służbową, Narzeczony twierdzi, żeby zostawić "Delegacja", oboje jednak wiemy kto się pojawi na uroczystości, więc chciałam wypisać imiona i nazwiska. I nie wiem już sama ![]() Miał ktoś podobnie? Bo u mojego TŻ tak jest, że przyjeżdża delegacja ![]()
5.06.10-poznałam Cię ![]() 12.07.10-prawko zdane za 1. razem ![]() 26.07.10 prawko w kieszeni, kierowca oficjalnie ![]() Nie ma odwrotu z drogi obranej wierność do końca i tak będzie. Amen. Mój ukochany M. ![]() Razem od 8.08.10 licencjat 08.2011-Dziadek[*]![]() 02.2012-Ciocia[*] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Winietki dla delegacji służbowej
no skoro wiesz kto przyjdize to z nazwiska... to chyba oczywiste...
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Chciałam tak zrobić, tylko Narzeczony się spiera
![]()
5.06.10-poznałam Cię ![]() 12.07.10-prawko zdane za 1. razem ![]() 26.07.10 prawko w kieszeni, kierowca oficjalnie ![]() Nie ma odwrotu z drogi obranej wierność do końca i tak będzie. Amen. Mój ukochany M. ![]() Razem od 8.08.10 licencjat 08.2011-Dziadek[*]![]() 02.2012-Ciocia[*] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
ctrl alt delete
|
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:18.