|
Notka |
|
Szkoła i edukacja Szkoła i edukacja, to forum dla osób, które chcą się uczyć. Tu dowiesz się wszystkiego o szkołach, uczelniach, kursach. Na forum NIE odrabiamy prac domowych! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Ubezpieczenie NNW na czas praktyk.
Cześć,
Potrzebuję kupić ubezpieczenie NNW na czas letnich praktyk. Gdzie mogę to kupić aby było jak najtaniej. Jest pełno ofert ubezpieczycieli, ale aby poznać cenę czasami trzeba podać nr telefonu, a potem się nie można od nich odseparować. Czy któraś z Was wykupywała ubezpieczenie NNW przez internet? chcę jak najtańsze ubezpieczenie, aby tylko było. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ubezpieczenie NNW na czas praktyk.
Poczytaj o euro26 składka nie jest duża, było jeszcze jakieś jedno takie ale wyleciało mi z głowy.
![]() |
#3 | |
na przekór do celu
|
Cytat:
![]() Ostatecznie postawiłam na Compensę, to było chyba 70 zł i ubezpieczenie na rok ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
Od jakiegoś czasu PKO posiada szeroki wachlarz ubezpieczeń (w tym na życie i NNW). Nie wiem jakie są dokładnie składki, więc musis poprzeglądać sobie konkretne polisy (...). Zapodaję, bo jeśli już inwestuje się w ubezpieczenie to chyba lepiej u jakiegoś stabilnego ubezpieczyciela. Jeśli zależy Ci na czasie to chyba najlepiej wybrać się do oddziału i pogadać osobiście z konstultantem, a potem ew. na forum zapytać o konkretną polisę, którą z nim ustaliłaś.
Edytowane przez viva91 Czas edycji: 2015-07-27 o 15:41 Powód: link, reklama |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Wszystko zależy od czasu na jaki wykupujesz. Ja w PZU za miesięczną zapłaciłam bodaj 11 zł.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
te ubezpieczenia z reguły nie są drogie (jeśli praktyki trwają np.1 miesiąc), ja kiedyś płaciłam coś około 15 zł
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:45.